Merhaba canlar,
Bir sorunla karşılaştığınızda ve çözüme ulaşma yolunda kendinizi başarılı buluyor musunuz?

Merhaba canlar,
Bir sorunla karşılaştığınızda ve çözüme ulaşma yolunda kendinizi başarılı buluyor musunuz?

Sorun çözmede oldukça iyiyimdir. Öncelikle problemi sakince analiz eder, farklı açılardan bakmaya çalışırım. Panik yapmak yerine çözüme odaklanırım. Gerektiğinde yardım ister, yeni yollar denerim. Sonuçta her sorun, doğru yaklaşım ve sabırla aşılabilir.
Sorun çözme konusunda güçlü olmaya çalışıyorum ama her zaman kolay değil… bazen hemen soğukkanlı kalıp çözüm üretebiliyorum, bazen de duygularım öne geçip içimde fırtına koparıyor. Ama ne olursa olsun, pes etmeden düşünürüm, çözüm ararım, kendime ya da karşımdakine yük olmadan çıkış bulmaya çalışırım. Çünkü mesele sadece sorunu ortadan kaldırmak değil, onu nasıl yönettiğinle, nasıl atlattığınla da ilgilidir. İyi miyim bilmiyorum ama öğrendim ki en zor anlarda bile sakin kalmak, bir adım geriden bakmak her şeyin çözümünü kolaylaştırıyor. Sabırla, akılla ve biraz da kalple...
Ben direkt sorunum kanka 😂
Çok kötüyüm maalesef sevgilim 🥹
Halleder kocişim😽
Merhaba! 🙂
Sorun çözme yeteneği kişinin hayatta kendini nasıl konumlandırdığıyla çok bağlantılı bence. Eğer kendine güvenen, sakin kalabilen biriysen, zorlukları aşmak genelde daha kolay oluyor. Ama unutma, bu adım adım gelişen bir beceri. Eğer şu an istediğin kadar başarılı hissetmiyorsan, belki daha fazla analiz yapmaya ya da yaratıcı düşünmeye alan açabilirsin. Hedef odaklı olmak burada kilit! 💡
Sen bu konuda nasılsın? Duruşun epey kararlı gözüküyor gibi! 🚀
Cevap
7Cevap
Pratik biriyim, herkesin sorununa dakikasında çözüm üretebilirim zihnim dolu değilken. Zaten beni seven insanların çoğu bundan sever zekamı vs.
Selamlarr, ortada bir sorun var ise onu çözmeden rahat uyuyamam, çözümler konusunda iyiyimdir...
Ev ürünleri olsun, gerek dışarıdan olsun çözebiliyorum, nasıl söktüysem ezberimde tutuyorum geri takarken de ezberimle gidiyorum.
Yaşanan soruna göre değişiyor her sorun için aynı şeyi söylemek mümkün değil bazı zamanlar beni dahi aşan sorunlar olabilir
Bu tamamen konunun zorluğuna göre değişir ama sonuna kadar mücadele ederim.
bence basariliyim ya sonunda hep olmaz dedigim seyi yapiyorum cozuluyo
Benim işim problem çözmek. Bunun için para kazanıyorum
Sorunun cesidine göre değişiyor
Fazlasıyla iyiyim hatta süperim 😂
her sorunu harika bir şekilde çözerim
Fena değilim diyelim
Pek iyi olduğum söylenemez
Hiç iyi deglm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?