• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

19 yaşında hayata küsmüş genç neler yapmalı, önerileriniz neler?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
712
Yapay Zekaya Sor

Yorumlarda konuşalım

19 yaşında hayata küsmüş genç neler yapmalı, önerileriniz neler?
Yorum Soruları Öneri Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • buseelendinizz
    buseelendinizz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 100%
    11 ay

Sanırım bu konuda en az söz hakkına sahip kişi ben olabilirim ama yine de biraz konuşmak istiyorum. Bende 18 yaşındayım ve liseye geçtiğimden beridir ağır depresyon geçirdim. Yeni yeni toparlanmaya başladım derken birde yks tekme vurdu. Yine aynı eskisi gibi kötü olmaya başladım. İyileşmemde ki en büyük etken hayallerim ve umutlarımdı. Beni ayakta tuttu, mutlu etti. Gel gör ki şimdi yine diplerdeyim ama bir insanı o buhrandan çıkaran şey hayalleridir. Gez dolaş, kitap oku, müzik dinle, yeni arkadaşlıklar edin. Yaşın da çok genç üniversiteye gidebilirsin. Resim de çıkıyormuşsun kendini geliştirebilirsin. Bu hayat çok acımasız sen ayağa kalkmak için bir çaba sarf etmezsen daha da dibe çekilirsin. Olurda konusmal istersen her daim yaz seninle aynı şeyleri yaşıyorum seni en iyi ben anlarım.

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    11 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Umarım yardımcı olabilirim 😊 keşke şu gencecik yaşında bu tür dugular yaşamasan 🙁Resim yapabilirsin, illa güzel olması gerekmiyor, sadece içini dökmek için. Müzik dinlemek ya da enstrüman denemek de ruh haline iyi gelir. Sessiz bir köşede oturup yazı yazmak, karalamak, kendinle konuşmak gibi gelir bazen ben öyle yapıyorum. Seramik, kolaj, dijital çizim gibi şeyleri denemek de hem zamanını doldurur hem zihnini meşgul eder. Kendini çok zorlamadan, sadece denemek için bile olsa bir şeyler yap. Bunlar yardımcı olabilir

4
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Çok teşekkür ederim abla önerilerin için😭 Arada resim yapıyorum bir şeyler karalıyorum

Yorumla
    • isabella181919
      isabella181919
      11 ay

Daha sık yapmalısınn, goo grilll 💅😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

😭🤍

Yorumla
  • TaşDuvarlar
    TaşDuvarlar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    11 ay

Bu yaşlar genel anlamda insanın hayatla ilgili çok şey anladığını sandığı ama aslında hiç de sağlıklı düşünemediği yaşlar. Şimdi 19 yaşıma dönüp baktığımda ne kadar saçmalamışım diyorum ben. Eminim birkaç yıl sonra sen de böyle diyeceksin. Daha hayata başlamadın bile. Hayat kendini tanıdıktan, anladıktan sonra başlıyor. Sen kendini bildikçe yollar açılıyor, kolaylaşıyor, keyifli hale geliyor. Yıllar bir hikâye, serüven tadında geçmeye başlıyor. Kendini anlayamadığın için bu bocalayışlar... Hepsi geçecek.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    11 ay

Sadece sunu soyleyebilirim o yaslarda duygular cok cabuk degisiyor yakinda farkli bir modda hayata bakarsin

2
    36 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Ben hep aynı bakıyorum nedense hayattan soğudum.

Yorumla
    • GEÇİTDURAĞI
      GEÇİTDURAĞI
      11 ay

Bu doğru

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Yaşın daha 19 bende o gunlerden gectim 20 de ayri 22 de ayri 25 de cok ayri bugun 34 yasindayim gecmise bakinca bunu ne t bir sekilde goruyorum degisiyor bizde degisiyoruz ve o gunku duygularimizdan bugun eser yok o gunki bakisimizdqn bugun eser yok oncelikler degisiyor anlam farklilasiyor. Istersen dök içini bir qbin olarak bende yasadiklarimdan orneklerle sana yardimci olayim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

İçimi döksem de beni anlayan az çıkıyor çoğu kişi tersliyor, bu mu derdin diyor bunu mu kafana takıyorsun diyor. Ben de hep içime atıyorum. İstemiyorum, hiç bir şeyi istemiyorum. Her şeyden bıktım. Kendime de kızıyorum çünkü kendime ben bu duruma getirdim hepsi benim yüzümden gençliğimi o yüzden böyle yaşıyorum, depresyondayım mutlu olamıyorum gülemiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Mutluluk sence nerde, bir işte mi iyi bir okulda mi yoksa iyi bir arkadasta mi nerde ariyorsun mutlulugu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Bende hiçbiri yok bu dediklerinin, derdimi anlatabilecek bir dostum bile yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Cevren mi yok asosyal msin neden yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Asosyalim evet çevrem var aslında akrabalar falan var onlar olmasa da olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Okul okuyor musun yuksek ihtimal sinava hazirlaniyorsundur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Yok okumuyorum sınava da hazırlanmıyorum sınava girmiştim zaten bir şey beklemiyorum artık sonuç gelmese de olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Sen birilirine sanki cok kızmışsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

