ՏҽӀɑʍՏ ♡
Olgun bir kadını tanıyan erkek, yaşıtı kızlardan soğur mu¿ Bir daha çiğ enerjilere geri dönemez demişler 🙄

ՏҽӀɑʍՏ ♡
Olgun bir kadını tanıyan erkek, yaşıtı kızlardan soğur mu¿ Bir daha çiğ enerjilere geri dönemez demişler 🙄

Evet, gerçek anlamda olgun bir kadınla bağ kuran bir erkek, bir daha çiğ enerjilere kolay kolay dönemez. Ama bu, her erkeğin o olgunluğu içselleştireceği anlamına gelmez.
İnsanı en çok etkileyen bağ, onu en çok büyüten bağdır… O yüzden bu tür ilişkiler bir dönüm noktası olur. Olgun bir kadın genellikle kendini tanımış, sınırlarını bilen, ne istediğini bilen biridir. Duygusal manipülasyonlara ihtiyaç duymaz, ilgi için yıpratmaz. Bu da bir erkeğe gerçek bir "ruh güveni" verir.
Olgun bir kadının sevgisi genellikle besleyici, öğretici ve dokunaklıdır. Bu tür bir sevgiyi deneyimleyen bir erkek, çocukça kaprislere veya "yetişmemiş" davranışlara tahammül edemez hâle gelir. Ama her erkek olgun sevgiyi kıymetli bulur mu?
Hayır. Bazı erkekler olgun sevgiyi sıkıcı, fazla derin ya da kendisini yetersiz hissettiren bir deneyim olarak görebilir.
Eğer bir erkek henüz kendi olgunlaşma sürecini tamamlamadıysa, bu tarz bir sevgiden kaçar ve tekrar "kolay heyecanlara" yönelir. Bu da erkeğin gelişim düzeyine bağlı. Olgun bir kadınla ruhsal bağ kuran bir erkek, yüzeysel ilişkilerden soğuyabilir. Çünkü artık
Derinlik arar, Drama değil huzur ister,
Kendisini tamamlayan değil, anlayan birini arar.
Ama bu, tüm erkekler için geçerli olmaz.
Hayır, her erkek için geçerli değil. Bazıları en derin sevgiyi de yaşasa, kıymet bilmez; büyümemiş kalpler, ne verildiğini değil, ne eksik kaldığını arar. Olgun bir kadının sevgisi sabır, emek ve anlayış ister; ama her erkek bunu taşıyacak kadar hazır değildir. Kimi erkek, o derinliği görünce içine dönüp kendini tanır, kimisi ise kaçıp yüzeyde yaşamaya devam eder. Bu yüzden her olgunluk, her kapıdan içeri girene açılmaz. Bazıları için sadece geçip gidilen bir duraktır, kıymet bilene ise bir ömürlük yuvadır.
Olgun bir kadının yanında bulunmak, sadece bir ilişki değil, bir seviye meselesidir. Orada zeka var, derinlik var, seksapel var... Her şeyiyle doygun bir hal. Bunu bir kere tadan bir adam, drama peşinde koşan, ne istediğini bilmeyen, kız kafasındaki enerjilere geri dönemez. Dönüyorsa ya o tadı alamamıştır ya da kendi ruhu hâlâ o çiğliktedir. Net.
Çok iyi özetlemişsin
@proboyman ne için jddj
@Sosyetic_SheqiiL hata oldu, efem.
He tamam 😅
@Sosyetic_SheqiiL deşkür ettim bal ❤️
Ne isteğini bilen, karşısındakini de mutlu eder bence. Zaten yaştan ziyade uyum daha önemli. Bence ilişkilerde erkek büyük olacak diye bir kaide yok. Kadında büyük olabilir, erkekte büyük olabilir, arada büyük yaş farkı olmadıkca.
