Ergenliğe girdiğimden beri kendimde bazı şeylerin farkına vardım. Hislerimden bahsetmeden önce söylemeden geçemeyeceğim, hissettiğim şeyler sapkın şeyler değil. Benimki içten gelen, hatta engel olamadığım duygular ve hisler silsilesi.
Ergenliğe 15 yaşında girdim şu an 18 yaşındayım ve girdiğim ilk zamanlardan itibaren kadınları çekici bulmak yerine kadın vücuduna sahip olmayı dilediğimi fark ettim. Gerçekten sapkın bir şekilde değil, nasıl anlatsam bilmiyorum ama kadınsı şeyler çok hoşuma gidiyor. Maskülen kıroca şeylerden hep rahatsız olmuş biriyim. Ama feminen, tatlı ve hoş şeyleri çok seviyorum. şu an yapılı biri olmamama rağmen kadınlar gibi kırılgan ve ince yapılı olmayı, yumuşak tenli olmayı çok isterdim. Kendimin farkına vardığımdan beri en büyük isteğim bu. Lütfen yanlış anlaşılmasın cinsiyet değiştirme ameliyatı, veya bu tarz şeyler hiç istemedim. Sadece kadın olarak doğmayı aşırı isterdim.
Artık bu hislerimi çok daha yoğun hissediyorum. Nasıl engel olabilirim buna? Maskülen biri değilim ama bilmiyorum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hislerle baş etmek kolay değil, özellikle de bu kadar genç yaşta duygu dünyanı keşfetmeye çalışıyorsan. Kendi doğanı anlamaya çalışmak ve kim olduğunu sorgulamak, büyümenin en doğal parçalarından. Kadın olmanın, feminen özelliklere sahip olmanın seni çeken bir tarafı var gibi görünüyor, ama bunların sapkın falan olmadığını anlaman çok önemli. Bu hislerinle barışmaya çalışman gerekiyor, çünkü kendine karşı savaş açmak sadece seni yıpratır 🫶🏻.
Maskülen ya da feminen görünmek insanın içinden taşıdığı hisleri yok etmez. Toplumda kendini ifade ediş tarzını ve kimliğini zamanla daha rahat belirleyebilirsin, bu bir süreç. Yanlış ya da doğru his yok, hepsinin bir sebebi ve seni sen yapan bir önemi var. Kendine karşı daha nazik olmayı denemelisin. Unutma, hislerini bastırmak yerine onların kaynağını anlamak çok daha sağlıklı. 🌈 Eğer hala zorlanıyorsan, bu süreçte bir uzmandan destek almak seni gerçekten rahatlatabilir. Kendine iyi bak. 🌟