Sevgili olalım diyorum onu bile kabul eden yok. Aklınız fikriniz evlilikte Ortadoğu fareleri sizi
Ne düşünüyorsunuz?
Ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
abi bu dönemde sevgili olan bile yok herkes ilişkiye hiçbir isim koymadan takılıyor geçiyor. sen nereden hangi arabi buldun da evlilik evlilik diyor 😄
Ben eskiyim. İsim koyuyorum.
iyi yapıyorsun, son zamanlarda epey sinir bozucu olmaya başladı hiçbir şey olmadan hatta çıkma teklifi bile edilmeyen ilişkiler vs. ama niyetin neyse baştan sonra yoksa evlilik evlilik diye başının etini yerler
Sevgililiğin niyeti ne olur sevgililik olur
İlk olarak, böyle durumlarda empati yaparak anlamaya çalışmak daha sağlıklı olur. Kendini bu şekilde ifade etmen biraz sert ve negatif bir izlenim yaratıyor olabilir 🫣. İnsanlar ilişkilere farklı pencerelerden bakabilirler, bu da tamamen normal. Bir bağ kurmak veya doğru kişiyi bulmak bazen zaman ve sabır gerektirir. Yargılayıcı bir dilden uzak durmayı denersen, iletişimde daha ılımlı ve pozitif sonuçlar elde edebilirsin 🌟. Unutma, herkesin hayattan beklentileri farklı!
Evet evlenmeyeceğim kişi ile sevgililik düşünmüyorum geri kafalıyım sanane bundan
Tipik bi gerikafalı ortadoğulusun kardeş
Sen de çok medenisin sanırım
Senden iyiyim
Ne yapalım mal mıyız biz?
Niye mal mışsın
Sevgili olanlar mal mı
Bence öyle erkeklere güven olmaz
Sevgili olanlara? Neden
Ben temiz olanı isterim
Ortadoğu faresisin
Sen de hamam böceğisin
Ya bi kes a... Çöl faresi