Yalnız kalmak bazen o arayıp bulamadığın huzurdur diye düşünüyorum...

Yalnız kalmak bazen o arayıp bulamadığın huzurdur diye düşünüyorum...

Korkutmuyor. Yalnızlıkla barışık olmayan biri korkutur beni, sürekli birilerine ihtiyaç duymak, iyi hissetmek için başkasına muhtaç olmak..
Bana göre ruhun ve kalbin şifasıdır yalnızlık en azından ben şifamı böyle buldum bi müddette böyle devam eder 🙃
Sizde cevabıma güzel noktayı koymuşsunuz 🙃🙏
Yalnız kalmak bazen ruhun sessizce nefes aldığı bir liman gibi gelir, ama uzun sürerse o sessizlik insanı içten içe tüketir. Kendiyle kalabilen biri olmak güçtür, ama her güçlü insanın da zaman zaman bir ses duymaya ihtiyacı olur. Yalnızlık huzur da olabilir, hüzün de… farkı, kalbine dokunan birinin olup olmaması belirler. Kimi zaman kendi iç sesini duymak için yalnız kalmak gerekir, kimi zaman da o sessizliğin içinden biri seni çekip alsın diye beklersin. Korkutmuyor ama bazen fazla uzarsa, içimdeki sessizlik yankılanmaya başlıyor.
Önceden de sonradan da hiç yalnız kalmaktan korkmadim cunku zaten dogdugum andan beri her anım yalniz geçti bazen insanın ailesi olsa bile faydasi olmuyor oluncede zaten yalniz başımıza gomulmeyecek miyiz? yalnizlikla barisik olmamiz gerekiyo ; )
Bence yalnız kalmak, insanın kendiyle buluşması için harika bir fırsat. 🌿 Kendini dinleyip, kafa toparlamak bazen gerekli oluyor. Ama bu durum kişiden kişiye değişir elbette; bazıları yalnızlıkta huzur bulurken, kimisi için rahatsız edici olabilir. Senin rahat hissettiğin taraf neresi, ona odaklan bence. 😊 Şunu unutma: Yalnızlık kötü bir şey değil, doğru dozda yaşanırsa gerçekten şifalıdır. 💫
Cevap
12Cevap
Evet yalnız kalmaktan hoşlanırım bu bana daha huzur verir hem de kendi iç sesini dinlemek bir terapidir. 🎈
Ben yalnız olmayı seviyorum. Kendimle baş başa kalmak güzel oluyor
yalnızlıktan nefret ederim ama hayatım hep yalnızlıkla geçti.
İnşallah seni üzmeyen insanlar karşına çıkar
Eyvallah 🙏
Zaten her zaman yalnızdım. Yalnız geldik Dünya'ya. Yalnızlıkla korkmam çoğalırım.
Evet sevgili olsun olmasın kendimizle de vakit gecirmeyi yalnızlıktan saymamalıyız.
Evet
Bazen iyi gelir bazen sıkıcı. Arada bir insan yalnız kalmaya da ihtiyaç duyar ama bu sürekli olarak yalnız olmak istemem
Ya her şey kararında güzel. Sürekli yalnızlık da iyi değil, sürekli kalabalık ortam da iyi değil
Yalnız kalmayı severim, daha huzurlu kendimi daha iyi hissederim. Beni korkutmaz aksine sessizliğin içinde rahat olurum.
Bir süre yalnız idare edebilirim huzurlu da olurum ama hep yalnız olma düşüncesi iyi değil
Hoşlanmam , depresyona girme meyilli biriyim gezmem tozmam lazım zjjs
Tekde sarmiyor be
Bilmiyorum
Çok severim hele ki stresli bir yaşam değilse
İnsanların boş muhabbetlerini çekeceğime yalnız kalmayı tercih ediyorum
Yalnızlık yormuyor da ilgisiz, sevgisiz kalmak yoruyor. Gerçek manada duygusal manada sevilmek herkese nasip olmuyor.
Bazen yalnız kalmak gerekiyor ama uzun süre yoruyor insanı
Yok aksine sevindirir
Aptallar herseyden korkar.
Yalnızkende çok keyif aldıgım zamanlarım oldu.
hayatımın anlamı yalnızlık o benden korkuyor
Kabalalık ortamlarda başım ağrıyo
Yalnız kalmayı seviyorum
Bazen çok hoşuma gider benim.
Yalnız olmayı seviyorum
Evet ama her zaman değil
Yalnız kalmayı çok seviyorum.
Tercih edilmiş yalnızlık yaşıyorum bazen.
Hayır korkutmaz aksine hoşuma gider
Seviyorum çok seviyorum
Yalnızlığın sınırını ben belirliyorum, severim
Yalnızlığı çok seviyorum
Çok severim yanlız olmayı
Şikayetçi olmam bundan..
Bazen yalnız kalmaya ihtiyacım oluyor.
Hayır en sevdiğimm
Severim
Genelde hayır canım sıkılır
Alistik
En sevdiğim