ℕ𝕖 𝕤ı𝕜𝕝ı𝕜𝕥𝕒 𝕪𝕒𝕟𝕝ış 𝕪𝕒𝕡𝕒𝕟ı 𝕪𝕠𝕜 𝕤𝕒𝕪𝕒𝕣𝕤ı𝕟...

##𝕮𝕰𝕹𝕯𝕰𝕽𝕰
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ℕ𝕖 𝕤ı𝕜𝕝ı𝕜𝕥𝕒 𝕪𝕒𝕟𝕝ış 𝕪𝕒𝕡𝕒𝕟ı 𝕪𝕠𝕜 𝕤𝕒𝕪𝕒𝕣𝕤ı𝕟...

##𝕮𝕰𝕹𝕯𝕰𝕽𝕰
Ölmüş oluyor nezlimde yok saymam demek onu öldürmek demektir. Ona karşı hiçbir hissim olmaz kalbimde. Verdiğim değere göre yok sayma tahammülüm artar ya da azalır. Önemsiz gördüğüm kişileri ilk hatada değer verdiklerimiyse daha fazla şans vererek eliyorum.
Değerini peki hakediyormu
Bilmem öyle değer verip hak tanıdığım kimsem yok
Tanımada bazıları anlamak mümkün olmuyor
Hiç tanımaya hevesim yok kimseyi emekliye ayrıldım 😅
Tövbekar oldun bana benzicen o zaman sende kimseyi sevmeyen gerçi ben sevmiyorum diye yorumları yanlış anlarlar ama öyle ben muhabbet ediyorum ama kimse yanlış anlamasın 😂
Hahah aynen muhabbet edilir ne var bunda aşık olacak halimiz yok ki 😅
Bilmiyorum bazılari benim muhabbeti aşka sevgiye yoruyor ilginç yazmasak neden yazmadı egoist yazsak bu napsak acaba 😂
Yazma zorunluluğu yok kimsenin kimseye düzenli yazanı flört sanarlar sonra mesafeni koru boş ver
Ben valla kimseyle flört yapmam bana uymaz görmedim yakınımda olmayanı sevgili yapmam sitedende hiç yapmam
İşte insanların algılarını söylüyorum bilemezler seni nasıl birisin diye
İşte bilemiyolarda ne yazikki ama çoğu bilir tanımayan bilmiyor ne yazikki
uzun zaman önce bir eğitimde bunun dersini almıştım
1-kalabalık gruba bir kişi alınıyor (önceden yapılacaklar kalabalık guruba söyleniyor)
ve sırayla saygılı bir şekilde soru cevap
2-yine kalabalık gruba başka bir kişi alınıyor (önceden kalabalık gurup bilgilendiriliyor) sorular sorulup kah dinleniyor kah dinleniyor kah dinlenmiyor
3aynı kalabalık gruba başka bir kişi alınıyor (önceden kalabalık grup bilgilendiriliyor)
sorular soruluyor ama hiç dinlenmeyip herkes kendi arasında sesli şekilde sohbet ediyor (önceden kalabalık grup yine bilgilendiriliyor)
ilk ikisinde hiç kimse sorun çıkartmazken sonunudaki kişi bakıyor kimse onunla ilgilenmiyor (yani yok sayıyor) bağırıp çağırmaya başlıyor
ben birisini yok sayacağım zaman son şıkkı kullanıyorum, inanılmaz işe yarıyor
Bana göre yok saymak hakettiğini vermektir.
Yani çıldırıyor o zaman kişiler
ne kelime tımarhanelik oluyor :D
Haha bak doğru 😂
ama ne büyük haz anlatamam
Bende severim bayılırım 😂
Benim için hiç bir anlam ifade etmiyor. sokaktan geçen tanımadığım bir insan neyse odur benim için. ne eksik ne fazla. ne nefret ederim ne severim. sadece umursamam ve varlığını reddederim o kişinin
En guzeli
Bir insanı yok saymak, aslında onun varlığını bile kabul etmemek anlamına geliyor. Bu, duygusal anlamda bazen en sert tepkilerden biri olabilir. Ancak bu tavrı sergilemek, genelde bir kırgınlık, güven kaybı ya da değersizlik hissetmeyle bağlantılı. Yanlış yapan birini hemen yok saymak yerine, önce durumu değerlendirmek ve konuşarak çözmeyi denemek her iki taraf için daha sağlıklı olur. Yok saymak, son çare olmalı. 🌿
Cevap
8Cevap
Bunun sıklık durumu yok. Bana yanlış yapmışsa canımı sıkmışsa ne kadar değerli olduğunun anlamı kalmaz o kişiyi hayatımdan silerim.