En çok kendime kızgınım Allah'tan korkmasam çoktan kendime zarar vermiştim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Ne yanlislar yaptin ya da yapiyorsun ki kendine kizginsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Ya söylemesem daha iyi çünkü herkes dalga geçip duruyor benimle psikolojimi anlayan yok sağlıklı düşünemiyorum gelecekte kendimi bir yerde göremiyorum ben artık bıktım deneyecek sabredecek gücüm kalmadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Yaşın küçük bu kadar cabuk pesetme kendi derdimi sana anlatsam burada ağlarsın yine de mucadele ediyorum ugrasiyorum sende ugrasacaksin mucadele edeciksin. En ufak tumsekte pesetsek ben coktan öldürmustum kendimi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Ben bu kadar güçlü biri değilim dayanamam her şey kötüye gidiyor zaten ben kendime ağlıyorum aileme üzülüyorum onlara iyi bir evlat olamadığım için senin derdin ne ki ben de dinlerim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Sen bugune kadar her ne yapsanda bugunden sonra ailene layik olabilirsin belki kotu birseyde yapmamissindir. Allah kimsye tasiyamayacagi yükü yüklemez. Benim derdim cok cok uzun o kadar vakit yok ama emin ol yasayabilecegin en agir seyleri yasadim yasiyorum mucadelesini veriyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Kötü bir şey yapmadım ama bu başarısızlıklarım hep benim suçum ailemin ve kendi emeklerimi hiç ettim çünkü ben de hayata güzel başlamadım en yakınlarımı kaybettim zor toparladım ama bir şekilde toparladım ayağa kalktım şimdi de kalkmam gerekiyor çevreden çok şey duyacağım ama güçlü olmam gerekiyor bunda her ne kadar başarılı olacağımı bilmiyorum, onu zaman gösterecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Basari icin calisma gerekiyor sen calis gonul rahatligiyla mucadeleni ver ve gerisini Allah a birak Yani bence olmayacak hicbirsey yok bu dunyada sen yeterki iste. Arada kendini mutlu edecek seyler yap kitap oku dizi izle film izle cik yuruyus yap arkadaslarin cevren varsa dostun olmasa dahi cik sohbet et gerekirse bos konusun ama sana iyi gelecek emin ol yani sadece bu dusunceler icinde kalma hayat mucadelenide ver fakat seni motive edecek farkli ugrasilarda yap buraya cok takilirmisin bilmem buraya cok takilma sen belliki aslinda mucadelecisin biraz yorulmussun sadece

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Evet çalışma gerekiyor bunu biliyorum, psikolojimden dolayı kaybediyorum zaten. Bu bir yandan da psikolojik bir sınav o anki psikolojiyi iyi yönetenler daha iyi yapar siteye yeni katıldım zaten dertleşmek için soru sormak için zaten kapatacağım siteyi de çok kalmayacağım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Dışarı pek çıkmıyorum, dizi falan izlerdim, müzik dinlerdim artık onları da yapmıyorum sadece bu aralar kitap okumaya basladım sosyal medyadan da uzaklaştım zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Sen sinavdan dolayi mi bu kadar uzgunsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Evet ondan dolayı bu kadar üzgünüm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Bende yakin zamanda bir sinava girdim muhtemelen kazanamadim ve benim icin cok onemli bir sinavdi calissamdq yapamayacagimi dusunuyorum ama yinede elimden gelenin en fazlasini deniyecegim hatta farkli yollar var mi ona bile bakacagim. Son zamanlarda bende bundan dolayi uzgunden ziyade umudumu yitirmis hissediyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Ben de umudumu yitirdim ve üzgünüm kızgınım bu aralar bütün duyguları yaşıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Ben bu durumu normal karsiliyorum insanlar uzulenilir belki sen daha fazla uzuldun birazcik sabir bu gunlerinde gececek hem unutma her karanligin ardinda aydinlik var zaman gercekten herseyin ilaci

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Bakacağım artık zamana bırakacağım ya daha iyi olacağım ya da daha kötü bilemiyorum aileme de açıklayamıyorum bu duygularımın hepsini zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Anne ya da baba kizlarini cok severler sen onlara sayet aciklasan dahi onlar kinamaz hatta sana burdaki herkesten daha cok destek olurlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Evet destek olurlar ama her şeyi diyemiyorum işte bu dediklerimi desem zaten onları daha çok üzmüş olurum ve bana daha çok kızarlar moralim daha çok bozulur bu yüzden ya içime atıyorum ya da böyle dertleşiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Sen kizarsin saniyorsun gercekten kizmazlqr ama nasil rahat ediyorsan oyle yap. Moralini bozma ben senin bu konusmalarindan senin nasil gayretli dusunceli biri oldugunu gordum sana inaniyorum sen istediklerine bu azminle ulasacaksin mucadeleyi birakma dusersen tekrar kal asagiya. Hayat birazcik zor o da normal hayat zor olmasa burasi cennet olurdu o zamanda bir tadi olmazdi. Unutma inaniyorum ki birkac yil sonra bugunden cok farkli bir kafada modda olacaksin ve bu konusmalari hatirladiginda guleceksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Geçmişi bir nebze olsa da unutabilirsem iyi şeyler yapabilirim belki mutlu da olabilirim ama bunun için daha güçlü olmam gerekiyor. Dediğin gibi, belki de birkaç sene sonra bu zamandaki hâllerime güleceğim. Beni dinlediğin için gerçekten çok teşekkür ederim. Kendimi bu şekilde ifade ederek bir nebze de olsa rahatladım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Rica ederim. Mutlu oldum biraz olsada rahatlamana.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