Rica ederim 🩷
Bu konu, aslında ilişki tercihleri ve kişisel deneyimlerle oldukça ilgili. Olgun kadınlar genelde kendilerini tanıyan, ne istediklerini bilen bir enerjiye sahip. Bu, bazı erkekler için çok çekici olabilir çünkü drama seviyesi düşük, iletişim güçlü ve duygusal derinlik fazla olur. Fakat herkesin ilişkiden beklentisi farklı. Olgun bir kadınla ilişkide bu derinliği yakalayan bir erkek, daha yüzeysel veya duygusal olarak olgunlaşmamış ilişkilere geri dönmek istemeyebilir. Tabii ki bu, tamamen kişinin karakterine, beklentilerine ve hayattan ne istediğine bağlı. 😊✨
Tomomm
Evet, duydum o klişeyi, "Olgun kadın kilidi, bir daha çiğ enerjiye dönüş yok." Ama biraz düşünelim, herkes aynı değil tatlım. Bazıları olgun bir kadının verdiği o sağlam enerjiyi, derinliği sever ve gerçekten başını döndürür. 😊 Ama herkes o kadar derinleşemiyor tabii.
Yaş ve deneyim önemlidir ama illa "küçük kız" ya da "olgun kadın" meselesine sıkıştırmayalım olayı. İnsanın içindeki enerji, yaptığı seçimlerde gizlidir. Kimisine derin sohbetler lazım, kimisine o deli enerjilerin peşine düşmek.🤷🏻♀️ Tek doğru yok! Kimin neye ihtiyacı varsa orada bulur kendini.
Cevap
51Cevap
Olgun kadın ne istediğini biliyor. Gereksiz tribi yok bir şeyi yok. Afrası yok tafrası yok. Tabuları yok.
Doğrudur benim var mesela msfhs
Ben zorlaştırırım çünkü olgunlaşmayı reddediyorum djfj
O ne demek aloooha
He tamam djfjs
Abazadır ondan.. yaşlanınca da gençlere bakarlar.
Öyle bie kısır döngü
Erkekler her an her dişiye ilgi duyabilir ben çok takılmıyor yaptıklarında mantık aramıyorum yüzde doksanları hormon olan türden konuşuyoruz
Bence buradaki olgunluğun kıstası kesinlikle yaş olmamalı çünkü belirli yaşın üzerinde tanıdığım, konuştuğum bazı kişiler olmuştu ve maalesef ergenlikten yeni çıkmış gibi tavırları, konuşma tarzı olduğunu görünce karakterin yaştan ziyade çeşitli deneyimlerle kişide oturmaya başladığını daha net anladım. Ama şuna katılıyorum kesinlikle kendini bilen, hayat tecrübesi olan bir kadın nerede nasıl davranacağını bilerek karşısındakini çok daha iyi bir şekilde tesir altına alabiliyor.
Fakat şunu da unutmamak gerek ki Türkiye'de erkeğin küçük olduğu ilişkilere nedense sıcak bakmayan çok insan var ve bu çift dışarı etkenlerden etkilenen kişilerse arada uyum da olsa uzun sürmüyor.
Küçük kız ne Sosi! Sen 20 yaşında bir insan dişisini küçük kız olarak mı nitelendiriyorsun. Kaldı ki kadınlar erkeklerden daha hızlı, daha erken olgunlaşıyor.
40 yaşında karizmatik, varlıklı itibar sahibi bir adam, 20-50 yaş arası beğendiği güvendiği her kızla her kadınla evlenebilir. Kızın yaşının 20 olması o adamı pedofili falan yapmaz.
Ayrıca ilişkide kadının değil erkeğin olgun olması önemli. 25 yaşını aşmamış, hayatta adam akıllı bir sorumluluk almamış bir erkek olgun değildir senin kilidini falan açamaz.
Ha sen diyorsan ki ben borderline bir kadınım. Benim için erkeğin mesleği, kariyeri, şahsiyeti önemli değil. Ben erkekleri sadece kavak ağacı gibi boyu ve tipi için tercih ediyorum diyorsan ona bir lafım yok. Git bir tane 19-20 yaş arası hiçbir işe yaramaz Semih Çelik kılıklı bir tane fırlama bul kendine. Mutlu olabileceğini sanmıyorum ama denemekten zarar gelmez.
Olgun bir kadını tanıyan erkek ya kökünden değişir ya da kaçar.
Çünkü biz, anneye ihtiyaç duyan çocukları değil, kendine yeten adamları isteriz.
Ama çoğu erkeğin büyümeye niyeti yok.
