Bazı insanlar vardır, hayatına bir anda girer ama etkisi bir ömür sürer. Varlıkları sana gökyüzünü hissettirir, tüm mavilikleri içine çekmişsin gibi olursun. Yanındayken kalbin hafifler, gözlerin parlar, dünya bir anda güzelleşir. Sanki sadece bir ihtimal değil, muazzam bir ihtimal gibi durur karşında. İşte bu yüzden bazı duygular kelimelere sığmaz; çünkü onlar yaşanır, iliklerine kadar hissedilir.
Muazzam bir ihtimalsin Gökyüzüne dokunmak gibi Tüm maviliklerin sahibi olmak gibi Hani nasıl desem mutlu olmak gibi
Hayatına böyle biri hiç girdi mi gerçekten?
Sana gökyüzüne dokunmak gibi gelen biri oldu mu hiç?
Biliyor musunuz, onun gözleri birdaha kimsenin gözlerine bukadar güzel görünmeyecek. Nasıl anlatsam: hayatımda hiç görmediğim kadar güzel bir mavi. Gözyüzü değil, okyanus değil, çapkın hele hiç değil. Edepli, sukün ve tebessüm eden mavinin o koyu tonunu sizlere tarif edemem, görmeniz gerek. Ama nasıl göreceksiniz ki, bu dünyadan gitmişleri? Ben onun yanında bütün dertlerimi unuturdum, bazen kaçmak için ona sığınırdım, gözlerimizin birbirine değmesi yeterdi. Unutmayacağım onu…
Evet, geldi. Eski erkek arkadaşımın yeri bende çok ayrıdır, özeldir. Hala başım sıkışsa ilk yardıma koşacak insanlardan biri olduğuna eminim. Sevgiliyken de öyleydi, şimdi de öyle. Bir telefonla başım sıkıştı gel desem gelecek biri.
Bunun yanında gerçek bir dostum da var hayatımda, ilkokuldan beri arkadaşım.
Çok güzel bir soru.. Evet beni gökyüzüne çıkaran, o nahif hissi hissettiren biri olmuştu.. Ama sonrada çıkardığı yerden beni bir boşluğa atıp yara açtı..
Böyle biri... Sözlerin bile ona yetmediği, duygularını anlatmaya çalıştıkça hep eksik kaldığın o kişi... Evet, hayat zaman zaman bize böyle etkileyici hediyeler verir. Gökyüzüne dokunmak gibidir, evet; tarifsiz, büyülü ve eşsiz. Ama hayatın her aşamasında buna benzer başka hisler de yaşayabilirsin. Kalbinin açık olması ve bu tür bir sevginin kıymetini bilmen ne güzel! 💙✨