İyi geceler, kendine iyi bak umarım her şey istediğin gibi gider😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Iyi geceler. Insallah senin icinde hersey cok guzel olur :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Eic icin tesekkurler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Rica ederim😊

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

İremolog
İremolog Takip Et
Fenomen
11 ay
  • Hayata küsmek, aslında içinde güçlü duygu fırtınalarının bir işareti olabilir. 19 yaş, zorluklarla tanışmanın ve hayatın rollercoaster'ında yolculuk yapmaya başladığın yaşlardan. Küçük bir değişiklik için bir adım atmaya ne dersin? İnsanlarla duygularını konuşmak, biraz yürüyüş yapmak ya da sevdiğin bir şeyle meşgul olmak başlangıç olabilir. 🌀 Kendine biraz şefkat göster. Bu hislerin geçici olduğunu unutma, daha güçlü hissedeceğin günler yakın. 🌈

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

49

Cevap

85

Cevap

• Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    11 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.

Hayatla barışmalı en acilinden, açsın kuran okusun incil okusun dünyaya niye gelmiş sorgulasın.

5
    0 Yorumla
  • bsrtpl
    bsrtpl Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 20
    11 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.

yaşamaya calisicak yapicak bişi yok. yaptiklarindan mutlu olmaya bakicak

2
    2 Yorumla
    • Asfgfdff
      Asfgfdff
      11 ay

Çevre etkili bu konuda mutlu olan insanlar psikoloji bozulan insanlar bak hasta olanların hasta ettiği kişiler 😉

Yorumla
    • bsrtpl
      bsrtpl
      11 ay

biliyorum ama yapabileceğimiz bir durum yok

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    11 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.

hayattan tokat yiyince kendine gelir.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Yedim yiyeceğim kadar.

• Leviathan_S
    Leviathan_S Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    11 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Sanırım amaçsızlık buna sebep okuyor

2
    0 Yorumla
  • şakacışirine
    şakacışirine Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    11 ay

Hayatla kisme barismis degil ki hayatla kus olduklari icin hayattayiz bence gormezden geliyoruz artik onu kimse seyine de takmiyo neler yapilmali dersen anladigim kadarıyla eksisin yani artik dusemezsin de acilinden tekrar bir dal bulup tutunman lazim zaten den yapmasan hayat yapiyo en azindan dusun aciktiriyo susatiyo diyosun ki yasamak lazim sonra cikiyosun bir dagin tepesine eline toprak geliyo havaya bakiyosun bulutları goruyosun sonra diyosun ki hayat bu iste yerdeki toprakla gokteki bulut kadar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    11 ay

19 yaşında hayata küsmenin ne kadar zor olduğunu anlıyorum. O yaşta dünya büyük, gelecek belirsiz ve bazen her şey üst üste geliyor. Ama unutma, bu duygular geçici ve seni güçlü yapacak adımlar atabilirsin.

Kendinle barış Öncelikle duygularını kabul et, kendine karşı nazik ol. Kızgınlık, hayal kırıklığı normal.

Hobiler bul Sevdiğin bir şeyle uğraş, müzik, resim, spor ya da yazı yazmak olabilir. Kendini ifade etmek rahatlatır.

Küçük hedefler koy Büyük planlar gözünü korkutmasın, günlük küçük başarılar özgüven kazandırır.

Sosyal bağlantı kur Ailenle, dostlarınla ya da yeni insanlarla samimi ilişkiler kurmaya çalış. Yalnızlık ağırdır.

Profesyonel destek al Konuşmak, bir uzmana gitmek bazen hayat kurtarır, utanma.

Fiziksel aktivite Yürüyüş yapmak bile ruh halini olumlu etkiler.

Geleceğe dair umut taşı Hayat sürprizlerle dolu, bugün zor olsa da yarın farklı olabilir.🤍

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    11 ay

Pes etmek seni bütün dertlerinden kurtarmayacak aksine her sey daha çok kötulesecek. Herkes üstüne gelecek. O yüzden kendin için en iyi hayati yasamak icin calismak zorundasin. Asgari ucret alan bir insan her gün ise gule oynuya mi gidiyor hayir. Neden o ağir çalisma kosullarina katlaniyorlar bir düsun. Çunku hic calismasa her sey daha kotu olacak. Daha yasin kucuk ben 27 yasindayim. Kimse elimden tutmadi kimse yardim etmedi bana. Ailen olsa bile destekleri bir yere kadar sürer. Hayatta yalnizsin kardeşim ve senin için bir başka kisi çabalamayacak. Bunu aklindan cıkrma. Sana gerçekleri söyluyorum çunku o gerçekleri ne kadar erken fark edip ve kabullenip ona göre hayatina entegre edersen daha az üzulursun.

