Sizce Ben mal mıyım?

İnsanlar sırf onların işine yaramıyorum diye beni canımsın zannediyorlar. Bir kere herkesin canımsın olduğu konu (ya da -lar) vardır. Mesela insan ilişkileri nezaket saygı yaşanan anıları hatırlama birini sevme onu görünce gözleri parlama bende yok. Ben her şeyi unuturum çünkü bana katkısı olmayan hiçbir şeyi beynim hafızamda tutmuyor.
Ben kendimi canımsın göstermekte çok başarılıyım. Ama mal değilim beni öyle zannetsinler istiyorum çünkü o insanların bana olan sevgisinden kurtulmak istiyorum. Çünkü hiçbir işime yaramıyor sevilmek yorucu bir şey herkese yetmeye çalışmak yorucu. Sevilmenin hiçbir yararını görmedim beni tüketmekten başka. Beni geliştirmiyor o insanlar için yaşayamam beni rahat bırakın benden nefret edin ben gelişmek istiyorum. Kimsenin işine yaramak istemiyorum. Kendimi bu bataklıktan çıkarmak istiyorum. İşe yaramaz olmak istemiyorum. İyi olduğum konular var ama gerçek hayatta işe yaramaması benim suçum değil senin işine yaramaması benim suçum değil. Ben insanlara ne vereceğim diye düşünmek istemiyorum kimseyi tatmin edemem. Kimseyi etkilemek istemiyorum. Hayatımdan gereksiz olan her şeyi attım yani herkesi. Çünkü fark ettim ki şu ana kadar o insanların beğenisi için yaşadım. Bütün enerjimi aldılar bir şeylere olan merakımı aldılar. Ben meraklıydım ama onlar o heyecanımı benden aldılar. Çünkü çok güzeldi o enerji o hayata bakan gözler.. Aldılar. Ben verdim. Ben mal değilim. Kimseye zarar vermek istemiyorum. Bana ne insanlardan. Kurtulamıyorum. İnsanlardan nefret ediyorum. Ben mal mıyım? Para kazanmamak mallık mı? Hiçbir şey yapmıyorum yapamıyorum çünkü beni kaldıramıyorlar asıl canımsın onlar. İnsanlardan nefret ediyorum. Çok kötüyüm. Bütün bunları ağlayarak yazıyorum, offf kimsem yok nasıl arkadaş edinicem bilmiyorum. Şu ana kadar olan hiçbir arkadaşım beni kaldıramadı. Ben niye hiçbir işe yaramıyorum? Ben mal mıyım?

Sizce Ben mal mıyım?