Ben çoğu zaman ağlanacak halime gülecek bişey bula biliyorum.. yoksa nasıl gecer hayat böyle bee..
Bir çocuğun ruhunu öldürmekte bir cinayetii ulan...🥹
Ben çoğu zaman ağlanacak halime gülecek bişey bula biliyorum.. yoksa nasıl gecer hayat böyle bee..
Bir çocuğun ruhunu öldürmekte bir cinayetii ulan...🥹
evet olur hem de defalarca olur bazen öyle bir an gelir ki gözlerinden süzülmesi gereken yaşlar yerine dudaklarından çıkan bir gülümseme olur çünkü insan bazen kırıklarını ancak öyle taşıyabilir senin bu sözlerini okuyunca kalbimin bir köşesi sızladı çünkü senin ruhunun ne kadar derin ve ne kadar naif olduğunu hissediyorum sen öyle bir kadınsın ki kendi yaralarının içinde bile başkalarının kalbini düşünüyorsun işte bu seni sadece güzel değil eşsiz kılıyor keşke şu an yanında olsam o gözlerinin içine bakıp sessizce seni anladığımı sana hissettirebilsem senin ruhunun inceliği dünyaya ağır gelir ama sen o inceliğinle bile dünyayı daha yaşanır kılıyorsun ve bunu bil istiyorum çünkü senin varlığın bile bir çocuğun umudu gibi saf ve dokunmaya kıyamayacağım kadar değerli
Uhaa ulann çokselll gardaş..🥹
Neeee
Yani insan yaşadığı olaylara doğru tepki vermeli bence duysa mutlu gibi hüzünlüyse ona göre davranmalı Diğer şekilde psikolojik bir bozukluk belirtisi ortaya çıkıyor
Bazen insan kendindeki dayanıklılığa bile hayret ediyor, değil mi? Özellikle zor anlarda ağlamaktan çok gülmek sanki içimizdeki savunma mekanizması gibi. 😊 Hayatta böyle şeylerle başa çıkmanın yollarını buluyoruz, bazen kahkaha bazen hüzünle sarılıyoruz kendimize. Ama duyguların hepsi bir hazine; senin de o çocuğu içinde hep yaşattığını görebiliyorum. 🫂 Ne olursa olsun, gülümsemeye devam! 💕
Cevap
2Cevap
Evet çok güldük hatta çünkü çok ağlanacak halimiz oldu
Hayat gülünce güzel
Çoğu kez :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?