1
    0 Yorumla
  • Üye1200
    Üye1200 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    11 ay

Kendine zaman tanı, her şey hemen düzelmeyebilir.
    Güvendiğin biriyle konuş, içini dök.
    Küçük hedefler koy, başarmak motivasyon verir.
    Hobilerle meşgul ol, zihnini dağıt.
    Fiziksel aktivite yap,
    Profesyonel destek almaktan çekinme.
    Unutma, bu dönem geçici; geleceğin senin ellerinde.

2
    0 Yorumla
  • xxxMAVİxxxx
    xxxMAVİxxxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    11 ay

Hayata küstüğünü söylüyorsun ama önüne geleceğine bakmalı ve. Daha sıkı tutunmalısın. Küstüğün seni küstüren kişileri düşünerek kendine zindan etmek yerine. Daha sıkı sarılmalısın hayata. Hedeflerin ve geleceğin için en hızlı ne olursa. Mantıklı şekilde davran. Bu hayat senim. Bir başkasının değil. Lütfen ileride pişman olacağın şeyler yapma. Kendinden özür dileyecek yaşa gelmeden hatalarını düzelt ve kendin için yaşa

1
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    11 ay

19 yaşında insan hayata küsmez. Bir yerden hatırladığım bir şey var ve katılıyorum

- Yeni bir zihniyet 1 günde

- yeni bir alışkanlık 21 günde

- yeni bir beceri 90 günde

- yeni bir beden 180 günde

- yeni bir hayat 365 günde

- yeni bir sen 1095 günde elde edilir

yani sen daha gençsin bir sene bakalım hayat sana ne kazandırıyor

1
    0 Yorumla
  • GizemliKelebekk
    GizemliKelebekk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    11 ay

Öncelikle, hayata küstüğünü aklından çıkarmalısın. Ve kendine uğraş bulmalısın. Hatta bu öyle bir uğraş olmalı ki, uğraştığın esnada zamanın nasıl geçtiğini anlamamalısın (ki buna meditasyon da denir, meditasyon için illaki bağdaş kurup om gibi sesler çıkarmaya gerek yok). Ne ilgini çekiyorsa ona yönelmelisin. İlgini çeken bir şey yoksa da, kendin oluşturmalısın. Senin için bir tek sen çabalayabilirsin ve kendin için yeni şeyler keşfetmeyi hak ediyorsun 💕

1
    0 Yorumla
  • felyumbor
    felyumbor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    11 ay

Neden varolduğunu, neden yaratildığını düşünmeli. Bu hayattaki yerini aramalı kendini keşfetmeli. Ne istiyorum? Neden yaşıyorum? Benim bu hayattaki yerim neresi? diye sormalı. Herşeye ragmen insanlara ve diğer canlılar icin neler yapabilirim onlarin hayatlarina nasil dokunabilirim diye düşunmeli ve en onemlisi her konuya pozitif bakmaya çalışmalı. Bunu neden yasiyorum degilde bu bana ne oğretiyor demeli. Hayat o zaman biraz daha yaşanilabilir olabilir. Bence...

1
    0 Yorumla
  • olgunbiradam81
    olgunbiradam81 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 45
    11 ay

Çok yanlış bir hamle hayata küsmek, hayatın da ney olursa olsun hayata asla küsmeyeceksin. Hayata küsersen bilki ölmüşsün. Bak benim başımdan onca olumsuzluklar geçti hayata küstüm mü?
    Hayır ister felaketin en felaketini geçireyim hayata küsmem. Allah sana bir yaşam verdi sende kendi hayatının değerini çıkar, ve lütfen sana rica ediyorum şu hayata küsme davasını birdaha burada okumayim, bak lütfen dedim. Çünkü benden bir lütfen çok nadiren çıkar ağzımdan. Onun için değerini bil.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Haklısın ama kendimde bir ışık bile göremiyorum artık

Yorumla
    • olgunbiradam81
      olgunbiradam81
      11 ay

Görmelisin sık dişini ışık görürsün, bak yine lütfen diyorum, okuduğun gibi çok nadiren söylerim. Canım fena sıkıldı senin yazdığını okurken. Önüne bak herzaman hayat geçici onun için her anını değerlendir. Baktın olmuyor başka bir şey yap. İnan eninde sonunda her ne dilediysen ne istediysen olacak. Bak dostum mesela ben sonundaydım hayatın onca olumsuzluklar geldi ki başıma başka biri olsaymış benim durumda düşünmeden intihar ederdi onun için hayata olumlu bak ve tek bir sefer bile düşünme öyle. Sen değerlisin, hepimiz değerliyiz..

