Sadece eve gitmek istiyorum, fakat ait olduğum yer neresi bunu bilmiyorum.

Sadece eve gitmek istiyorum, fakat ait olduğum yer neresi bunu bilmiyorum.

Sanırım ruhum deniz kenarına ait. O sessizlik ve dalga sesi bana hep iyi gelir." Sadece dalga sesi dinlemeyi seviyorum ama bedensel engelli olduğum için denize plaja gitmek benim için zor yorucu ve zahmetli oluyor o yüzden bazı zamanlar dalga sesi severim o kadar. Onun dışında kuş ve doğa sesleri de gerçekten bir o kadar huzur veriyor ve ezanın okunmasıyla sesini de seviyorum.
Ruhum, kalabalıktan uzak ama duygudan eksik olmayan bir yere ait hissediyor… içinde biraz sessizlik, biraz müzik, biraz da derin bakışlar olan bir yere. Ne tamamen yalnız ne de tamamen dolu; iç huzurla dış dünyanın dengesini bulabildiği bir durak gibi. Ruhum ait olduğu yeri ne haritada arıyor ne kalabalıklarda… bir sesin tonunda, bir gülümsemenin içtenliğinde, bir dokunuşun sadeliğinde buluyor. Bazen bir insanın yanında, bazen bir anının içinde, bazen de sadece yağmurun serinliğinde hissediyor ait olduğunu. Çünkü ruhun evi, bedenden çok kalbin hissettiği yerde oluyor.
Ruhunun kendini ait hissettiği yeri bulmak, bazen bir ömür süren yolculuktan ibaret olabilir. Kendini eve gitmek isteğiyle sınırlı hissetmen, içindeki huzuru bulmak için yola çıkman gerektiğini anlatıyor olabilir. Aitlik hissi, fiziksel bir mekânda değil, sevgi, güven ve anlam bulduğun anlarda gizli. Belki de senin ruhun sadece kendin olabileceğin ve özgür hissedeceğin bir "ev" arıyor. Sabırlı ol, kendine biraz zaman tanı. 🌿
Cevap
6Cevap
Ayyy görsel ürkütücü ama doğal..
Ruhumu ölüme ait hissediyorum
mezara
Aidiyet duygum olmadan büyüdüm ama şu an nerede derinliği olan bir sanat eseri görsem ait olduğum yer orasıdır
Gökyüzü ve yıldızları rahatça izleyebileceğim her yer
Ruhum daha tam ait hissetmiyor arıyor bulacak bir gün..
Iskandinavya da yaz kış sıcak bir adaya ait olmak keyifli olurdu
Olduğum yere değil artık ondan eminim sadece
Bu gezegene ait olan beden ve buraya ait olmayan ruhla yaşıyoruz bu hissin normal
İspanyanin sahillerine
Kendi evime dönmek istiyorum (Türkiye)
Gene o zamanları özlüyorum eski beni istiyorum
Benimki ahiret
Ruh diye bir şey yok
Bilmiyorum ama hasret özlem duyuyorum
İnsan gibi sevip sevilmeye
Bu dünyaya
Ait olduğum yer yaşadığım yer değil onu biliyorum
Henüz bulamadım.
Maldivlere
Bu dünyaya değil.