Bir yere gelememis özgüven problemi olan o kız?

24 yaşında bir kizim. Kendimi dünyanin en cirkin en beceriksiz en sevilmeyen insani gibi hissediyorum. Atama bekliyorum olmuyor, iş arıyorum adam gibi iş yok. Sevdigim adama karşi yetersiz hissediyorum cunku kendimi hic beğenmiyorum. Mezun olali 2. senem bir baltaya sap olamadim. Hayatım boyunca hep para konusunda kendimi kısıtlayarak yaşadim bugün aylar sonra babamdan para aldim, almak zorunda kaldim. O kadar zoruma gitti ki aldigim sadece 1000tl ama sanki layık olmadigim hak etmedigim benim olmayan bir parayi aldim. O da alacagim bir eğitim icindi. Her seye karşi umutsuzum ama ayni zamanda cok da hayallerim var. Hem savaşacak gücüm yok hem de hâla savaşmaya calisiyorum. İstedigim gibi disariya cikamiyorum, hayatimda deniz yüzü bile görmedim. Hem izin alamiyorum hem de param yok. Dişariya cikip bir yerde kahve bile icemiyorum. Cok karişik yazdim ama artik cok yoruldum kendimden. Ayağa kalkmam lazim tekrar onca hedefim icin onca yarim biraktigim işim icin. Sanirim kendimi sevmeye ihtiyacim var ama kendimden nefret ediyorum.
Bir yere gelememis özgüven problemi olan o kız?