Yorumla
  • Melih_0107
    Melih_0107 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    11 ay

Tam olarak bende aynı durumdayım. Benim için bu durum 2012 de başladı. Halen de devam ediyor. O zamanlar daha kötüydüm şimdi biraz toparlamış haldeyim. Antalya da yaşamama rağmen sosyal yaşantım sıfır. Dışarı çıkıp gezmeyi bile sevmiyorum. Sırf düşünüpte kafayı yememek için günlük 12 saat ve pazar günleri dahil izinsiz hergün çalışıyorum. 21 yaşındayım şaçında beyazlar var.
    Kısacası bir insanı gelecek kaygısından daha çok yaşadıkları yorar…

1
    2 Yorumla
    • Melih_0107
      Melih_0107
      11 ay

Bende pek iyi olmadığım için söyleyecek bir şey bulamıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Haklısın anlıyorum seni de

Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    11 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Senden bir kaç büyüyüm hiç arkadaşım olmadı insanlar şaşırıyor olmamasına😕 en azından vardır senin

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Benim arkadaşım da yok ailem dışında kimsem yok her gün evdeyim asosyalim

Yorumla
    • Fatma911
      Fatma911
      11 ay

Zor ya böyle de hayat yaşamak anlıyorum seni

Yorumla
  • MSeyfettinCAN
    MSeyfettinCAN Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 81%
    11 ay

19 yaşında hayattan küsüyorsan 30'ları görünce intihar mı edecen? Etmek istemiyorsan kaldır yumuşak yerlerini ve bir şey yap.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

O yaşa kadar yaşayacağımı sanmıyorum zaten

Yorumla
    • MSeyfettinCAN
      MSeyfettinCAN
      11 ay

Hayat sanmadıklarımız ile geçiyor inan bana.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Her hayat öyle geçmiyor ama ben zannetmiyorum çünkü şu an için bir ölüden farkım yok

Yorumla
  • _SorunZamanDilimi
    _SorunZamanDilimi Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 28
    11 ay

Kendine bir amaç edinmeli, dil falan öğrenmeli mesela

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    11 ay

Sana şöyle söyleyebilirim. 18 yaşımda 300k kredi borcuna battım yaşım 19 oldu hala ödüyorum bitmiyor. Hayatımda her şey çok kötü gidiyor ilişkim yok hiç olmadı sevenim yok çalışmaktan feleğim şaştı. Ama daha iyi olucağını biliyorum her şeyin inanıyorum. Bende hayata küstüm yapmadım şeylerin bedelini ödüyorum ama vazgeçmiyorum sende vazgeçme

2
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Senin durumun daha da kötüymüş ya. Ben senin kadar güçlü olamazdım herhalde zaten psikolojisi hemen bozulan biriyim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Ya herkesin derdi kendine büyüktür bunu unutma. Ben senle sohbet etmek isterim tabi istersen neden kötü olduğun merak ettim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Ve ben 14 yaşımda kansere yakalandım 17 yaşımda bitti hastalığım. Ondan belki konuşmak iyi gelir sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Benim durumum senin durumunun yanında dert değil inan ki benim sadece birtakım kaygılarım var bu da her gençte olabilecek şeyler. Sağlık gibisi yok gerçekten sağlığım çok yerinde şükürler olsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Yo illaki derttir dertsiz insan olmaz. Derdin büyüğü küçüğü de olmaz. Senin için dert sonuçta. Ama dediğim gibi yardımcı olmak isterim sohbet etmekte isterim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Benim için şuanlık dert olabilir evet ama bu durumları da aşabilirim psikolojik olarak daha güçlü olursam. Buraya da yeni katıldım puanım düşük sohbet edemiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Anladım bence sen her şeyi yaparsın unutma bunu. İstersen adını at ben yazim. Ya da fake Instagram'ım var verim ordan konuşalım. Ya beni yanlış anlama sohbet etmeye ihtiyacım var da biraz bend e hayata küstüm gibi çok yoruldum artık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Sosyal medya kullanmıyorum gerçekten ve kullanmayı da düşünmüyorum şuanlık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Anladım. yazmak istersen konuşabilirz Konuşmak iyi gelirdi ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Evet haklısın

Yorumla
  • SessizHatun6134
    SessizHatun6134 Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 98%
    11 ay

Ah şu ergenler bir tanede benim elimin altında var 19 yasina gireck boyke vurdummu duvara yapıştırasım geliyo bazen tripleri tavırları afrası tarafi hic bitmiyo biktim askere gitmeden kurtulsam 🤣🤣🤣bir akıllanır orada

1
    0 Yorumla
  • Years3046
    Years3046 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    11 ay

İmkanın varsa günlük olarak sadaka ver ve verirken şöyle niyet et ya rabbi bu sadakayı senin rızan için veriyorum, bu sadakanın hürmetine beni hayatla barıştır sıkıntılarımı gider. her gün evden çıkmadan sabah saatlerinde bu sadakayı ver ve Allahın yardımını bekle.

2
    0 Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    11 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Hayata küsmüş biri
    Sürekli uyur
    Yemek yemez iki lokma anca
    Her insanın içinde bulunduğu durumdan çıkmak icin belli bi zamana ihtiyacı vardır

1
    0 Yorumla
  • arif87
    arif87 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 46%
    11 ay

Kadın olmak zor bu ülkede daha zor her an nasıl ölücem bilemiyorsun ama hayata küsmek nedir bu hayatı sana sevdirmeye insanlar hayat normal şekilde akıyor insanla dalga yapıyor onları iyi seç.

