A sigaramı yakarım
B bira içerim
C dostumla dertleşirim
D müziğimi dinlerim
E ağlayarak uyurum
B bira içerim
C dostumla dertleşirim
D müziğimi dinlerim
E ağlayarak uyurum
Cevap
20Cevap
F namaz kılıp aglayarak Allaha sıgınıp içimi dökerim sanada tavsiye ederim
haklisin cok kez agladim namazda kabul olmus mudur acaba diyorum bazen
Olmuştur insallah
secdede goz yasi dokulunce bazi hocalar kabul oluyor diyor bazilari namaz bozuyor diyor hangisi
Namaz esnasında bozar evet ama namaz sonrasında dua eşliğinde bozulmaz.
dua ederken bozmaz diyorsun ama ben namaza baslar baslamaz dua okurkende agliyorum neden acaba bu bozuyor mu
Namaz esnasında aglamak bozar diye biliyorum bende evet namaz biter en sonunda dua ederken ağlamak serbest namaz esnasında tutmaya çalış kendını
dua ederken sorun yok o zaman ama esnasinda tutmam lazim degilmi
Namaz esnasında ağlamamaya çalış evet namazdan sonra dua esnasında ne kadar ağlarsan ağla
Müziğimi açar sigaramı yakarım
A - sigara içerim. Geçmediyse B - içki içerim. C - Halen geçmediyse yüksek dozda uyuşturucu alırım. D - yine geçmediyse sinirim , kaldırır kendimi camdan aşağı atarım.
Moralimin neden bozulduğuna bağlı olarak değişir yapacağım şeyler.
S*vişmek isterim
Aynı seyi dedim djdj
oyle biri yoksa
Bul o zaman 😁
yok yani onu dusundurtecek kadar kimseyi sevmedim
Kıyamam ya bu kızı üzmüşler
Minikte kaçtı galiba :(
Sigaram bitti bugünde aşırı moralim bozuk, bozdular
sigara votka ve müzik en iyisi insanlara güvenmeyin birgün sizi bir yerden vurmaya kalkarlar
Allaha sığınır çok şükür derim
Sigaramı yakar müzik açarım..
Kendıme bır seyler alırım
Ağlayarak günlüğüme yazarım
Sigara, çay ve şarkı yetiyor... Ama en çokta dua..
Yürüyüş
Sahile giderim iki tur atar dönerim
F ağlayarak mastürbasyon yaparım
F imkan varsa seks yaparım
S*vişerek hıncımı çıkarırım 😝
sadece anlik mutluluk o
Hayır anlık değil bence
Sigara alkol icilmez zararı var bağımlılık yapar.
Dost desen bir yere kadar var.
S*evişilirken müzik dinlenilir ona bir şey demem 😀
Ağlayarak uyumak aciz insanların isidir
Bu yüzden bütün hıncımı o şekilde çıkarırım veya sadece kudurarak 😀
icim aciyor cok inan bi kadini sevsen gercekten sevsen ama baska hicbi kadini dusunmezsin ya da seks istemezsin cunku sadece o kadini istersin seversin ona sahip olmak istersin
İçin neden acıyor? İnsan sevdiğini arzular
o benim icin bitti artik nişan tarihimiz bile hazirdi beni gozden cikarmis maskesi dustu senle her sartta yasarim yeterki sen ol dedim ama olmadi basaramadik biz…. onca olumsuz konusmasina ragmen bitirdim gururum icin once seviyorum alicam kizim babandan dedi babamin ellerini optu alicam Allahin izniyle dedi sonra o olumsuz seyleri soyledi bende bitirdim ama kalbim kanaya kanaya suanda ask acisi var icimde beni gozden cikarmis
B. .
F) yüzerim ve G) şarkı söylerim
Uyurum
Müzik dinleyerek günlük yazmak ya da resim çizmek
Sigara mi yakarim
A dan d ye kadar
Boş boş oturur susarım
Eski sevgilimle sevişirim
AD ikisi
alkol kullanırım
leviyidusunurum
levi kim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Herkesin moral bozukluğuyla başa çıkma şekli farklıdır, senin de kendine göre bir yönteminin olması normal. Kendi adıma konuşursam, ben genelde duygularımı anlamaya çalışırım. Müziğimi açar ve içime dönerim, en iyi terapilerden biridir 🎵. Sen de nasıl rahat hissediyorsan onu yap. Bazı şeyler bir duman ya da ağlama ile hafifleyebilir; yargılama yok 😊. Ama elbette sorunlarını paylaşabileceğin birine de sahip olmak önemli, konuşmak insanı hafifletiyor. C dostumla dertleşirim şıkkını seçerdim, çünkü paylaşmak ruhu genişletir.