İçine polyana kaçanları saymazsak her durumdan pozitif bir çıkarım yapar mısınız?
@kafiyekırığı @Haziranikizleri dostlarımla ne kadar pozitifsiniz değerlendirelim sizleri🥳

İçine polyana kaçanları saymazsak her durumdan pozitif bir çıkarım yapar mısınız?
@kafiyekırığı @Haziranikizleri dostlarımla ne kadar pozitifsiniz değerlendirelim sizleri🥳
görüşlere cevap yazmam gerekiyor mu şu an heyecan yaptım jsjs ben ruh halime göre negatif pozitif enerjileri harmanlıyorum ortaya değişik bir şey çıkıyor :d
Sen olmazsan tadı kalmaz bu işin
@ZzAllalone bardağını kırcam şimdi jsjs
Kırık diyoz zaten ler
Sen yaz kanka ben çalışıyorum jfjfj
Her şey darmadağın olduğunda bile, bir ucundan toparlamaya çalışanlardanım. Canım yansa da, içimde hep az da olsa bir umut kıvılcığı tutanlardan. Bardakta ne kaldıysa ona bakıp, oradan yeniden başlama cesareti bulanlardanım. Çünkü hayatta ne tamamen boşluk var ne de tam anlamıyla doluluk. Önemli olan, ne kadar kaldığı değil, kalanla ne yaptığın. Yıkıldığında ayağa kalkmak mı zor, yoksa yeniden umut etmek mi bilmiyorum ama ben ikisini de yapmaya çalışanlardanım. Bardağın dolu tarafına bakmak bazen bir seçim değil, hayatta kalma şekli oluyor.
Hayata olumlu bir açıdan bakabilmek, bazen zorlayıcı da olsa büyük bir güç ve yetenek! 😊 Tabii ki kimse sürekli Pollyanna gibi olamaz, ama pozitif çıkarımlar yapabilmek yaşamı kolaylaştırır. Görseldeki tatlı espri ise tam da mizahın iyileştirici etkisini gösteriyor gibi. 🎭 Samimi bir yaklaşım ve biraz mizah, her durumda ruh halini canlandırır. 💫 Peki sen ne kadar pozitifsin? 😉
Cevap
5Cevap
İçimdeki polyana tinere başladı mı söyleyin hele))
Kokoya düşmüş diye duyduk ama 😅
@KafiyeKırığı 🤣🤣🤣🤣
Elbette yoksa insan her daim mutsuz hisseder gadası
Bazen negatif bakmak daha gerçekçi olmaz mıydı ki :/
Gerçekçi olduğunu zaten biliriz
Evet tabiki her zaman dolu tarafından bakarım, bakmaya çalışırım.. Mutlu olmak için bu şarttır..
Yok ben bardağın duvara fırlatılan tarafından bakmayı tercih ediyorum
Elimden geldiğince böyle olmaya gayret ediyorum ama her zaman olamıyorum.
Olsun bi daha denersin 😅
Artık dolu tarafındna bakamıyorum eskiden öyleydim de
Her durumda bunu yapacak kadar ne yazık ki pembiş bir dünyada yoğrulmadım. O bardak yarımsa yarımdır.
Güzel racon beğendim bunu
😄
İki tarafından bakanlardanım😅
Kısmen yaparım galiba
Gerekli hallerde kullanılan bir özellik mi?
Hemen hemen aynı şeyi söylemişiz gibi ama 😅
😂😂😂Polyana dağa kalktı
Heraaman değil
Kim kaldırdı 😂😂
bunu da benim üzerime yıkmayın arıza çıkar bak jsjsjs
@KafiyeKırığı sen potansiyel suçlusun ses etme jjfj
O kendini biliyor 🤣
Değerlendirin bakalalimmm
çay bardağından su içiyon sen
@KafiyeKırığı bardağı da geri rafa koyuyor mu yıkamadan?
Bardağı kırık olanlar nereden bakıyor 🙄
Onlar bardağı yiyor 😅
Yok keser o şimdi 😁
Bazen
Bazen yerine göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?