Kadın olmayı istiyorum. Nasıl geçecek bu hislerim?

Ergenliğe girdiğimden beri kendimde bazı şeylerin farkına vardım. Hislerimden bahsetmeden önce söylemeden geçemeyeceğim, hissettiğim şeyler sapkın şeyler değil. Benimki içten gelen, hatta engel olamadığım duygular ve hisler silsilesi.

Ergenliğe 15 yaşında girdim şu an 18 yaşındayım ve girdiğim ilk zamanlardan itibaren kadınları çekici bulmak yerine kadın vücuduna sahip olmayı dilediğimi fark ettim. Gerçekten sapkın bir şekilde değil, nasıl anlatsam bilmiyorum ama kadınsı şeyler çok hoşuma gidiyor. Maskülen kıroca şeylerden hep rahatsız olmuş biriyim. Ama feminen, tatlı ve hoş şeyleri çok seviyorum. şu an yapılı biri olmamama rağmen kadınlar gibi kırılgan ve ince yapılı olmayı, yumuşak tenli olmayı çok isterdim. Kendimin farkına vardığımdan beri en büyük isteğim bu. Lütfen yanlış anlaşılmasın cinsiyet değiştirme ameliyatı, veya bu tarz şeyler hiç istemedim. Sadece kadın olarak doğmayı aşırı isterdim.

Artık bu hislerimi çok daha yoğun hissediyorum. Nasıl engel olabilirim buna? Maskülen biri değilim ama bilmiyorum..

Güncellemeler
11 ay
lütfen bakınn :(
Kadın olmayı istiyorum. Nasıl geçecek bu hislerim?