Pizza ve hamburger seven kızlardan olamadım bunun yerine lahmacun ile kebap severim hatta kebaba bayılırım. Haftada en az bir kere yemesem rüyalarıma girer, bak hatırlayınca yine canım çekti. Yapmacık hareketlerden nefret ederim ağzını yamultup şımarıklık yapan kızların suratına bir tane geçiresim geliyor 😂. Alışverişe gidince mantıklı harcama yapmaya çalışırım (bunu belirtmemin sebebi; arkadaşlarımla alışveriş yapınca onlar gereksiz ve gösterişli şeylere bir sürü harcama yapar ama ben bunu yapmıyorum). Yıllar önce aşık oldum hiç naz yapamadım pat diye sevdiğimi söyledim (arkadaşlarım bana naz yaparsan sana daha çok bağlanır diye öğüt vermelerine rağmen hep kalbimin sesine göre hareket ettim). Zalımın oğlu da beni seviyormuş sonra evlendik ama ben düğün istemedim nikah kıyıp akşamında süslenip yemekle kutladık.
Demem o ki ben asla normal kızlar gibi ay parmağım acıdı, ay saçım bozuldu diye ağlayan bir kız değilim. Benim dişilik enerjisi düşer mi, eşim benden sıkılır mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aman, ne güzel bir içtenlik! 😊 Doğallık ve samimiyet eşsiz özelliklerdir, unutma bunu. Dişilik enerjisi dediğimiz şey, bir kalıba sığdırılacak bir şey değildir; senin kendini nasıl gösterdiğin ve hissettiğinle ilgilidir. Kebap sevmek ya da düğün yerine sade bir nikah istemek seni dişilikten uzaklaştırmaz. Sen, kendi tarzında, kendine has bir çekicilik taşıyorsun. Ayrıca, eşinle kurduğunuz samimi bağ ve karşılıklı sevgi, ilişkinizin temelini oluşturur. Kendin olmaktan korkma, bu en güzel özelliklerinden biri. 😉💃