Neden boyle davraniyorum?

biraz uzun olucak ama iliskilerimde genel olarak onlara takintili olurum bana karsi kurulan en ufak bi cumleyi bile cok dusunurum anlam ararim bunun yaninda bana soylenen en ufak bi yalani bile bulurum yakalarim ve kendimi cok iyi bir insanmisim gibi gosteririm hayatimdaki erkeklere beni sorsaniz melek gibi tanidiklari en kalbi temiz insanlardan oldugumu soylerler ve onlari gercekten seven tek kisiyi kaybettiklerini dusunurler ama bunun yaninda ben hepsini defalarca aldattim yalan soyledim olmadigim biri gibi davraniyorum genelde severim benim olsun isterim ama baslarina bisey geldiginde uzulmem, haksiz oldugum yerlerdede her zaman kendimi hakli cikarabilirim ve benim icin aci cekmeleri uzulmeleri aglamalari hosuma gidiyo ben yokkende beni kaybettikleri icin aglamalari pisman olmalari hosuma gidiyo kin tutarim ve genelde ilk hatayi ben yapmam karsi taraf yapar ondan sonra yaptigim her hatada hakli cikabiliyorum ve hakli cikmak icin hep onceden sahte ssler konusmalar hazirliyorum zamani gelince kullanabilmek icinama bazen vicdan azabi cekiyorum boyle oldugum icin neden boyleyim?
Neden boyle davraniyorum?