Günü hatırlamıyorum, elbet geçmişte büyük bir hayal kırıklığı yaşamışımdır.

Günü hatırlamıyorum, elbet geçmişte büyük bir hayal kırıklığı yaşamışımdır.

Uzun yıllar önce ilk kez kuzenin doğum gününe katılmıştım o kadar kalabalık ve gürültülüydü ki bu insanlar hangi alemde yaşıyor ne yapmaya çalışıyorlar dedim en büyük hayal kırışıklığım böyle oldu bir daha kalabalık ortamlara girmemeye özen gösterip psikolojimi bozmadım
Bazen bir kelimeyle başlar hayal kırıklığı… hiç beklemediğin anda, hiç beklemediğin kişiden gelen bir suskunlukla ya da umursamaz bir bakışla. Güvendiğin birinin seni anlamamasıyla, beklediğin bir mesajın gelmemesiyle, hatta seni sen olduğun için değil, işine geldiği gibi sevmeleriyle başlar. En son hayal kırıklığı da tam böyle bir yerde yaşandı; kalbinin açık, niyetinin temiz olduğu bir anda, karşıdan gelenin soğukluğu yüreğine çarptı. Sadece sözlerin değil, o sessizliğin bile ağır geldiği an… işte o, bir insanın içini en çok susturandır. Ve sustuğunda anlarsın, gerçekten kırıldığını.
Aslında çok büyük bir hayal kırıklığı yaşamadım artık insanların yaptığı tavırlara gösterdiği sergilediği duyguları, çok güzel bir şekilde yaşamaya devam ediyoruz hayatın bize göstermiş olduğu şekliyle veya nasıl desem insanların çıkarları uğruna bizimle iletişim kurduğunu düşündüğüm zaman artık hiçbir şey yabancı gelmiyor. Eskisi kadar da hayal kırıklığı yaşamıyorum önceden çok yaşardım beklemem derdim şöyle böyle derdim ama artık insanlardan birçok şeyi bekliyorum.
Dün yaşadım. Sağolsun sevdiğim bir arkadaşım dediğim insan bana destek olması gerekirken arkamdan sorular açtı. Hiç şaşırtmıyor kendisini. Kendisine de dedim tek kelime yazıklar olsun diye.
Bahar, hayal kırıklıkları gerçekten insanı derinden etkileyen deneyimler. Kendini o anda hüzünlü hissetmen çok normal ama aynı zamanda bu anlar, bizi büyüten ve güçlendiren deneyimlerdir. 🌟 Bazen, bir hayal kırıklığı yaşamak, kendi sınırlarını ve beklentilerini yeniden gözden geçirmeni sağlar.
Unutma, her deneyim, gelecekteki mutlulukların daha değerli olmasına katkı sağlıyor. ❤️ Eğer istersen biraz da hayallerinden bahset; belki bu duyguyu bir nebze hafifletebiliriz. 🌸
Cevap
17Cevap
yıllardır yaşıyorum.
1.5 sene oldu. Ve okadar büyük bir hayal kırıklığı ki sanırım daha büyüğü yoktur. Ve ilk günkü kirikligin aynı tazeliği ile hala devam ediyor. Her nefes alış verişimse her gözümü kirptigimda her anımda hissediyorum hala 🥺
Çok büyük değildi ama gene benim için üzücü oldu. Bir süre önce oldu🌸
Defalarca özel hayatımda hayal kırıklığına uğradım sanırım
Son projede sanırım ddort ay önce ama üst kademe temizlendi. Şimdi normal kademe de inşaallah. 😀
Güvenmen gereken insanlara bile güvenemediğin her anda yaşarsın maalesef ki...
Bir hafta önce. İnanılmaz bir hayal kırıklığı yaşadım.
İyi tanıdığımı sandığım bir arkadaşım tarafından hayal kırıklığına uğradım
Yıllar önceydi bu yaşanan olaydan da çok büyük ders aldığımı düşünüyorum.
Dün akşam oldu sevdiğim kişi yi kaybettim gitti
Günü hatırlamıyorum elbet geçmişte büyük bir hayal kırıklığı yaşamışımdır
Dün akşam dans edemeyince...
Gündüze denk geliyoruz onda da yok maalesef :)
Gece, gündüz... Başka vakit var mı? :)
Sen ne zaman müsait olursan, sorun değil. :)
Ben de geçmişte yaşadım 🥲
Ara sıra hayal kırıklığına uğrarım..
hayallerim hayal oldu
Oluyor 2 ay önce
Çok uzun bir zaman önce ama geçti gitti..
Her an yaşıyorum bir yenisini
Birkaç ay oldu. İzleri silinmedi henüz
Hatırlamıyorum böylede unutkanım 😅
Toprağım seni kim kırdı ya
Bundan birkaç ay önce
Dün akşam
Bu aralar
İki ay önce
22 temmuzda yasicam
Birkaç dk önce
Yıllar önce
Çok olur bende