Aslında durumu pek anlamlandıramiyorum. Bir arkadaşım var 11 yıllık neredeyse ve severim de. Ama ne zaman onunla buluşsam eve gelince mutsuz hissediyorum. Keşke hic buluşmasaydım diyorum. Başka arkadaşlarımda böyle bir durum olmadı. Sebebi ne ki?
Aslında durumu pek anlamlandıramiyorum. Bir arkadaşım var 11 yıllık neredeyse ve severim de. Ama ne zaman onunla buluşsam eve gelince mutsuz hissediyorum. Keşke hic buluşmasaydım diyorum. Başka arkadaşlarımda böyle bir durum olmadı. Sebebi ne ki?
Bazı insanların enerjisi kötü hissettirebiliyor yani hiçbir şey yapmasa bile içinde sakladığı farklı niyet mi vardır veya başka bir neden mi vardır bilinmez ama karşısındakinin adeta enerjisini sömürür
Bir bahane bul, görüşme diyeceğim ama yani uzak değilseniz başka bir zaman yine buluşmayı teklif edecektir o yüzden ya tamamen arkadaşlığını kesmen gerek ya da uzakta falan olman gerek. İşte insan elde tutulur bir sebep olmadan arkadaşlığını bitirmek de istemiyor tabi
Evet sana sağlam bir bahane gerek, polemik olacak bir şey 😂
Buluştuğunuzda 5 kişi mi buluşuyorsunuz yoksa sadece o kişiyle mi buluşuyorsunuz yani senin dışında diğerlerinde de bu tip belirtiler yok mu hiç?
Birlikte buluştuğunuzda da geldiğinde yine benzer hissediyor musun yoksa baş başa buluşuncaya özel mi oluyor.
Yani bu kişi dikkatlice birisine veya bir şeylere odaklandığında karşısındakini bu tip etkilere maruz bırakıyor herhalde belli ki nazarı değen tarzda bir yapısı var
Yani sana çok odaklanınca böyle hissediyorsun demek ki. İşte diğer arkadaşlarınla da konuşup onlarla da baş başa buluştuklarında benzer şeyler hissediyorlar mı öğrenebilmiş olsan sana özgü bir durum mu yoksa onlarda da benzer durumlar var mı netleştirirdin ve sana karşı niyetini de az çok anlardın
Fazla sevmek de bir olumsuzluk yaratabilir yani sana karşı ilgisi, odağı çok fazla demek ki ve nazar tarzı şeyleri insanlara değebilen birisiyse seni bu yüzden etkiliyordur.
Bir de konudan bağımsız ama adın Hasret değil değil mi yani birisine de benzettim seni de emin olamadım
Aynen bol bol Nas oku
Benzettim demek ki
Rica ederim ne demek❤
Bazı insan ilişkilerinde böyle içsel bir huzursuzluk hissetmek oldukça normal. 11 yıllık bir arkadaşlık, güçlü gibi görünse de zamanla enerji dengeleri değişebilir. Belki içten içe onu eleştirdiğin ya da kendini yanında doğal hissedemediğin bir durum var. Ya da belki konuşmaları, tavırları seni farkında olmadan yoruyor. Bu hisleri ciddiye al; arkadaşına sınır koymayı veya bir süre ara vermeyi deneyebilirsin. 🌿 Sessizlik, bazen cevapları buldurur.
Cevap
5Cevap
Enerji emici bir tip, nazara geliyon belki de.
çünkü yanında kendin olamıyorsun ya da seni aşağı çeken bir enerjisi var farkında olmadan seni tüketiyor
Nazar olabilir sevgili arkadaşım, haset olabilir.
Ama nazar varsa Allah korusun zamanla seni devirir...
Buluşmayı azalt...
Herşeyini anlatma, aşırı tevazu sahibi de olma, ciddiyetini bozma onun yanında
Belki bundan dolayı hafif atlattın. Sen kendini geliştirdikçe ve onu geçtikçe, haset ediyorsa sana eğer onun gözünden çıkan kötü, negatif enerjisi sana tesir eder
Önceden nickin farklı mıydı senin
Önceki nickin abaza savar falan mıydı
Koç burcu muydun baban ikizler miydi
Hmm pardon o kız da buğday tenli idi 😅 aynı asansörde resmi vardı böyle
Beyaz gözükmüyorsunuz kii:))
Pembe mi esmer mi
Centilmen?
Esmer buğday tenli arası bisey bence çok hoş bi renk
Bronz diyecen sen
Dalga mı geçiyon 😊😅
Zenci
Hosuma gidiyor buğday ten
Ben ise beyazım
Peki efenim 🫡
Zenci efenim
Dalga geçiyorsun bence buğday tenlisin ama espiritüelliğini konuşturmaya çalışıyon sjsj
Föndöten de ben bilmem
Renk körlüğü mü var acaba sizde 😅 sabahtan beri söylemedin bizi uğraştırıyon
Kafanız sert biraz galiba 😅
Bizim kürtler gibi ahahah
Gerçi Zazaların da kafası sert bilemedim
Aa karadenizli esmer var mıı
😅😅 afedersin. Basladık derken
Basak burcu musunuz 😅 ya da yükselen basak?
Hmm ne güzel bende hava elementi ama benim burcu dibine sokarlar tahmin et 😊😅
🥹🥹🥹😥😥😥😭
Bende havaiyim sende. Bize iftira atıyorlar:) tamam biraz çok yönlü enerjik olabiliriz bu suç mu :/
Ben size mesaj atamıyorum
Biliyorum takip etmediğinizi. Haber vermek istedim sadece
Sizinki de öyle.
Takipten çıkıyorum teşekkür ederim muhabbet için 🙂🌸
Negatif enerji yayıyor demekki
şeytanın önde gideni kesin
Arkadaşlığını bitir