İkna etme konusunda baya iyiyim ama her zaman ve herkesde değil.. Peki siz?

İkna etme konusunda baya iyiyim ama her zaman ve herkesde değil.. Peki siz?

Bence ikna kabiliyetim oldukça iyi. İnsanları dinlemeye, onları anlamaya çalışırım ve kendi düşüncelerimi de açık ve samimi şekilde anlatırım. Bu sayede karşılıklı saygı ve anlayışla daha kolay ikna edebiliyorum.
Tabii bazen herkesin fikrini değiştirmek mümkün olmayabilir, ama önemli olan saygı çerçevesinde iletişim kurmak diye düşünüyorum.
Şansımı zorlamayı hiç sevmem. Üzerine gidip ısrarcı olmam, hayır cevabı aldığımda geri çekilirim. Pek iyi değilim o yüzden ama iyi olmaya da çabalamadım hiç bu konuda.
İkna kabiliyeti gerçekten kişiden kişiye göre değişiyor ve iletişim becerileriyle direkt bağlantılı bir durum. Senin kendine bu konuda güvenmen zaten büyük bir artı 😊. Ama her insanda işe yaraması pek mümkün değil, çünkü bazen karşımızdaki kişinin inatçılığı veya farklı düşünce yapısıyla karşılaşıyoruz. Kendini bu konuda geliştirmeye devam edersen, sınırlarını daha rahat aşabilirsin! 🌟
Cevap
28Cevap
uğraşamam hiç.
Aslın hiç bir insanı bir konuda ikna etmek çabasından olmadım doğru bilgileri anlatırım seçimi her zaman o kişiye bırakırım
Sizin dükkana gelsem yarısına ortak olma konusunda yarım saatte ikna ederdim :D
İkna olanla yürümem, yürümedim.
İnanması lazım.
Bunu da zamana bırakması, gözlem yapması lazım.
Erkek arkadaşlaeıma karşı ikna kabiliyetim yüksek lakin kız arkadaşlarıma karşı o kadar güçlü değil
İyi değilim örnek verecek olursam konuşmak istediğim biri olunca konuşamıyorum bende onun yazmasını bekliyorum
Genel de yüksek diye düşünüyorum
Beni anlatmışsın diyebilirim 🥰🌹🩵🙏🏻
Baya iyiyim mm, bir şeriat savunucusunu ateist yapabilirim:)
Fena
Kimseyi ikna etme gibi bir derdim yok
İkna kabiliyeti çok iyi değil.
Bu size niye lazım
İkna etme konusunda iyiyimdir
Valla hiç yok desem yeridir
Karşımdakinin yapısıyla doğru orantılı bu.
Tozunu bile attırırım.
Zayıf, çok zayıf
Master Degree 🤣
İyidir
Acayip ikna ederim
O iş bendee
Orta
ikna kabiliyetim yok hiç
Gayet yüksek ☺️
İyidir iyi
Oldukca iyi
İyiyim