Öyle olmalı bence
Yokluğuyla varlığının arasında fark olmaması bana göre...
Bak buda güzel
Karşımdakinin olumsuz, saygısız tutumlarına karşı tepki
Tepki ise yariyor ama
Bencede 😂
Egoist, narsist, şımarık insanları yok sayarım yüzlerine bakmam. Özel olarak gelip bir şey isterlerse musait olmadığımı söylerim. Böylelerinden başını kurtarmak çok zor yüz veriyorsun astar istiyorlar. Yüzlerine bakmamamın sebebi de yapmacık olamıyorum midem de kaldırmıyor
Birde yardım istiyolar doğru ben onlara gıcık olurum 😂
Nerde kibar nazik insan görsünler sülük gibi yapışıyorlar sömürüyorlar iliklerine kadar
İşte onu bana hiç yapamadılar çünkü ben bir insanin ne olduğunu bilirim
Ben büyüdükçe öğrendim çocukken ben iyi olursam herkes iyi sanıyordum akdksk
Bak şimdi taniyosun değilmi kimin ne olduğunu bakım 😂
Üç metre öteden anlıyorum hiç muhatap olmam kafam rahat
Kokusu bile geliyor diyosundur 😂😂😂
Geliyo geliyo duru suya düşmüş pislik gibi ortamın havasını değiştiriyorlar
Haha seni sinirlendirmisler dovelim onları 😂
Arsız bunlar dövsen de geliyorlar 😂
Harbimi ben kemik kırarım ama 😂
Hassas noktasını bulup tehdit etmek işe yarıyor 👌🏼
Yok ben hassas noktasını bulup tehdit etmem genelde icraat yaparım bak her yönden
Hangisi işe yarıyorsa işte yöntem bol
Sevdim seni 😂 intikamcisin güzel burç ne 😂
İnanmıyorum burçlara ama herkes ikizler sanıyor
Peki gerçek olan ne
Başak yükselen yengeç
Başak çok titiz olursunuz valla
Al işte
Öyle tanıdıklarım hep öyle
Ben değilim normalim bir iki şey tutuyor diğerleri yalan bu yüzden inanmıyorum
O zaman doğrudur ama iyi kızsın kincisin 😂
Yani aynı tas aynı hamam napayım
İyi ol kimseyi kafana takip sinirlenme gerek yok gereksiz insanları eğitemezsin unutma
Eyv sağolasın
Ne demek 🌹
Umrumda olmaz , Bir süre sonra beni yok sayan biri "Hiç sevmemjs değer görmemişim olarak kısa düşünce içinde kalırım " ve artık onun için birşeyler yapma gereği duymam. Kurumuş çölde susuz kalmış kamilcimm , peki senin için ne ifade ediyor birde senden dinleyelimm 😀
Ben acımam hiç görmezden gelmek en güzeli
Anladım.
Anla kurabiye 😂
Yok saymak şöyle; hayatıma sanki hiç girmemiş gibi, hiç olmamış gibi kaldığım yerden devam etmem. Onun zerresi ile ilgilenmemek, merak etmemek, sıradan herhangi biri gibi işte kafada tamamen silip hayatı sürdürmek. Yok saydıklarımın saçma sapan çırpınışlarını farkedince bile gülüp geçiyorum o derece etkileri kalmıyor.
