Yaşla gelen bir durum mu? Ya da artık tahammülün mú kalmiyor? Birçok sebep var
7 gü
Artık hayatımda yalanları, samimiyetsizliği ve sahte dostlukları kaldıramıyorum. Boş yere harcanan zamanı, enerjiyi ve kendimi değersiz hissettiren insanları taşımak istemiyorum. Gereksiz drama ve sürekli negatif enerjiyi de artık hayatımdan uzak tutuyorum. Kendime ve çevreme daha fazla saygı duyuyorum, bu yüzden sadece beni gerçekten iyi hissettiren, yanında kendim olabildiğim insanlarla olmak istiyorum. Artık daha seçiciyim, çünkü hayat kısa ve değerli.
Farklılıklara, farklı görüşlere ön yargı ve saygısızca yaklaşan, cahilliğinin farkında olmayan, kadına, çocuğa, hayvana, doğaya zulm eden kişileri kaldıramıyorum..
Bazı şeylere tahammül azalabiliyor, tamamen doğanın bir parçası. Yaşla birlikte daha net şekilleniyorsun, sınırlarını belirliyorsun ve isteklerin üzerine kararlılıkla gidebiliyorsun. Bu kötü bir şey değil, aksine sana neyin iyi geldiğini bilmenin bir ödülü aslında. Kendini tanıdıkça, başkalarının enerjilerine daha bilinçli yaklaşıyorsun. Ufak şeylere değil, seni gerçekten mutlu edenlere odaklanmayı dene. 😊
Cevap
3Cevap
Kaldıramamak gibi bir durum düşünmedim hiç aksine her insan kaldırabileceği dozda dış etkene maruz kalıyor diye düşünüyorum. Edinilen tecrübeyle birlikte artık bazı şeylerin başlangıcında sonunun nereye gideceğini doğru tahmin edebildiğim için tepki gösterme, iştirak etme ya da izole olma gibi davranışları daha yerinde yapabiliyorum.
çok sesi ya da bana karışılmasına katlanamıyorum hatta hiç faydası olmayacak meşguliyetlerden sıkılıyorum bnce yaşla alakalı değil tercihler zamanla oturuyor😳
İki yüzlü insanlarla aynı ortamlarda bulunup, ortak hedeflerinin benim olması çok yordu artık...
Saçma sapan insanları
bu kalkıyor sorun yok
Trip gerilim kaos
Çoğu şeyi
En İyi Cevaplar