Tartışmaktan çekinir misiniz? Anlaşmak tartışmamak mı yoksa tartışsak da ortak yola ulaşmak mı?

Tartışmak yerine kendimi insanların hayatından sessizce çıkartıyorum. Böylesi daha iyi. Az konuşup çoğu zaman sessiz kalmayı seviyorum yalnızlığı her ne kadar sevmesem de sanırım alışmışlık olacak ki bünye ses , gürültü, kavga, kargaşa istemiyor. Yeri saniyesinde terk etme hissi kaplıyor bünyemi çoğu zaman haklı olsam da haksızlık karşında tartışmak hakkımı aramak yerine tamam diyip sessizce çıkıp gitmeyi tercih ediyorum. Beni anlayacak bir insanların olmadığına kendimi inandırmış ve vazgeçmiş gibiyim Tartışacak bir sabra sahip değilim. Yorgun hissediyorum çok yorgun..
Tartışmaktan çekinir misiniz? Anlaşmak tartışmamak mı yoksa tartışsak da ortak yola ulaşmak mı?
Güncellemeler
11 ay
Dersem inanmayın.😂Gereken tepkiyi vermediğin her olayda biraz daha değersizleşir ve öz saygını kaybedersin. Bazı tartışmalar olmalı, bazı sözler söylenmeli ve bazı insanlar kaybedilmeli. Tartışmaya yetecek enerjimiz her zaman korurum.😎