Kişilik & Karakter Hiç uzaklarda olup izlediğiniz biri var mı hayatınuz da? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler11 ay Özlediginiz pardon Hiç uzaklarda olup izlediğiniz biri var mı hayatınuz da? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 11 ay Özlem denemez merak denebilir yani 0 29 Yorumla Soran 11 ay Bende hem merak edip hem özlüyorum Yorumla Cevap sahibi 11 ay Neden konuşmuyorsun Yorumla Soran 11 ay boş ver ya Yorumla Soran 11 ay Bişi dedi Yorumla Soran 11 ay Çok agrıma gitti Yorumla Cevap sahibi 11 ay Ne dedi Yorumla Soran 11 ay Bende kalsın Yorumla Cevap sahibi 11 ay Peki madem. Belki de artık ileriye bakmalısın Yorumla Soran 11 ay Yok ben gidicem gelmicem bıda sırra kadem bascam Yorumla Cevap sahibi 11 ay Enteresan 😃 Yorumla Soran 11 ay Gülme ya Yorumla Cevap sahibi 11 ay Nerelisin 😃 Yorumla Soran 11 ay İstanbul Yorumla Cevap sahibi 11 ay Orada sırra kadem basamazsın 😂 Yorumla Soran 11 ay Ben burada basıcam demedimki Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bi kız için değer mi ya insan kendi hayatını nasıl hiçe sayar 🙂 Yorumla Soran 11 ay Bi yerde işim var şehir dışına gidip kaybocam her şey ayarladım mekanı felan Yorumla Cevap sahibi 11 ay Anana babana da mı acımıyorsun Yorumla Soran 11 ay Kimse umrumda değil kimseyi görmek istemiyorum psikolojk tedavi bile almaya gittim ya ama olmuyı kafama sıkıcam en sın Yorumla Cevap sahibi 11 ay Saçmalarsın Yorumla Soran 11 ay Sen benim neler yaşadıgımı bilmiyon ama Yorumla Soran 11 ay Adın neydi Yorumla Cevap sahibi 11 ay Kız evli miydi ve ya aldattı mı seni ne bu tantananın sebebi imkansız aşk mı Yorumla Soran 11 ay En yakın arkadaşımla nişanlandılat ya çok ağrıma gidiyor Yorumla Soran 11 ay Kafanı şişirdim özür dilerim Yorumla Cevap sahibi 11 ay Sorun yok kötü bi durum. Ama inan ki değmez hayatını yaşa bir canın var kolay elenme 🙂 kurtulmuşsun gibi düşün ondan Yorumla Soran 11 ay Sen napardın Yorumla Soran 11 ay Böyle bişi olsa Yorumla Soran 11 ay Knk ordamısın Yorumla
Gizli Üye (36-45) 11 ay Evet var tabi ki 0 5 Yorumla Soran 11 ay Ne güzel Yorumla Cevap sahibi 11 ay 🥰🙁 Yorumla Soran 11 ay Sevindim senin için Yorumla Cevap sahibi 11 ay Senin yok mu Yorumla Soran 11 ay boş ver karılık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Özlem denemez merak denebilir yani
Bende hem merak edip hem özlüyorum
Neden konuşmuyorsun
boş ver ya
Bişi dedi
Çok agrıma gitti
Ne dedi
Bende kalsın
Peki madem. Belki de artık ileriye bakmalısın
Yok ben gidicem gelmicem bıda sırra kadem bascam
Enteresan 😃
Gülme ya
Nerelisin 😃
İstanbul
Orada sırra kadem basamazsın 😂
Ben burada basıcam demedimki
Bi kız için değer mi ya insan kendi hayatını nasıl hiçe sayar 🙂
Bi yerde işim var şehir dışına gidip kaybocam her şey ayarladım mekanı felan
Anana babana da mı acımıyorsun
Kimse umrumda değil kimseyi görmek istemiyorum psikolojk tedavi bile almaya gittim ya ama olmuyı kafama sıkıcam en sın
Saçmalarsın
Sen benim neler yaşadıgımı bilmiyon ama
Adın neydi
Kız evli miydi ve ya aldattı mı seni ne bu tantananın sebebi imkansız aşk mı
En yakın arkadaşımla nişanlandılat ya çok ağrıma gidiyor
Kafanı şişirdim özür dilerim
Sorun yok kötü bi durum. Ama inan ki değmez hayatını yaşa bir canın var kolay elenme 🙂 kurtulmuşsun gibi düşün ondan
Sen napardın
Böyle bişi olsa
Knk ordamısın
Evet var tabi ki
Ne güzel
🥰🙁
Sevindim senin için
Senin yok mu
boş ver karılık