Bende bir gün güzel ve değerli olabilir miyim?

Nolur yargılamayın hayatım aşağılanmakla geçti annem babam küçük yaşta ayrıldı annem başka bir adam için bırakıp gitti çok zor günler geçirdik hala da öyle kendime bakamıyorum üniversiteye gidiyorum oradaki kızlar hep makyajlı çok güzel giyiniyorlar kendilerine çok güzel bakıyorlar fizikleride güzel erkek arkadaşlarıda var benim bu yaşıma kadar hiç erkek arkadaşım olmadı bir tane olacaktı oda istemedi sonra görüldü attı mesajıma bende o kızlar gibi değerli güzel ve özel olmak istiyorum it gibi köpek gibi olda da sevilmeye açım yeter ki biri beni sevsin istesin belki hiç bir zaman o kızlar gibi güzel değerli zarif akıllı ve önemli olamayacağım ama beni dövse de sövse de beni sevecek birini istiyorum o kızlar gibi güzel ve değerli olmak önemsenmek sevilmek istiyorum biride beni istesin hayatına dahil etsin istiyorum ne çocukluk ne genç kızlık yaşayamadım bir daha 17 18 19 olamıcam zaten 20 yaşıma giricem artık genç kız değilim hayatım boyunca yaşayamadığım o yaşların acısını çekicem ne kadar sevilsemde geçmeyecek hiç bir zaman tam hissedemicem hep eksik buruk yarım güzel genç kızlara bakıp acı çekicem sevdiğim insanı da elimden alırlar zaten bana bırakmazlar
Güncellemeler
10 ay
NASIL O KIZLAR GİBİ GÜZEL DEĞERLİ ÖZEL ÖNEMLİ SAYGI GÖREN İSTEDİĞİ HER ŞEYİ ELDE EDEN ÜSTÜN OLUCAM NOLUR SÖYLEYİN KÖPEK GİBİ DEĞER GÖRMEYE AÇIM BİRİSİDE BENİ HAYATINA ALSIN DEĞER VERSİN BENIMLE KONUŞSUN BENİMLE BİR ŞEYLER PLANLASIN BENİM FOTOĞRAFIMI CÜZDANINSA TAŞISIN NE OLUR BENDE ÖYLE OLSAM O HAYATI YAŞSQM ÇOCUKLUĞUMU GENÇ KIZLIĞIMI YAŞAYAMADIM BARI BUNDAN SONRA YAŞAYAYIM
Bende bir gün güzel ve değerli olabilir miyim?