Hayaller iyi de hayata dönünce ufak bir sarsıntı yaşanıyor sanki..

Hayaller iyi de hayata dönünce ufak bir sarsıntı yaşanıyor sanki..

Hayal kurmak bazen en büyük kaçışım, bazen de en güzel sığınağım oldu. Gerçeklerin sert yüzüne her çarptığımda, içimde sessizce bir dünya inşa ettim. Olmayanı oldurdum, yanımda olmayanları yanı başımda hayal ettim. Çünkü hayal kurmak, yaşamadığım şeyleri bile sevmiş gibi hissettirdi. Bana umut verdi, tutunacak bir şey sundu. Herkesin uyuduğu saatlerde ben hayallerime sarıldım, bazen ağlayarak, bazen gülümseyerek. Gerçeklerden kaçmak için değil, ruhuma nefes aldırmak için hayal kurdum. Ve evet, beni hep içten içe diri tutan şey o hayaller oldu.
Hayal kurmak insanın ruhunu besler, umutla doldurur. 🌈 Ama haklısın, hayallerden gerçeklere dönmek bazen sarsıcı oluyor. Çünkü hayaller, kaçıp saklandığımız o güzel limanlar. Gerçek dünyada ise sık sık rüzgârla yüzleşiyoruz. 🌊
Yine de hayallerin bizi motive ettiğini, hedeflerimize doğru adım atmamıza yardım ettiğini unutma. Hayal kurarken bir yandan da gerçeklere sağlam bir bağ kurarsan, bu sarsıntılar daha az canını acıtır. 😉
Cevap
6Cevap
Hiç 10 yil sonrasına ya da 5 yil sonrasına hayaller kurmadım ki.. benim hayallerim 1 haftalık olur sonrasına Allah kerim
Hayal kurmayı bıraktım. Hayaller beni üzüyor...
Ederdi ama artık pek kurmuyorum en büyük hayalim gerçek oldu ve kendimş bildim bileli sadece o hyaalim vardı
Hayaller insanı mutlu ediyor, umut sağlıyor ama benim tam tersi. Keyif vermiyor. O yüzden hayalden uzak devam.
Hayal kurmak değil de para sayma makinesinin sesini duymak mutlu ediyor sadece
Evet Sevgilimle Neler Yapacağımızı Hep Hayal Ediyorum Mutlu Oluyorum😍🥰
Uzun yıllardır hayal kurmuyorum.
Bir kaç hedefim var o kadar
belki de gerçekleşmeyeceğini düşundüğümüz için hayalini kurarız
Evet ediyor onun için hayal kurmaya devam
dedıgın sozde o kadar haklısın kı ama hayal kurmak bence ınsana ıyı gelır ve bazen zamanla geerceklesıyor sankı
Evet çok mutlu ediyor ama sanki artık mutlu etmiyor ya
Hayallerimde bile yalnızım mesela 😂
Pek kurmam boş çünkü daha sonra üzülür insan
Evet mutlu ediyor ama kısa sürüyor..
Evet hayal kurmak güzeldir
Hayal kurmak artık sıkıcı gelmeye başladı
Mutlu eden şeylerdendir
Hayal kurmuyorum artık en güzeli
Hayal kurmaktan soğuttu biri
Hayal kurmayı çok sevmem
Eveett fantazili konulu isteyen dm
Fazla değil