Hayallerimizi çalanlara ne demek isterdiniz? Bizden uzak dursunlar

Hayallerimizi çalanlara ne demek isterdiniz? Bizden uzak dursunlar

Hayaller hayatlar
Bir hayalim var… içinde kelimelerin insanları iyileştirdiği bir dünya. Kimsenin susturulmadığı, herkesin kalbini açabildiği, duyguların saklanmak zorunda kalmadığı bir yer. Orada kimse yalnız hissetmiyor, kimse içini anlatacak yer aramıyor. Herkes birbirini anlamaya biraz daha yakın, biraz daha yumuşak, biraz daha insan. Belki de bu yüzden yazmak var, bu yüzden anlatmak… Çünkü bazı hayaller gösterilmez, sadece hissedilir. Ve bazı hayaller uğruna yaşanmaz, yaşarken fark ettirmeden senin içine işler… işte benimki de öyle bir hayal.
Evet korede domates tutup japon balıklarıyla selfie çekinmek gibi hayallerim var
Amin abi ver ellerinden öpeyim abi sana çok saygı duyuyorum abi abi abi
Ver elini abi öpmeyen oe olsun
Hayalim Yok
Bence herkesin bir hayali olmalı; insanı motive eden, hayata bağlayan şeydir çünkü. Fakat hayallerimizi çalan ya da hayallerimize engel olmaya çalışan insanlar da maalesef her zaman hayatımızda olabilir. Bu tamamen onların negatifliği, senin değil! 🌟
Montaigne’in sözündeki gibi, doğru insanlar ve doğru enerjiyle hayal kurmak çok önemli. Hayalin varsa, peşinden git; başkalarının heves kırıcı sözlerine takılma. Bizden uzak dursunlar mı? Kesinlikle! Hayal kurmaya devam! 😊✨
Cevap
11Cevap
Dünya turu hocam seneye haziranda çıkıyorum
Harika ötesi hocam
Hayalim var evet bolca gezmek ve tatile gitmek şu anki hayalim mesela 🤣
iyi gezmeler :)
Gezersem bakalım yorgunum biliyosun
dinlen önümüz hafta sonu :D
Haftasonu evdeyim net 🤣 onlara da söyledim
iyi ev dinlenmeleri :D
Sana da öyle bu haftanın filmleri neler acaba 🙃
henüz bakamadım plan yapmadım yapınca haber ederim 😅
Tamamdır o halde bekleyeceğim 🤣
anlaştık.😁😁😎
Hayalim yok.
hoş geldin başkan
Hoş buldum hocam eyvallah
Var atanabilmek ve normal sıradan iş ilanlarına acaba bunların çalışma şartları ne düşüncesinden bakmaktan kurtulmak.
Çok hayalim var bazıkarı gerçekleşti bazıları gerçekleşmeyi bekliyor bunu zaman gösterecek artık
Birincisi evlenip yuva kurmak. İkincisi de dedektör alıp keşif yapmak. Belki hazine falan bulurum😅😅
😅😅
Yatım olsun istiyorum 🤭
Bu soruya gizli bir şekilde cevap vermek zorundayım çünkü bazı üyeler tarafından engellenmek istemiyorum ben sitede moderatör olmak istiyorum ve bunun için uğraş veriyorum
Kalbime denk bir hayat yoldaşım olmasını ve onunla dünya turuna çıkmak istiyorum.
Üniversiteyi kazanıp eğitimimi ve hobilerimi aynı anda idare edebilmek.
Bir yıl sonra istediğim alanda doktora eğitimine başlamak.
Bir çok konuda hayalim var ve kimsenin buna müdahil olmasına izin vermiyorum..
Şu an tek hayalim araba almak
Tüm Dünya'da Özellikle YouTube ve Tiktok'ta Ünlü olmak isterdim ben
Genc milyarder olub Zengin milyoner bir adamla evlenip huzurlu hayatimi yasamak istiyorum oyle unlu faln olmadan tatilden tatile bir hayat
Artık hayal kurmuyorum
Kariyerim konusunda. Ama söylersem gerçekleşmez 😅
Var tabi. Aile kurmak...
Var bir hayalimiz
Evlilik amca da gönül işleri çok karmaşık be
Tıp okumak ya da diş ahshsj şu anlık hedef bu
Var kızım olsun istiyorum😇
Görselde ki söz çok doğru ve haklı
Ünlü mimar olmak🫠
Şarkıcı olmak istiyorum
Daha Güzel resim çizmek
cukurda yasayanlarin donum noktasi olabilmek