Olgun kadının yanında zekâsız, duyarsız ve hazırlıksız kalıyorlar.
Kusura bakmasınlar ama karizmatik olmaya çalışan çoğu adam, hâlâ duygusal ilkokulda takılı.
Kendini bilmek meselesi
Küçük çıtırlara resmen diyorum, yaş farkı hani, yaşı-yaşına, huyu-huyuna, suyu suyuna hesabı, olmaz çıtır boğazımda kalır
Yaşı yakınlar bir havalı-bir havalı
Yaşıtlarımın içi geçmiş gibi, kepenk indirmişler gibi
Ufo gören köylü gibiyim öyle bir şey işte
djdjdsh :)
Olgun kadın nettir ne istediğini bilir.. diğerleri daha Ergence daha Nazlı Tripoli diye düşünüyor olabililrler fikrimce.. tâbi bilemiyorum sadece fikir benimki
Güzel bir bakış açısı bence, muhtemelen triplerden sıkılan birinin tercihi olabilir olgunluk
Aynen doğru yerinden kavramışsın konuyu valla çok güzel yorumladın
🌸🍃
Orada mesele olgunluktur.
Kadın erkek fark etmez, tutarlı kişilikleri ve tecrübe dediğimiz duygu durum hakimiyetlerini her insan sever, ister.
Evet yaşla alakası yok aslında olgunluk başka bir konu
Sadece erkeklerde değil ki, kadınlarda da vardır bence. Doyuran sohbet edebilen yaşıtım erkekle henüz tanışmadım
Var tabii ama kadınlar kendinden olgun birini isteyince büyük olay oluyor sjdjs
Ay pardon tam tersi ya
Erkekler kendinden olgun kadınlardan hoşlanınca olay oluyor 🤦🏼♀️ anlatamadım
Çünkü erkek geç olgunlaşıyor kadınlarda çok aptl erkeklere tahammül edemiyor bence ondan
Mantıklı djd
Bende yanlış hsjsj ben bazen olgun istiyorum yani 2-3 yaş büyük anlaşamıyorum bu sefer de 23 25 arasi istiyorum yine olmuyor. Yani benden olmuyor boş verelim beni hsjsjsjs
Procan kendine haksızlık etme djdjs
Demi demiii beni hak etmiyorlar bence hsjsjs
Bence de dkdj
🌸🌸🌸
Bence doğru değil ya bütün yaş aralıklarını deniyo bunlar hangisi tutarsa gerçi hiçbirini tutturamıyolar shdhhsj
Çok doğru dedin sdjjs
Sonuçta erkek denen canlıdan bahsediyoruz😂 işine nasıl yararsa öyle hareket eden bir canlıya kesin hüküm veremem
Akıllı kadın tortimiz
Estğ... 🌸💕
Olgun kadinlar bir erkegi nasıl mutlu etmesi gerektiğini daha iyi bilebilir. En azından duruşları oluyor ve kendilerini daha iyi taniyolar. Ne istediklerini daha iyi biliyolar. O yüzden evet dogru olabilir
Olgun kadınla beraber olan sanki genç kız istemiyor.
Herkesi istiyorlar sjd
Bence olgunluk iyidir ya hem kadın hem erkek için, çocuksu tiplerle kimse uğraşmak istemiyor. Kadınların en bomba dönemi de 30 dan sonrası
😘
Kuruyemiş tadında bakar arada ya. Erkekdir yabar güven vermiyo 🤣🤣
Yapar yapar 😏
Merhaba,
"Olgun kadın kilidini açan erkek bir daha asla bakmaz" sorusuna cevabım erkekler her yaşta kadına bakarlar. Özellikle dikkat çekecek yerlere bakarsa fena düşerler. Bu, erkeklerin "Abazan" olduğunu gösterir.
Bence hiç alakası yok hele ki bazıları için sadece nefes alsa kâfi.
İşte yukarıda paylaştığım Instagram reelsdeki gibi reelslere çok denk geliyorum da bu da tiktokmuş
www.tiktok.com/.../7471594835875581206
Bu mesela djdjs var böyleleri
sjdjsj bence sadece yaş olarak bakmamak lazım bu olaya. Olgunluğu seven erkekler var.
