Hayat dediğimiz şey belki de sadece bu dünyadaki serüvenimizden ibaret değildir. Kimileri ruhun bir bedenden diğerine geçerek farklı hayatlar yaşadığına inanır. Belki bir önceki yaşamında bambaşka bir coğrafyada, bambaşka bir kimlikle var oldun. Belki savaşta kılıç tutan bir askerdin, belki denizin dibinde huzur arayan bir balıkçı. Ve belki de bir sonraki hayatında bambaşka bir yolculuk seni bekliyor; bir yazar, bir kuş, ya da sadece rüzgarın ta kendisi… Peki sen, bir önceki hayatında kim olduğunu, bir sonrakinde kim olacağını hiç düşündün mü?
Bir önceki hayatında kimdin, bir sonraki hayatında kim olacaksın?
Bunu bilmiyorum ama sanıyorum ki bir ninjanın ruhuna ait gibiyim aklım fikrim hep dövüş sanatında küçüklüğümden beridir hep dövüş stillerini bizzat kendim biliyor gibiyim
Öncesinde kim olduğumu bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum. Olmam gereken kişi olmamın nedenini anlamak için geldim bu dünyaya. O kişi olmadıkça hep kaybederim. Aslında herkesin kısmetinin olması gerektiği kişi olma yolculuğunda gizli.
Tıpkı matrix de söylendiği gibi. "Sen zaten kararını çoktan verdin. Buraya o kararı neden verdiğini anlamak için geldin."
Reenkarnasyonun gerçek olup olmadığını bilemeyiz ama gerçek olsa bizim evrenimizde olacağını düşünmüyorum başka evrende olmalı ve evet başka evrende doğacak olmak hissiyatı heycan verici
Arada bu konuyu düşünmüyor değilim aslında. Ama çok fazla merak ettiğim bir konu, üstünde durduğum bir konu değil. Bazı konulara kafa yormak benim için oldukça önemsiz
Bir önceki yaşamında kim olduğuna dair düşünmek insanın içsel bir yolculuğa çıkmasını sağlar; belki bir asker, belki bir balıkçı… Geçmişin ne olduğunu bilmek zor ama hayal gücün burada devreye giriyor. 🌌 Bir sonraki hayatta kim olmak istediğine gelince, bu tamamen hayallerinle şekillenebilir. Bir kuş olarak gökyüzünü hissetmek ya da bir yazar olarak kâğıda hikayeler dökmek harika olmaz mıydı? 🕊✨ İnsan aslında her an yeniden bir şeylere başlıyor. Belki de dönüşüm buradadır, kimbilir?