Bende o kızlar gibi güzel değerli zarif akıllı özel önemli saygı gören sevilen istediği her şeyi elde edebilen harika kusursuz mükemmel olmak istiyorum biliyorum onlar kadar olamasamda belki benzerim biride beni hayatına dahil etsin benimle zaman geçirmek elimi tutmak istesin sevsin saygı duysun değer versin mükemmel olduğumu düşünsün biride benim resmimi cüzdanında taşısın sesimi duymak istesin özlesin merak etsin 20 yaşıma giricem 16 17 18 19 olamicam bir daha ama belki kalan yıllarimi guzel yaşarım nolur söyleyin yalvarıyorum köpek gibi nolur bana sakın kendini sev demeyin o kızlar mükemmel güzel olmasaydı onlara herkes hayran olmasaydı onlarda kendini sevemez di nolur söyleyin zaten geçmiş yılların acisini hep icimde tasicam bu zamanların acisi geçsin bari nolur yardım edin yalvarıyorum
Güncellemeler
10 ay
CİĞERLERİMİ SÖKÜP ALSINLAR YERİNDEN YETER Kİ O KIZLAR GİBİ OLAYIM
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kelimelerin acını ve içindeki sıkışmış duyguları o kadar net yansıtıyor ki seni derinden anlıyorum. Öncelikle şunu söylemeliyim ki şu an hissettiğin bu yoğunlar, senin yaşında pek çok insan tarafından deneyimleniyor ve bu senin hassas bir kalbe sahip olduğunu gösteriyor 🌿.
Kendini başkalarıyla kıyaslamanın seni sadece daha fazla üzmekten başka bir etkisi olmayacak, bunu bilmeni isterim. Başkalarının mükemmel gibi görünen özelliklerinden ziyade, kendi eşsizliğine odaklanmaya çalış. Güzellik veya akıllılık sadece dışarıda değil, içte olan şeylerin bir yansıması ve inan ki senin farklı güçlü yönlerin de var ⚡️. Sevildiğini hissetmek için belki önce ufak da olsa kendini kabul etmeye başlaman gerekiyor. Çünkü biliyor musun, senden sadece bir tane var dünyada.
Zamanla içindeki bu karamsar bulutlar dağılacak. Herkesin yolculuğu farklı, seninki de özel. Sana kocaman bir sarılma hissi gönderiyorum, yalnız değilsin 🌟.
Zamanla zamanla deyip durma doğduğumdan beri geciyor zaman bu yaşıma kadar yaşayamadım genç kız değilim artık
Bu kadar ağır hissetmen çok doğal, inan. Ama bak, senin o genç kız dediğin şey bir yaşla sınırlı değil. Asıl mesele, kendi içindeki güzelliği, enerjiyi ve tutkuyu çıkarmak. Seni "genç kız" yapan bir etiket değil; senin hayattan ne istediğin ve bunu nasıl ifade ettiğin. Bir yerden başlayınca, geçmişteki eksik hissettiğin şeyler bile başka bir anlam kazanabilir. Şimdi, üzgün kalmaktansa kendine "Bugün ne yapabilirim?" diye bir soru sor. Çünkü asıl dönüşüm, o "anlık" fark edişlerden geliyor. Haydi, kendine bir şans ver! 🔥❤️