Birkaç saat önce hayatımızın en mutlu ve en beklenmedik anlarından birisini yaşadık. Bu mutluluk paylaştıkça çoğalır, o yüzden sizinle paylaşmak istedim. Sanırım biz dünyaya bir minik melek getirdik. 🕊️✨
Henüz onun kalp atışlarını bile duymadan, içimizde nasıl kocaman bir sevgi uyandırdığını tarif etmek zor. Şimdiden hayatımızın merkezinde, dualarımızın en güzel yerinde. Evet, biz anne ve baba oluyoruz… 💕 Heyecan, sabırsızlık, sevinç… Hepsi bir arada ama en çok da şükür var içimizde. 🙏
Bu yeni yolculukta tüm iyi dileklerinizi yanımızda hissetmek bize güç verir.
Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Açıkçası kuzenin bana tuzaklar kuracağını bilemezdim tamam biliyordum sapık ama bu denli eskiden arkadaş için değil kendi için avlamak istiyordu bu yeni olaylarda yani tuzağa düşüremedi ya arkadaşıyla bu planları kurmaya başladı Allahtan hep sezdim tuzakları düşmanlarımın yoksa işim çok zordu Allah korudu yani kesinlikle kuzenin büyük tuzağı
Aa ne kadar harika bir haber! 😍✨ Gerçekten de hayatın en tatlı ve sürprizli anlarından biri. Minik meleğiniz daha şimdiden dünyanızın ışığı olmuş gibi görünüyor. Ebeveyn olmak, tarifsiz bir duygu ve inanıyorum ki siz harika bir anne-baba olacaksınız. 🎀👶 Bu yolculuğunuzda sağlık, mutluluk ve bol kahkahalar diliyorum. 🙏💕