1
    0 Yorumla
  • Sanal_Adam
    Sanal_Adam Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 31%
    11 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Asla umudunu yitirme daha yolun başındasın koca bir hayat var önünde. İmkan yok diye üzülme imkanlar dahilinde yapabileceklerine odaklan ve keyfini çıkart

1
    0 Yorumla
  • Blue-world
    Blue-world Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    11 ay

27 yaşında stresten saçında sakalında beyaz teller olan biri olarak şunu söyleyeyim; Hayat bir mücadele. Hayat hiçbir zaman güzel sürprizlerle çıkmayacak biz onu güzelleştirmedikçe. Bunu bil yeter.

1
    2 Yorumla
    • Costra
      Costra
      11 ay

Aynısı ben be kardeşim ne heves kaldı nede yaşama sevinci intihar edicem az kaldı 😓

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      11 ay

Anlıyorum seni dostum, ama emin ol intihar da bir çözüm değil. Eğer intihar bir çözüm olsaydı tüm ölüler problemlerini çözmüş olurdu. Hem unutma ki; intihar geri dönüşü olmayan bir yol.

Biz hayatımızı güzelleştirmedikçe hayat bize gülmez. Bu gerçeği er ya da geç öğreniyor insan. Biz çabalayalım elimizden geldiğince. Sonuçta hayat mutlu olmak için çabaladığımız bir maraton. Bu maraton biz emekli oluncaya hatta ölünceye kadar sürecek.

Yorumla
  • Korıdorlar
    Korıdorlar Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 89%
    11 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Umudunuzu kaybetmeyin her şeye rağmen hayat yaşamaya değer biraz dolaşın fobiniz yoksa sokak hayvanlarını sevin besleyin kendinize hobi edinmeye çalışın

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    11 ay

Ülkeyi terk etmeli, hayatı zaten yaşar kendine gelir

2
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Hayaller hayatlar işte

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Dil okulusu en temizi hem 6 ay okumaya gidiyorsun hem de çalışıyorsun sonra zaten çalışma vizesini halledersin Türk şirketler yardımcı oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Aşağı yukarı 3-4 bin euro

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Dil mi öğreneceğim şimdi anlamadım tam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

boş ver

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    11 ay

Gelecek kaygın var ise ders çalış tıp kazan. Gelecek kaygın kalmaz

2
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Tıp çok zor hayallerimin de ötesinde ki o kadar başaralı biri değilim

Yorumla
    • iremdemirr61
      iremdemirr61
      11 ay

tip ne alaka okumasi yeterli istedigi bolumu kazanip okumasi yeter

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Tıp iyi bir bölüm diye dedim

Yorumla
    • Memo35352
      Memo35352
      11 ay

Emin ol bir gün tıpta bitecek yapay zeka sayesinde. O yüzden gelecek, bilişim, yapay zeka ile ilgili mesleklerde.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

😅😂😂😂 tıp bitecek mi kız kaç yıl daha yaşayacak canı çıksın 40 yıl doktorluk yapacak 40 yılda hiçbir kimse tıbı bitiremez Allah’ın izniyle

Yorumla
    • iremdemirr61
      iremdemirr61
      11 ay

@soran ahahaha olaya boyle bakmadim ama haklisin

Yorumla
    • iremdemirr61
      iremdemirr61
      11 ay

ay senmiydin yanlis okumusum sorryy ama tipin onunun hep acik olacagini dusunuyorum

Yorumla
    • Memo35352
      Memo35352
      11 ay

40 yıl çok iyimser bir bakış açısı ama en azında türkiyede hastanın içinde neşter vs. unutan doktorların işsiz kalacağı kesin. Doktorlar eğer öğrenmezse teknolojiye yapay zekaya adapte olmazsa yapay zeka işlerini elinden alabilir onun dışında aptal değilsen zaten işinde yapay zekayı kullanarak daha iyi hale gelirsin anca kendini geliştirmeyen cahiller yapay zeka yüzünden işsiz kalır. Asıl para bilişimde, teknolojide.

Yorumla
    • Memo35352
      Memo35352
      11 ay

Dünyanın en büyük şirketleri sağlık ile ilgili değil teknoloji bilişimle ilgili şirketler, ilk 5 şirket apple, microsoft vs.

Yorumla
    • Memo35352
      Memo35352
      11 ay

O alana ilgisi yoksa, en iyisi olmayacaksa okumanın bir anlamı yok bu saatten sonra. Kazanması zor zaten okuması uzun 6 yıl okumak da zor değmez artık vaktine. Dersleri iyidir çok çaba harcamadan kazanabilir ve biyolojiye falan ilgisi de vardır o zaman tamam ama bir ülkeyi kurtaran şey tıp değil mühendislik teknoloji, türkiyede insanlar bunu anlamıyor tıp hala en prestijli mesleklerden biri ama aslında mühendislik özellikle bilişim alanı en önemli şeylerden biri artık.

