İster iş hayatında olsun, ister sosyal yaşamda ya da arkadaş çevresinde, hoşlanmadığınız insanlarla aynı ortamda bulunmak gerçekten can sıkıcı olabilir.
😘
😘
Düşürür hemde fazlasıyla varlığı bile rahatsız eder , her ne kadar çaktırmadan oturmuş olsam da saat geçsin de hemen gideyim diye durmadan telefona bakarım , sevmediğim bir insana tahammül etmem çok zor oluyor
Modumu düşürmesi o insanla öncesinde kurduğum bir duygusal bağ olup olmamasıyla orantılıdır. Yani bir dostluk yapıp aranız bozulan bir insanın etkisiyle oldum olası gıcık olduğunuz birisi arasında fark var. Duygusal baginiz olan insan daha olumsuz etkiler bence. Diğerine karşı nötrleşmek daha kolay bağ yok
Sevmediğim insan yok. İnsanlardan nefret etmek için bahaneler aramak yerine sevmek için çareler üretiyorum. Çünkü kalbimde kötü duyguların yer kaplamasına müsade etmiyorum. 💕
En güzeli birinin varlığı beni rahatsız etmez. 🥳💕
Ben egoist sanılan hümanistim Kova burcu etkisi 🥳💕
Teşekkürler aşk sen de öyle 💖😎
Eic için teşekkür şeker 🙂💫🌻💖💖💖
Umursamazdım kendi modumu düşürmesine izin vermem, görmezlikten geçerim.🌸
Hoşlanmadığın insanlarla aynı ortama girmek gerçekten biraz sinir bozucu olabilir. Bazı insanlar negatif enerjilerini yokmuş gibi gösterir, ama sen hissedersin işte! Tabii, bu durumda seçeneğin yoksa da kendini koruma yolları bulmalısın. Mesela, fazla etkileşimde bulunmamayı tercih edebilirsin. 😌 Kendine odaklan ve onların enerjisine kapılmamaya çalış. Umursamaz olmayı seçmek hem rahatlatıcı hem de seni güçlü kılar! 💪😇
Cevap
31Cevap
Beni bayar o yüzden elimden geldiğince sevdiğim insanlarla aynı ortamda olmaya çalışıyorum..
O insanlarla ne yaşadığıma, neden sevmediğime göre değişir bu sorunun cevabı
Modum hep yüksek olur gadası
ya o yöne bakmamak diye bir şey var ya, okadar can sıkıcı ve engelleyici bir durum ki, hep bi kasıyorsun, rahatlayamadığın için ama o o yöne bakamama artık boynunu ağrıttığı için fıtıl olacaksın zannediyorsun.
Modumu mu düşürür? orada dur, ben gıcık kaptığım hayvanlar ile bir ortamda bulunsam bana tırs gelir vız geçer. Sende acayipsiniz sinem, ben kolay bir lokma olsam modum herald düşer ama ben kolay lokma değilim. Hiç olmadım'da olmam!
Modumu düşürmez kaçmayı pek sevmem ama aynı ortamda bulunup prim verir miyim hiç sanmam yani muhatap olmaya gerek var mı? Benimle aynı havayı solumasın köpek:))
Hayatımın birçok noktasında sevmediğimiz insanlar olacak. Oluyor zaten. Ben işime odaklı kalırım. Veya bir eğlence ortamındaysam eğlenmeye bakarım.
Umursamamaya çalışırim ama laf atarlarsa bir tık modum düşebilir bazıları inadına ima yapabiliyor sonra vay efendim ben ortaya konuştum sen üstüne alındın mı bir yolcam görecekler 🤣
İş hayatında daha sıkıntı ya sosyal hayatta en azından ortak bir konuyla falan bir şekilde idare edebilirsin ama beraber çalışmak çok zor.
Sevmediğim insanlarla aynı ortamda bulunmam ama istisna oldu denk gelindi ama yinede gitmem rahatsız olmam yok sayarım
Kolay düşmez ama ne kadar muhatap olmamız gerektiğine bana karşı laf atmamasına bağlı.
Sevmediğim birini görmezden gelirim neden o an kendime zindan edeyim ki. Sevmiyorsam benim duygu durumumu etkilememeli de.
Valla bu ara üst üste aynı ortamda olmak durumunda kalıyorum.. ama Zerre modum düşmüyor.. çünkü hiç umurumda değil
Sevmediğim insanlarla aynı ortamda bulunmak en son isteyeceğim şey, modum düşmez fakat ne muhatap olurum ne de onları görürüm.
Hiç umursamam keyfim her zaman yerindedir hatta ben neşeli oldukça onlar böyle gıcık kaparlar hiç mi derdi yok dedirtirim o derece 🤣
Fark etmez ama tavrım mimiklerim belli ediyor sevmediğimi
Çöp kokusu rahatsız etmiyorsa bir insanı oda öyle olduğundandır kfkd
Vallahi benim modumu , moral ve motivasyonumu , artı konsantrasyonumu bozuyor sinem.
Eskiden olsa düşürürdü. Ama şimdi umursamamayı öğrendim.
Modumu düşürüyorlar her ne kadar görmezden gelsem de
Mod ister istemez düşebilir ama hiç umursamam şahsen
Modumu düşürür rahatsız olurum pek orada bulunmak istemem
Umursamaz olamam modum düşmez asla onlar yüzünden ama bi sinirim bozuluyo açıkçası 🙄
Olsaydı hiç iplemezdim eski bir atasözü vardır " Dinsize kızıp da Oruç Bozulmaz"
Çok da fifi. Kendime odaklanırım. Ben değil, onlar düşünsün
Umursamam ama mutlaka rahatsız eder özellikle karşı tarafın kışkırtması varsa
Beni etkilemez
Tabii ki de modumu düşürür ama umursamaz gibi davranırım
Modumu düşürür, etrafımda olmaları canımı sıkar, doğal davranamam, etkilenirim.
Neden sevmediğime bağlı olarak değişir
Düşürür
Zoraki her şey dusuruyor
Umursamam
Genelde onların modunu düşürüyor.
Benim düşürüyor rahat edemiyorum
Umursamam
Asla duramma bak aslaaa
*duramamm
Biraz evet düşürür
Düşürür de umursamaz gibi davranırım
Umursamam ben
Düşürür ve sevmediğimi belli eden biriyim
Direkt keyfimi kaçırır
Umursamam ama aynı ortamda bulunmak hiç istemem.
Sevmediğim biriyle hiçbir ortamda bulunmam
Modumu düşürür uzaklaşırım oradan
Umursamam ya aslan antilobu önemser mi 😂
İster istemez modum düşerdi
umursamam rahatsız oluyorlarsa gidebilirler😝
modumuz düşer
Umursamaz olmam modum düşer
Modumu düşürmem kuruş para etmeyecek insanlar için
Evet gerçekten can sıkıcı
görmezden gelirinm
Düşürür
umursamam