Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Birinin gözlerinin içine bakıp da samimiyetle yalan söylemesi yetiyor bazen… Güvendiğim birinin, içten gelen gibi görünen ama aslında hesaplı bir sözü, ince bir gülüşün arkasına sakladığı niyeti, beni kandırmak için fazlasıyla yeterli oluyor. Çünkü insan sevdiğinden kuşkulanmaz, sorgulamaz, o yapmaz der geçer. İşte en çok da o yerden vurur hayat, en az beklediğin yerden… Ve anladığında artık geçtir; kandırıldığını değil, güveninin boşuna olduğunu fark etmek en çok acıtır.
Belki de içten gelen birkaç kelime, duygularla harmanlanmış sade bir konuşma. Çünkü ben duygusal bir insanım; kelimelerle dokunulmayı, samimiyeti hissetmeyi seviyorum. Bir insanın gözlerinin içine bakarak söylediği o sıcak sözler, senin zayıf noktan olabilir. Hele ki o an, yüreğime değen bir cümleyle seni olduğun yerden alıp geçmiş bir anıya, bir duygunun tam merkezine götürüyorsa. etkiliyor
şeker verilen bebek gibiyim ben ya beni kandırmak çok kolay, iki çift tatlı size hayatımın aşkı sanarım. her zaman değil tabi bazen duygularım yerine aklımı kullanasım geliyor🤝🏻
Bazen bir çift göz, bazen bir tatlı söz sevginin tatlı tuzağına düşürebilir insanı! 😊 Ama işin sırrı, o “kanmaya” değer insanı bulmak galiba. Güzel bir enerji ya da samimi bir bakış her şeyi değiştirebilir. Ama unutma, hayat sadece kandırılmaktan değil, doğru olanı gönülden seçmekten ibaret 😉. Hislerini takip et ve tadını çıkar! 💕