Yorumla
    • Memo35352
      Memo35352
      11 ay

Cerrah olmayacaksan tıp okumanın anlamı yok artık.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    11 ay

olgun anlayışlı bi erkekle sevgili olsun kendine gelir

1
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Erkek istemiyormuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

bu erkek her erkeğe benzemez de ona

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Bu erkeğin ne gibi farkı var ki diyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

sevdimi sağlam sever, sahiplenir, hep yanında olur de ona

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Eee bu normal işte diyor çoğu kişinde olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

bazı şeyler hissedilerek anlaşılır de ona. ayağını yerden kesebilir de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Hayatında erkek istemiyormuş hayatında düzene sokması gereken başka şeyler varmış diyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

neymiş onlar diye bir sor bakalım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Eğitim hayatı vs. eğitimi öncelikli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

erkeği ona bakar takmasın kafaya diyor

Yorumla
  • Doğalsever
    Doğalsever Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    11 ay

Gezmeli. Türkiyeden başlayıp önce tatil yerlerini, kumsalları vb, sonra da köy kasaba doğal yerler diyerekten gezmeli. Gezmek insanı hayata bağlar.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    11 ay

Hava gurubu bir burç üyesi misin?

Terazi burcu kadını gibi?

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Hayır alakası yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Aslan burcuysan o zaman yapacak bir şey yok 👍

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Burçlarla bir ilgisi yok bunun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Ailesel sorunlar mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Yok gelecek kaygısı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

😅😂🤣🤣🤣
      Ben istenmeyen bir bebekmişim ve dünyaya getirip bir defa emzirilerek sokağa atılmış bir bebek düşün 👍 şu anda 34 yaşında ve dünya, gelecek veya geçmiş çiçek değil.

Rızkını veren Allaha güven 👍
      Aç mezarı yok.

Yorumla
  • İbrahimbarann
    İbrahimbarann Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    11 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı.

Aynaya dönüp kendine bakmalı kendine değer vermeli düşünmeli az konuşup çok dinlemeli etrafını gözlemlenmesi gününü yaşayıp ileriyi dusunmeli

1
    12 Yorumla
    • Büşraapue
      Büşraapue
      11 ay

Sen nerelisin

Yorumla
    • İbrahimbarann
      İbrahimbarann
      11 ay

Batmanliyim

Yorumla
    • Büşraapue
      Büşraapue
      11 ay

Doğu insanı olduğunu anlamıştım doğu insanını seviyorum yaaa

Yorumla
    • İbrahimbarann
      İbrahimbarann
      11 ay

Nasıl anladın peki seçmene sevindim

Yorumla
    • İbrahimbarann
      İbrahimbarann
      11 ay

Sevmene

Yorumla
    • Büşraapue
      Büşraapue
      11 ay

Bu soruya denk geldim bak çoğu kürde söylerim sanada söylüyorum kara kaş kara göz siyah saç en güzel ırkı doğu insanları birde büyük karakteristik burun sizlere çok yakışıyor aynı zamanda sıcak ve samimi insanlarsınız unutmamak lazım

Yorumla
    • İbrahimbarann
      İbrahimbarann
      11 ay

Ne güzel düşüncelerin için teşekkür ederim, Burnuma gelirsek burnum kırık olduğu için büyük gözüküyor yakında ameliyat olmayı düşünüyorum bundan ötürü bunun dışında dediklerine katılıyorum her ırkın farklı bir karakteristik özelliği var buda onların zenginliğidir bu yönüyle dediğin doğru

Yorumla
    • Büşraapue
      Büşraapue
      11 ay

Geçmiş olsun aman yaptırmasanda olur Allah özenerek yaratmış baksana😍😍

Yorumla
    • İbrahimbarann
      İbrahimbarann
      11 ay

Bende kendimi bu halimle beğeniyorum lakin abzi sağlık sıkıntıları var işte, teşekkür ederim güzel sözlerin için :)

Yorumla
    • Büşraapue
      Büşraapue
      11 ay

Rica ederim peki hesabını takip edebilir miyim iznin var mı

Yorumla
    • İbrahimbarann
      İbrahimbarann
      11 ay

Tabiki

Yorumla
    • İbrahimbarann
      İbrahimbarann
      11 ay

Takip edebilirsin

Yorumla
  • Culdesac
    Culdesac Takip Et
    Master Yaş: 31
    11 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.

Hayata küsmeyeceği şekilde hayatını değiştirmeli. Her şey için çok erken.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Evet daha gencim ya

Yorumla
  • beyzaqueen
    beyzaqueen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    11 ay

Aktif ol surekli evde durmak insanın piskolojisini bozuyo

2
    0 Yorumla
  • Covid-_-19
    Covid-_-19 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    11 ay

Hayata ne yüzünden küstün ki bi hayatın yok zaten hayat edinceksin 😅 daha yolun başındasın

2
    0 Yorumla
  • GzmliGzm
    GzmliGzm Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 101%
    11 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı.

Valla küs kalmaya devam etsinler hayat çok da matah bir şey değil

2
    0 Yorumla
  • mezarlıkk
    mezarlıkk Takip Et
    Bilge Yaş: 19 , eic 100%
    11 ay

Bende bıktım
    Kendime faydam yokken başkasına fayda sağlayamam

2
    0 Yorumla
  • H6335dem
    H6335dem Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    11 ay

Hayatla barismanin yolunu bulmali baska ne yapacak ki

1
    0 Yorumla
  • heiwaomotomeru
    heiwaomotomeru Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 104%
    11 ay

Doğru hedefler için boğa gibi çalışacak. Tek çare bu.

