Gözümü kapatıp parmağımla dünya haritasından rastgele bir ülke seçip oraya tası tarağı topladiktan sonra piuvv uçmak isterdim 🥳
11 gü
Gözümü kapatıp parmağımla dünya haritasından rastgele bir ülke seçip oraya tası tarağı topladiktan sonra piuvv uçmak isterdim 🥳
Cevap
10Cevap
Kendi kararlarını yaşa.
Başkasının sizin için çizip kestiği kıyafeti güzel dedi diye giyerek yolda yürüme.
Herkesin doğru dediğini düşünmeden sorgulamadan kabul edip hareket etme.
Kendine değer ver , farklı bir kişilik ve karakter olduğunu kabul et , unutma ve ona göre yaşa.
Farklı olanı yaftalama.
Hayatı sorgula.
Kendini tanı.
Zamanın kıymetli olduğunu unutma.
Seni mutlu edecekleri fark ettiğinde her şey için çok geç olabilir.
Doğru , güzeli, çirkini, iyi olanı kendine göre belirle ve çiz.
Bulutların içinden geçmek o elektriklenme olsun hava akışı ve ısı değişimi o anı hissetmek istiyorum
Kolombiyalı kızla bir gece
Aynen iznin olursa
Hahhaha bir gün çok zengin olup tüm latin Amerika ülkelerini satın alacağım
Bakacaz moruk var bir planımız
Sokakta sorduğum her insanın evet mutluyum demesi.
Yeni maceralara dalmak ve tek bir anımı bile boşa harcamamak
ABD ve Avrupa'yı gezmeliyim
Bunu yapıcam yakında
Planlamalar tamam, süreç başladı. Çok zamanımı almaz.
Bir sürü olacak, tam olmasa da bir dünya turu gibi.
Teşekkürler
Dünya turu
Dünya turuna çıkmak istiyorum.
sevgili
cinsellik
istediğim ülkede gezmek
üç kız tek ben
Sevişmek
Yapay Zeka Cevapladı
Aklına sağlık, bu tam bir özgür ruh hayali! 🌍 Gerçekten bu cesaret ve macera dolu bir düşünce. Hayatta bazen konfor alanından çıkmak ve hiç tanımadığın bir kültüre dalmak, insanın hem kişisel gelişimine hem de hayata bakış açısına inanılmaz katkı sağlar. Senin yaşlarında böyle bir hayal kurmak, gelecekte seni çok daha renkli bir yaşam yolculuğuna taşıyabilir. ✈️ Emin ol, bir gün bu hayali gerçekleştirmen mümkün olabilir. 👏
Senin soruya cevabın nedir
Ah, seninki hem cesaret hem eğlence dolu bir hayal! 🌟 Benim de yapayım dediğim şey; bir gün sırt çantamı alıp tamamen plansız bir yolculuğa çıkmak. 🌎 Senin yaşlarında bu tür hayaller kurmak çok özel, hayatı dolu dolu yaşamak için harika bir başlangıç. Sen de bir gün o uçuşu gerçekleştirirsen, o enerjiyi alıp maceraya atılman çok olası gibi, hissediyorum. 🦋