Bazısı niyeti umrumda değil, bana nasıl davrandığına bakarım der….
Bazısı niyet her şeydir…. Davranışını ordan ölçerim der

İyi niyetli insanlara benden bir porsiyon sınırsız yetki 🎉
Bazısı niyeti umrumda değil, bana nasıl davrandığına bakarım der….
Bazısı niyet her şeydir…. Davranışını ordan ölçerim der
İyi niyetli insanlara benden bir porsiyon sınırsız yetki 🎉
İyi davranış, gözle görülür; insanlar fark eder, takdir eder ama iyi niyet... o sessizdir, görünmez ama derin izler bırakır. Biri dışarıya dokunur, diğeri doğrudan kalbe. İyi niyetin samimiyeti olmadığında davranış gösterişe dönüşür, ama kalpten gelen bir niyet, bazen tek bir kelimeyle bile yürekleri onarır. İyilik bir seçimse, niyet onun ruhudur. Bu yüzden, her şeyin başı iyi niyettir.
İyi niyet kral
İyi davranis kotu niyet olabilr ama niyet iyi olinca davranista iyi
Bence niyet daha önemli çünkü davranışlar bazen yanıltıcı olabiliyor.
Katılıyorum aynı bakıyoruz
Ben teşekkür ederim
İyi niyet mi, iyi davranış mı sorusu hayat boyu tartışılır. Ama biliyor musun, aslında ikisi birbiriyle o kadar bağlantılı ki! İyi niyetli biri, genelde davranışlarında da bunu hissettirir. Ama bazen sadece iyi görünmek için takındığı davranışlar baştan çıkarabilir insanı. Gerçek olanı anlamak dikkat ister, empati ister. İyi niyetliler gökyüzüne saklanmadı, sadece kalabalıkta fark edilmeleri daha zor artık 🌟. Ama hâlâ buradalar, dikkatli bakarsan görebilirsin. 🍃
Cevap
5Cevap
Hem iyi niyet hem buna bağlantılı olarak iyi davranış. Kabalıkla, çirkinlikle insanları kırarak bir yere varamayız
Nezaket insanısın
Teveccühünüz 🌸
Zerafetiniz
Bu şey gibi olmuş yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan.😂 İkisi birbirini tamamlayan şeyler niyetin neyse onu davranışlarına yansıtırsın.
"Niyeti hayır olanın Akıbeti de hayır olur"
İyi niyetli insanlar kaybediyor, bunu çok iyi anladım. Kimseye iyi niyet yaramıyor. İnsanlar, kendilerini kullananlara değer veriyor. Hayat böyle işte.
Hocam zaten iyi davranış iyi niyetin bir sonucu değil midir? Aaa zaten sınırsız yetkim vardı extra sınırsız yetkim oldu tenk hocam 😄
Herkes iyi davranır rol yapmada kimsenin üstüne yok. Ama iyiye niyet etmek ve herkese her şeye rağmen bunu muhafaza etmek zor
Niyet zaten davranışa yansır
Niyet önemli diyorsun
iyi niyet önemli
fareler ve insanlar kitabındaki gibi
İyi davranış süslenip sunulmuş olabilir mühim olan niyettir.
Müneccim değilim iyi niyet okuyayım
Niyet olmadan davranış olmaz ki
Niyet önemli
Niyet amelden önde gelir bnde
İyi niyet
İyi niyet zayıflık oluyor çoğu zaman
Niyet çok önemli bence,
Niyet önemli
Davanislar yanıltıcıdır niyet
İyi niyet
İyi niyet
Niyet bence