1
    0 Yorumla
  • laydbirdmira
    laydbirdmira Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    11 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Yeniden başlıcaksın daha güçlenerek hemde pesetmek yok

1
    0 Yorumla
  • kızıl_yıldız
    kızıl_yıldız Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 100%
    11 ay

Aileleri ile daha çok vakit geçirmeli ve teknolojiden uzak kalmalı

1
    0 Yorumla
  • grkyfdn
    grkyfdn Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 81%
    11 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 300 cevap paylaştı.

Namaz kılıp Kur'an okumalı kendini alıştırmalı hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamamalıyız.

1
    0 Yorumla
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    11 ay

Hayata daha yeni başlıyorsun. Bu dönemler çalkantı ile geçer zaten. Fazla takılma.

1
    0 Yorumla
  • disenchantment168931
    disenchantment168931 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 101%
    11 ay

İlk etapta tek bir şeye odaklanıp o alanda ilerleyebilirsiniz.

1
    0 Yorumla
  • RüyaD
    RüyaD Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    11 ay

Aslında her şey seni mutlu eden bi hobi bulmakla başlıyor ama ben bunu çok geç fark ettim.

1
    0 Yorumla
  • yukselenimakrepmis
    yukselenimakrepmis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    11 ay

Yaşamaya bakmalı, herkesin bir dönem başına gelen bir şey

1
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    11 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.

Bu yaşta böyle hissetmen çok üzücü. En güzeli ve sağlıklısı psikolojik destek almak

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    11 ay

19 yaş hayata küsmek için çok erken değil mi, daha ananın yuduğu popo. la duruyorsun derler halk haklı olarak 🤣

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    11 ay

ben de 19 yasindayken kusmustum zorda olsa cikardim kendimi 5 6 ay icinde kendimi cok daha iyi yerde göreceğim insallah. sen de hep güzeline niyet et

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    11 ay

Gelin İngiltere Manchester’a size aylık 100.000₺ üstü is verim. Birde üstüne kalacak yer. O zaman hayat size güzel olur

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    11 ay

Spor yapmalı hayatını dizayn Edip bütün maddeleri halletmeli

1
    0 Yorumla
  • Darkmol
    Darkmol Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    11 ay

Bende küsmüştüm hatta intihar etmiştim bi çok kez ama yeni arkadaşlar yeni bi çevre iş hayatına itmeyle başlamalı bence o zaman hedef ve amaç belirlenmeye başlıyor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    11 ay

Hayata küsmek için çok erken bir yaş, daha yolun başı

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    11 ay

Orhan gencebay -kaderimin oyunu dinle arada iyi gelir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    11 ay

Zaten şu şartlarda dediğiniz gibi olmayan kimse kalmadı maalesef 🙄

1
    0 Yorumla
  • canersoydan
    canersoydan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    11 ay

Hayatı sevecek bişiler bulmalı. İlla sevgili değil. Hobi vs. Dine yönelip Allah'tan çıkış kapısı da isteyebilirsin. 3 sene önce yapıp şu an o sorunları çözen ben gibi

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    11 ay

Bilmiyorum

Peki sende benim tipimj yorumlar mısın

1
    0 Yorumla
  • tülaycxcxx
    tülaycxcxx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44
    11 ay

Ben de öyle hissediyorum seninle aynı yaştayım ve kafa dengi arkadaşım olmadı ne yazık ki

4
    0 Yorumla
  • Taygan
    Taygan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 20
    11 ay

Kendini geliştirmek için bir şeyler yap geliştiğini başardığını görünce hayat o kadar anlamsız gelmeyecek yeni şeylerde keşf edebilirsin

2
    0 Yorumla
  • Japoness
    Japoness Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    11 ay

Daha bir şey görmedin boşuna bu havan civan yaşına göre yaşa derdim

0
    0 Yorumla
  • damla_mm
    damla_mm Takip Et
    Xper 1 Yaş: 18
    11 ay

Hayata küsme insanlar hayatı zorlaştırır onların innadına değilde kendini mutlu etmeye bak hayat sen nasıl hareket edersen öyle devam eder

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 19 yaşında hayata küsmüş genç neler yapmalı, önerileriniz neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

19 yaşında birine ne tavsiye edersiniz? 20 cevap verildi
18 yaşındaki birine hayat hakkında ne tavsiye de bulunursunuz? 13 cevap verildi
20 li yaşlarına gelmiş gençler için tavsiyeniz nedir? 13 cevap verildi
18 yaşında birine hayat tavsiyeleriniz ne olur? 15 cevap verildi
19 yaşında neler yapılır? 25 cevap verildi
19 yaşındaki bir bireye neleri tavsiye ederdiniz? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gaz sancısı yaşadınız mı?
  • Hyundai Tucson nasıl araba sizce?
  • Bi bakış Bi kaçış Bi ateş, yakarış Kaçıncı aldanış?
  • Moralin çok bozukken partnerine odaklanabiliyor musun yoksa her şeyi iptal mi ediyorsun?
  • Regliyken spor yapabiliyor musun?
  • Zikzak saç modelleri güzel mi?
  • Günlük kaç adım atıyorsunuz?
  • Muz mu, çikolata mı?
  • Barbie Girl tarzı! Pembe renk giyinmeyi seviyor musunuz?
  • Birini sevdiğinizi nasıl belli edersiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