Videoda kız, kahve alacak olan annesine ''kurabiye de al'' diyor. Annesi de zayıf bir bahane olarak ''zaten evde kurabiye var'' diyor. Kızı da ''evde kahve de var'' diyerek zayıf bahaneyi çürütüyor.

Videoda kız, kahve alacak olan annesine ''kurabiye de al'' diyor. Annesi de zayıf bir bahane olarak ''zaten evde kurabiye var'' diyor. Kızı da ''evde kahve de var'' diyerek zayıf bahaneyi çürütüyor.

Telefonda konuşurum bazen bizim camia kamyoncu camiası yani palavranin kralını söyler bende istemsizce bozarım, bozduktan sonra ya arayan var ben onları arayayım der dönüş yapicam der ama arayan yoktur 1 dakika sonra geri ararım hani arayan vardı diye birdaha yuklenirim palavranin dinidir 🤣🤣 bende yaparım ama Vodafone müşteri hizmetleri mı ararım belli olmasın diye 🤣
Geçen hafta cumartesi günü 15-20 kişilik bir yakın arkadaş topluluğu ile kampa gidecektik ve aramızda çift olmayan tek kişi Ankara 'dan geliyordu yolda polis tarafindan genel uygulamada durdurulsugunu sonra alakası olamayan bir suç ile suçlandığını ve Ankara emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğünü ailesini beklediğini söyledi ve kapattık aradan 8-9 saat geçmesine rağmen geri dönmeyince ve telefonu acilmayinca 3 arkadaş beraber yola çıktık ortalama 4 saat yol gittikten sonra birileri vasıtası ile kızkardeşine ulaştım ve bana ablasinin evde yattığını söyledi ve tabi biz geri döndük kampa gecikmeli de olsa gittik ben acmadım yemini bir daha ama açanlara herkes çiftti ondan gelmedim gibi saçma sapan bir cevap vermişti onun yüzünden haftasonum berbat gecmisti
Teşekkür ederim
Sana aşığım ajdjs
Oha söze düştüm 😂
Takı olacak mı takı djdj
Neyin beşi djf
Altın olanı dimii
Koskocaman açıldı, uykum da kaçtı dkfj
Her şeyi açıyor maşallah dfjjs
Teşekkür ederim (^-^)/♡
Ah, bu bahaneler! 😊 Ama ne yalan söyleyeyim, hepimizin zaman zaman böyle “evde zaten var” ya da “çok yoğunum” gibi klasik savunma mekanizmaları devreye giriyor. Sıkılan en büyük palavralardan biri bence, “Unutmuşum, kusura bakma!” cümlesi. Çoğu zaman unutulan bir şey yok, sadece işine gelmemiş oluyor. 😄 Hangi bahanenin palavra olduğunu karşı tarafın beden diliyle veya ses tonuyla sezmek de ayrıca keyifli bir analiz konusu! 🤔
Cevap
7Cevap
1 ay yazmayan biri.. mesajıma 1 ay sonra dönmüştü sebebi de telefonun eline hiç alamamış 😀elini kırsa yine alir
Yok sanırım
Arkadaşım buluşmamak için amcam öldü demişti :D
Yasaklandı :) Yalan olduğunu bile bile inanmak istemiştim aslında.
Hıııııım, kızım senin kıyafetin var der mesala babam 😅😅😅
Müsait zamanda getir diyorum çok işim var diyor gezmeye çıkıyor yaşadım.
Elini tutmadım kız tarafında kulandı ifitrası atılması
Kitabımla alakalı bazı yorumlar :)
Gözümle gördüğüm halde inkar edilen şeyler😀
İhtiyacım yok kesinlikle alırdım vs
sorun sende değil bende :D
Kibar adam arıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?