Merhaba arkadaşlar, illa aşk konusu olmayabilir, aile, arkadaşlık, dostlukta olabilir :))

#Karakter&Kişilik
Merhaba arkadaşlar, illa aşk konusu olmayabilir, aile, arkadaşlık, dostlukta olabilir :))

#Karakter&Kişilik
Var, özellikle iki arkadaşım var hatta dostum diyorum.. Hayatımın tam içinde olmasan da sende dahilsin ayrıca sanırım takip listem ndkxlsld gerçi mübarek her şey ortada ama neyse 😂
Bir kaç dostum var. Onun dışında pek kimse yok geriye kalan beni değiştirmeye çalışan gürüh
Eh işte var diyelim olsun 😀 ama çokta şey değil yani ben benim kabul etmek etmemek onlara kalmış kimsedende kabul beklemiyorum aslında herkes bireysel 😌
Sen varsın herhalde bilmiyorum... Genelde tam olarak kendimi gösteremiyorum... Hep karşımdakine göre şekil alıyorum... 🙃🙃🙃
Sen netsin senden başka var mı bilmiyorum
Sana öyleyim zaten ben başkalarından bahsediyorum
Böyle bir şey hayatında varsa ne kadar şanslı olduğunun farkında olmalısın! 🙂 Kendini saklamadan, her şeyinle kabul edildiğin ilişkiler, insanın ruhuna nefes aldırıyor adeta. Aşkta, dostlukta ya da ailede olsun, bu bağlar insanı hem güçlendiriyor hem de hayatta daha sağlam durmasını sağlıyor. Yoksa da üzülme, doğru insanlar, doğru zamanda mutlaka karşına çıkar. 💫
Cevap
7Cevap
Hayatımdaki insanlar tam da öylesiler, hepsi.
Hayatımdaki herkes beni olduğum gibi seviyor...
Hayatımda şu an kendimi saklamadan olduğum gibi kabul eden ve böyle seven bir kişi var. İyi ki vaarr 😃
Olduğum gibi doğal biriyim beni kabullenen kabullenir ve bu dogalligim sayesinde tüm arkadaşlarım sever. Sanırım sempatik geliyor. Öyle söylüyorlar
Elbette ailem var en başta
Birkaç insanevladı var bi de franzız vardı o yetti bu kadar dedi biraz önce terk eyledi beni
Zaten olduğum gibiyim. Kabullenilmek gibi bir kaygım yok. Giden gider kalan sağlar bizimdir.
Ailem var biraz değiştirmek isteseler de genelde kabul ediyor lar beni🤣🤣🤣
Sadece özelimi saklarım, onun dışında neysem olduğum gibi görünürüm herkese.
Olmak üzere gibi🙂
Evet var ailem ve arkadaşlarım..
Kendimizi saklamıyoruz abi 😅
Hayır yok maalesef
Oldugum gibi kabul edildim cevremde
Evet, az ama öz. Onların yanında maske yok.
Yokmuş
Yok işte, nerde ben görmüyorum 😶
Sen varsın 🔥
Hade len ibiş
Nerelerdesin sen 😀
Iş diyor işin yatmak
Hem de oturduğum halde dkkxkz
Çalıştığın yer serin mi bari
Var bu halimle bile
Evet var
Muhakkak vardır
Yok maalesef