Ben gibi güzel
E yok saymak budur zaten sen gibisi ben gibisi yok ajskskskdkkd
Var var ben yok sayarsam yaşadığından şüphe eder 😂
Ooo üstadsın akskskskd
Haha poğaça nerde 😂
Yok sayıyorum bunu ajajsjdkdkf
Onu sayaman o yicek 😂
Elimden geldiğince hiçbir insanı yok saymam bir insanı hatam olduysa özür dilerim Bir insana yanlış yaptıysam bu yanlışımı kabul ederim ve ben hatamı kabul ettiğim halde doğruları söylediğim halde kendisinden özür dilediğim halde eğer karşımdaki insan beni yoksa yiyorsa o saatten sonra benim de onu yok saymaktan başka yapacak işim kalmaz. Bu biraz da karşılıklı etkileşim ve iletişime göre değişir
Buda güzel düşünce
Teşekkürler
Ricalar
Ceza olarak değilde
ya konuşmak , görmek istemediğim için varlığından rahatsızlık duyuyorsam
ya da beni yok sayan görmememezlikten gelen bu şekilde cezalandırmaya çalışanları yok sayarım
Senin ceza metodun farklı
psikoljik siddet yok bende ben direkt bitiririm🤣🤣
Haha şiddete karşıyız psikolojisinede siz bayanlar komple karşı olunn😂
peki oluruz ajsh
Anlaştık benimm gibi sınırlı. olmayin 😂
ona da tamam
Anlaştık 😂
tamam ajsjj
Kimseyi yok sayacak kadar önemsemiyorum cendoşum genel manada insanları severim, sevmeyeni, yok sayanı da onun insanlığına veririm dert etmem🤔💫
Bifter yok saymak delirtir 😂 bifter napiyon bifter 😂
Bir şey yaptığım yok cendoşkosu sen 🤣
Uberligi aldın köşeye çekildin sesinde çıkmıyor hiç 😂
Yakıştı mı cendoşkon doğruyu söyle 😀👽
Yakıştı tabi hani ne derler sultan gibi 😂
Vayyy 😂 cendoların en cendosusun sen 🤣
Napiyon bakım nasıl gidiyor okul işi noldu öğretmenlik
O iş tamamdır Az önce tam konuştuk hoca aradı yine 😀 beni bir kadın hocayla da tanıştırdı
Ne zaman basliyon bakım
Ağustos ortası gibi
Pardon eylül dgghj
İyi yani tatilden cikinca oraya odaklan ona göre iş daha önemli 😂
El mahkum sdfd ben gezi ✈ yapmayı düşünüyorum para biriktirecem 🤔
Nereye gidicen bakım
Antalya ve Ankara olabilir 🤔
Antalya tatil için güzel Ankara süper memleketim diye demiyorum yani
Ayyy doğru ya sdfcf
Yani ona göre düşün 😂
Kenan imirzalıoğlu davasını anımsadım yine hahah bizi tanıştıracan 😀
ikimizin akrabası da oyuncu aynı dizide oynamışlar kadere bak dcgg
Bakım hani 😂
Erko avcı yaz instagrama çıkar karadayıda Necdet
Tamam bakarım
Hiç yaşanmamıs gibi saymak, hiç doğmamış gibi hatta. Sevmediğim ya da zamanında beni çok kırmış insanlara uyguladiğım tarife. Zarif bir tavır gibi durur ama karşındakine ağır gelir baya...:))
İşe yarıyor ama 😂
Ben çok ederim 😂
Var var potansiyel bende var 😂
Yok artık beğenen oluyor sanırım bana satasiuor sonra benden uzak olsunlar kadın tribi çekemem kafam almaz 😂
Hahah yok şimdi annelerimiz var onlar melek iyiler var kız çok ben kötüleri direk söyledim 😂
Nasıl atıyor bak misal iyi inssanlardan sende varsin
Ben kadın erkek ayırmam bende kötü kötüdür 😂 daha anlamadinmi isssiz kadın 😂
Haha kizinmi yapıyor 😂
Yani evlat bak doğru bizde evlat yok ama şöyle bir şişko yeni doğmuş çocuk isterdim 😂
İşte o boğum dislenecek ağlamazsa iyi sağlam dişlerim ben 😂
Hayatımda sadece 2 kişiyi yok sayarım bir insanı yok saydığım zaman adı üstünde yok yani benim için geri döndürülemez şekilde bitmiş aramızın geri döndürülemez şekilde kötü olması diyebilirim
Ben onu anladım 😂
Bukez kim 😂
Banada düşman lazım bende niye yok 😂
Kafası kaç dikislik oldu 😂
Hahaha sen varya bu anıları gzel yazıyon KS böyle soru Sor anı bence felan okuyalım 😂
Yoo bence sürükleyici 😂
En güzel intikam. Yoksun, umurumda değilsin, seni görmüyorum ve gözümde hiçbir değerin yok. Bunları o kişiye hissettirince de güzel bir son daha ne olsun 😂
Demi ağlıyorlar 😂
Hak edenler ağlasın bir zahmet 😂
Bencede ağlasın 😂
Daha çok ağlar onlar kaybetti 😂
Yani millet değişik
sıkça yaptığım bir durum.
Eğer hadsizlik hat safhadaysa yok sayarım o saatten sonra bir anlam ifade etmez zaten.
