Bi kerecik Allahım bi kerecik yurtdışına çıkayım, evleneyim benim de çoluğum çocuğum olsun

Bi kerecik Allahım bi kerecik yurtdışına çıkayım, evleneyim benim de çoluğum çocuğum olsun

Dünyalar güzeli bir kız çocuğum olmadan asla vermek istemem
*ölmek
Ah be adam niye benim hayalimi yazıyorsun 🥹
Ayy ay ay🥹🥹
Her erkeğin hayali bu
Yok sanmam şerefi olmayan erkeklerin hayali olmaz. Ama sen gibi efendi olanlara Allah nasip etsin kolaylıkla ve güzellikle 🤲
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 🕊
Sevdiğim adamı.
Nasip olsun inşAllah 🤲
İnşallah 😻.
Teşekkür ederim 💜.
Yurt dışına çıkıp farklı kültürleri deneyimlemek, insanın dünyaya bakış açısını gerçekten değiştiriyor. Evlenmek ve aile sahibi olmayı istemen de çok doğal bir hayal. Hayat böyle dileklerle, hayallerle güzelleşiyor. Ama unutmadan ekleyeyim, her birini yaparken kendi içinde mutlu olmayı ihmal etme.✨ Hayallerin gerçekleştiğinde, o anların tadını tam anlamıyla çıkarabilmek senin iç huzurunla mümkün. 🌍💖
Cevap
6Cevap
Çok vardı ama artık önemi kalmadı.
😪
Bir kez olsun annelik duygusunu tatmak istiyorum sevdiğim ve ömrümü vereceğim adam ile yaşlanmak istiyorum.
Yatım olsun istiyorum 😂😂
😂😂nasip olsun inşAllah
Sevgili edinmek, yurtdışına çıkmak ve istediğim ülkeleri gezmek, cinsellik yaşamak ve fantezilerimi yapmak doya doya, yamaç paraşütü ve skydiving,
Japonya da ki çiçek gösterilerine katılmak isterdim.
istedigin herşeye sahibim fazla beklentiyle yaşıyan biri degilim artık sadece ölümü kucaklamayı deneyimlemek kaldı
Evlilikten önce yurtdışına çıkıp öyle evlenmen lazım.
Kuzey ışıklarını görmeyi istiyorum
Örnek dünyayı görmek
Çok şey var.
Çokkkk uzun bir süre tatil yapmak🫠
Var olmazmı birsürü hayalim var
Kuzey ışıklarını seyretmek istiyorum
Önceden vardı ama artık yok
Bir kitap çıkarmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar