En Hasta olduğum hareket Ben bunu Nereye gitsem gördüğümde gülüyorum telefonların masada Sigara paketi araba anahtarı atılır biri güneş gözlüğü konur Bilmiyorum beni kahkaha alıyor yani sizi ne alıyor merak ediyorum. Kadınlar da da masadan ikide bir kalkıp makyaj tazelemeleri yok mu ona gülüyorum ufacık bir şey yer gider dudağını bir daha boyar gelir bir şey içer bardağı peçeteyle siler dudak izi görünmesin sonra koşa koşa lavaboda Dudak rujunu tazeler😃
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Karşı cinste en sempatik hareketler, doğal olanlardır… abartıya kaçmadan, içten gelen, kendiliğinden yapılan küçük şeyler. Mesela konuşurken gözlerinin içiyle gülmesi, bir şey anlatırken heyecanla ellerini kullanması, kalabalıkta bile sana ufak bir dokunuşla ben buradayım demesi. Yürürken adımlarını sana göre ayarlaması, sakince dinlemesi, yeri geldiğinde utangaçça başını eğmesi… bunların hepsi sade ama etkileyici dokunuşlardır. Sempati, aslında gösterilen değil, hissettirilen bir şeydir. Ve en çok da içten gelen samimiyetle, gözlerden dökülen sıcaklıkla kendini belli eder.
Ben kendi fikrimi söylüyorum bugün kadında da erkekte de bence olması gereken tek bir özellik varsa o da sadıklık Karakter sahibi Olmaktır bugün günümüzde o kadar Eksik Bir Şey ki bu Artık insanlar sadece bunu arar oldu
Gülmesi. Merhaba bana yardımcı olabilir misin 27 yaşındayım sence profilde tip olarak nasılım çirkin miyim tip olarak nasılım objektif bir şekilde yorumlar mısın?