Hadsiz insan zaten utanmada bilmez bak
Benim için ölmüş gibi olur. Arkasından fatiha falanda okumam. Yansın bensiz cayır cayır kdjfdf
Haha sen varya sen çakı 😂
Ver tabikide 🔪
İnsanları kolay kolay bu noktaya getirmem ben yok saymam gerekirse bunu hiç düşünmeden yapar uygularım.
Bencede buda guzel
Büyük bi hata yaptığı anda yok sayarım asla geri dönüşü olmaz benim için yok saymak o insanı tamamen hayatımdan çıkardım demektir.
Güzel. soz. bosnak bu arada hayrlı olsun fenoluk 👏
Ne demek bu kez silme dur 😂
Haha afferim 😂
Güzel bir his bence. Hak edene hak ettiği gibi. Ve görseldeki yazıya katılıyorum. Sahte gülümseme olacağına hiç olmasın..😀
Bencede sana birsey sorcam ben bu sitede hani insanlara yorum atıyorum hani fazla samimi davranıyorum insanlar sanırım yanlış anlıyor ya da söyle söyleyim beni bu sitede nasıl bilirsin
Sor tabii ki. Dilediğin gibi.😄Seni tanıyan biri olarak söylüyorum. Evet bazı kişiler samimi iyi davranmanı yanlış anlayabilir, anlıyordur. Bunu kötü niyetle ve kesinlikle yavşama amaçlı yapmıyorsun bak. Kendi halindesin , etliye sütlüye karışmayansın. Arada bende sana sataştığım oluyordu ama artık birbirimizi iyi tanıyoruz. Yanlış anlama vs durumu ikimizdede olmaz mesela. Sana samimi davranabiliyorum çünkü içim rahat ki sen beni yanlış anlamayacaksın. O olgunluktasın ve geçmiş arkadaşlığımız var. Aynı şekilde bende seni her durumda yanlış anlamam. Genellikle herkesin yorumuna cevap veriyor , konuşuyorsun. Yani bu bilinen bir şey. Kız erkek ayırt etmeden herkesin cevabına yetişiyor, kimseyi kırmıyorsun. muhabbetin zaten iyi. Ve gerektiğinde herkese yardımcı oluyor , iyi davranıyorsun. Ama her insan bunu doğru algılamayabilir evet. Herkes senin gibi iyi düşünmeyebilir. Art niyetli , kötülemek isteyen insan çok. Örneğin sen o niyetle yazmazsın ama farklı algılayan olabilir. Kadındada erkektede bu mevcut maalesef. Sen özü sözü bir yani herşeyi olduğu gibi döken bir adamsın. Eğriye eğri doğruya doğru. Kötüye kötü iyiye iyi. Anlayışlısın , merhametin iyi bir kalbin var. Yani kim seni ne şekilde anlıyorsa yanlış yapıyor. Senin kimseye ne zararın nede kötü niyetin olmaz. Bunu biliyorum ve eminim. 🙂
Yani öyle sanırım herkese yorum yapmayı kesme zamanı gelecek gibi 😂 şu sitede gırgırina giriyoruz beni stalklayip tanımadan coşan oluyor ilginç ben Herkese ayniyimdir alt üst yok güleriz yorumda eglenirz tamamdır
Yani öyle yapmak daha iyi aslında. Bazen bazı kişilere mesafeli olmak gerekiyor. Ya burada normal konuştuğum bir arkadaş bile bir kere şey demişti biz geçmişte flörttük vs diye 🤣Allah Allah benim niye haberim yok ki acaba. yani kimseye öyle mesaj falan atıp, yavşamıyoruz ama bazen çok yanlış anlaşılıyor. Bazı insanlara samimi kesinlikle olmamak, iyi niyetli bile davranmamak gerekiyor. Sen onu dinliyor yardımcı oluyorsun diye yanlış anlayanlar oluyor. Özellikle bu sitede 7 senedir varım. Dikkat et canım. Yani şimdi canım dedim ya onu da yanlış anlayacak amipler vardır. Jfj Ama dediğim gibi yanlış anlamayacak insana söylüyorsan sorun yok😂 aynen öyle bu site gırgırına. Gül geç. Yani ciddiye alma bile. 😅
Seni stalklamayan çalışan seni çekemeyen eksiğini arayandır. salla onlarıda. Yanan yerlerine buz soksun. Jfjf havlayan köpek ısırmaz, umursama. Havlar havlar susarlar. Evet sen herkese aynısın. Birini aramak , aranmak içinde siteye girmiyorsun. Takılıyorsun öyle. Yani soru soruyor , insanlara cevap veriyorsun. Ama dediğim gibi bunu yanlış anlayacak bey*nsiz öyle çok ki. Aynen öyle yorumda gül eğlen tamam. Ciddiye alma sanal alemi 😂Burada herkes klavyede adam? Peki ya gerçekte? Herkesi takarsak ohoo. Yani gül keyfine bak 😄
Doğru bak ilginç benim herkese aynı olduğunu anlamak lazım hala anlayamadilarsa bilemem
Anlamıyorlarsa onların sorunu, senin değil 🙃kimseye kendini anlatmak açıklamak, inandırmak zorunda değilsin. İsteyen istediğine inanır.