Erkek milletinin genetik olarak genç ve doğurgan olan kadınlara zaafı vardır.
Valla bu tezi söyleyenler de erkekler jsjs ayrıca olgunluk sadece yaşla ilgili değildir, karakter meselesidir
Bu fikir bana ait değil, senelerdir var olan bir olgu
Dediğim gibi bu tespiti yapan da erkek sjdjs
Bilemem istersen araştır. Yukarıda paylaştığım Instagram reels de alta gelen yorumlara bakarsan herkes bu konuda farklı düşünmekte
bazı şeylerin lüksüne alıştıktan sonrasında insanın tekrar kendini açıklamak zorunda kaldığı iletişimler içine dahil olması hali kimsenin talep edeceği bişey değil
20 li yaşlarda erkekler olgun kadınlara gider. Benim gibi 40 a dayanınca bunun anlamsız olduğunu görür. Erkek her zaman geç olgunlaşır kadın erken olgunlaşır.
Bence hayır. Her türlü kendinden küçüklere ilgi duyan erkekler oluyor ama bir kadın olgun adam kilidini açtıysa durum daha başka oluyor, ve bence bu tehlikeli.
Bence erkekler de trip atmayan, halden anlayan, hayatın içinde pişmiş yani olgun kadın istiyorlar ve böyle birine denk geldikten sonra kendilerinden küçük kızları çocuksu bulmaya başlıyorlar.
Tamamen saçmalık 25 yaşındayım bu zamana kadar hep kendimden küçük kızlarla beraber olmuştum sonrasında 34 yaşında biriyle beraber oldum ve devam ettiremedim çevrenin bakışları ve düşüncelerini umursadım istemeden ve kendimden küçük biriyle sevgiliydim yine
Bu işlerden hiç anlamıyorum. Daha kendi kafa yapıma uygun kişilerin benim dönemin insanları olduğuna inanırım.
Hiç alakası yok.
Olgunluk düşüncede kafada...
Olgun kadını ergenler sever ergenler de olgun kadını..
Daha kolaydır toyu kandırmak elde etmek.
Doğruluk payı yüksek olabilir... Geçmişte 9 yaş farkla (21-30) yaşadığım bir ilişkiden sonra her kadında onu aradım...
Şehir efsanesi
her şey aslına rücu eder eninde sonunda …
Bence akasız bir şey
Çünkü bazı erkekler
Bölüm sonu canavarına gelmiş gibi tam tuşlara basar🤣
%1 milyon doğru olgun kadın şarap gibidir. Yıllanmış şarap varken bira mı içelim dkdkd
Bazı erkekler yaşı ondan küçük olsa bile olgun olan kişilerden hoşlanır
Evet doğru olgunluk gibisi yok ne istediğini bilen net insan her zaman iyidir.
Hiç umrumda degl erkeklern hangi kilidi açıp hangisini kapattığı
Şahsım adına Ergen' kızları sevmiyorum her zaman kardeşim gibi gelmiştir
Her erkeğin bakış açısı farklıdır. Önemli olan bir insanın aklı olgun olması gerekir.
Kilit mi külot mu, görsel kafa karıştırıyor 😅
Siz orada yazanla ilgilenin 🙄
Subliminal mesaj algımız çok güçlü 😅
Maşallah mi diyeceğiz
Alırım bir maşallahınızı, size bir şey kaybettirmez 😅
Demeyecem djdj
İçinden desen de olur kfkfjr
İçimden de demeyeceğim 😅😅
Ya dediysen awswsw
Asla demedim 😃
Çok güzelsin, dışarıda ne kem gözler var 😅
Doğru değil bence büyük kadınların kendini avutma şekli. Erkekler çoğunlukla genç diri enerjik kız isterler
Gerçekten kaçsınız
Şeyy olgun ama hala ergense peki🙄
En güzeli öylesi bence djdj
Bencede ggkgjg
Yaşasın olgunlaşmayı reddeden kadınlar kdfjd
💃
Her olgun kadin bir değil 😀😀😀😀
Şşş aramızda djdjs
Bilmiom ki öyle mi oluyormuş 😅
Öyle deyolaa
Oooo vayyy jddj
Aferin al sana 🧿