Valla anlayan ne anlarsa anlasın 😂
Aynen öyle 😂
Adı üstünde yok saymak yani benim için bir şey ifade etmiyor..
İfade anlam etmiyor çünkü çıldırirlar
Benim adıma hiçbir şey. Ama karşı taraf için büyük hüzün.
Cokmu yok sayiyosun bakim
Demekki sayısızca sıkıntıli çıkmış karşına dikkat et bidakine
🌹🌹
O görseldeki yazıyı yakın geçmişte tattım yaşadım bitti geçti gitti
Umursamamak en güzeli
Evet öyleymiş
Tanıdınmı beni
Tanıdım seni
Eski eskide kaldı öyle düşün
Birbirimize kırıcı cümleler kurduk birbirimize düştük yalan dünyanın yalan işleri için
Ben kimseye kirilmadim kafaya takma gerek yok kırıcı cümlede olmadı görmedim
Hayırlı geceler o zaman
Sağol sanada hayırlı geceler
Sevdiğim insanlar hariç diger insaları bi nevi yok sayıyorum pek umrumda degiller
En güzelini yapiyosun destekliyorum seni foto kaldirmissin
Var yarım koy fotonu öyle bir şey olursa bize gel yardımcı oluruz
Rica ederim ne demek ☺️🌹
Yalan , ihanet, itaatsizlik, tehdit, hakaret daha nice saygısızlık.
Onlar saten başı çeker
Yok saymak sayılmak da büyük ceza her iki tarafada cano
Bencede yok saymak bence en guzeli
Çok sevdiğim bir insan ısrarla aynı hatayı yapıyorsa ve bu beni kırıyorsa var ama yok olurum.
Bazıları çok yapıyor o hatayi
Bunu yaptım büyük düşmanlarımdan akrabama onu görmezden gelmek
Onları hiç görme
Aynen
Birden çok hatayı ısrarla yapıyorsa, hayatımda ne var olur ne yok olur.. Görünürüm ama pas vermem.
O bitirir insanı
Bir kişiye öyle yaptım ve gerçekten çok pişman oldu..
Kabul etmeseydin
Etmedim zaten..
Helal sana
Kolay kolay yok saymam ama yok sayıyorsam benim için bir önemi yok demektir
Güzel söz nick güzel tövbekar
Teşekkür ederim
Rica ederim ☺️
Tamamen nötr olmam lazım oyle olmuşsa gecmis olsun
Notr olursa affetmem diyosun
Benimde aynen
Birisi fotoğraf derse ben o adama gıcık olurum zaten 😂 ben ne zaman istersem içimden gelirse atmak isterim , oda kendi ne zaman isterse atsın , bu iş istemekle ya da zorla olmaz ki
Dogru bak o olmaz da sen niye gizlendin şimdi 😂
Yorum yanlış soruda çıktı 🤣
Benim sorum değilmiydi 😂
Hayır 😂 başka bir soruya yapıyordum burada çıktı nedense
Seni biliyorum gizli 😂😂
İşte sen bil sadece 😂 bari rezil olmiyim
Tamam acabilion ama 😂
Boş ver kalsin böyle
Tamam sıkıntı yok 😂
🙏🌸💞
🌹🌹
Yanlış yapanı direk yok sayarım. Sanki hiç tanışmamışım gibi dünyada var olmamış gibi yokmuş gibi davranırım
Güzel bak buda
Var sayıcak kadar önemsememek.
Bence önemsememek güzel bir ceza
Artık hiçbir anlamı olmadığını ifade ediyor.
Güzel
🌹🌹
Hiç olmamış gibi bir şey
Yaşanmamış gibi güzel
Aynen öyle
Hiç var olmamış gibi davranmak.
İşte o en büyük ceza
Yok saymışsam son raddeye gelmiş demektir
Yani bitmiş güzel
Benim için yoksa artık, yok sayarım.
Yani yok hükmü güzel
En güzel intikam şeklidir :d