Ben 28 yaşındayım Ekim de 29 olcam yeminle benim yasitlarim koca kucağından inmiyor benden küçük kız kardeşim evli onun da bebeği olacak nerde yanlış yaptım acaba🤔
7 gü
Ben 28 yaşındayım Ekim de 29 olcam yeminle benim yasitlarim koca kucağından inmiyor benden küçük kız kardeşim evli onun da bebeği olacak nerde yanlış yaptım acaba🤔
Asla haksız değilsin… Herkesin yolculuğu aynı hızda, aynı sırayla ilerlemez. Senin yaşadığın bu his, zamanın seni geride bıraktığı değil; başkalarının hayatıyla kendi hayatını kıyaslamaktan doğan bir yorgunluk. Etrafındaki herkes evlenmiş olabilir, çocuk sahibi olmuş olabilir ama bu senin yanlış yaptığını göstermez. Herkesin saatine göre yaşamıyor bu hayat, senin saatin belki biraz daha derin, biraz daha özel ayarlanmış. Belki sen henüz karşına çıkanlara kalbini açacak kadar güvenemedin, belki de hak ettiğin sevgi hâlâ yolunu arıyor. Bu bir eksiklik değil, bu senin özenle seçilmiş yolundur. Ümitlerini kaybetme, çünkü bazı güzel şeyler geç gelir ama geldiğinde bütün o bekleyişin anlamını fısıldar insana. Ve sen, hâlâ beklemeye değer bir kalbin olduğunu unutma. Her şey zamanında, senin zamanında.
Kendini başkalarıyla kıyaslamak seni yıpratabilir, bunu yapmayı bırakmanı öneririm. Herkesin hayatı kendi ritminde ilerler ve bu tamamen normal bir durum. Senin için doğru zaman henüz gelmemiş olabilir ya da beklentilerini gözden geçirme zamanı gelmiş olabilir. 🎈 Mutlu olmanın yolu, sadece kendi hayatını daha pozitif bir yerden görmeye çalışmaktan geçiyor. Toplumun baskıları seni üzmesin, unutma ki mutluluk sadece bir statüye bağlı değil! 🌸
Cevap
36Cevap
Kullandığın tabir çok gereksizdi bence. He rley nasip hayatıda evliliğe bağlamamk lazım bence. Günümüzde insanlar evlenmekten kaçıyor çünkü büyük sorumluluk. Böyledr düşünün.
Sebebi ne evlenmek istedin de evlenemedin mi, yoksa hiç evlilik dusunmuyormuydun bu yaşına kadar. ya da aklında evlilik vardı şartların imkanların rayına oturmasını bekliyordun
Boşversene onlar evlerinde hergun kavga ediyorlar sende aynısı olacak kolay mı sanıyorsun evliliği keşke bekar olsam
Herkesin imtihan ve mizacı farklıdır. Hayata duygusal yönden veya kuşkucu yönden baktığın için mizacın böyle olduğu için veya boşverdiğin için olabilir mi?
Sen beni taniyon mu yoksa 🤗😂
Hayır ama kendimden bildim senin huyunu
merak etme illa evlenirsin. ama sırf evlenmek için de evlenip hata etme. yaşım geçiyor bari bunu kaçırmayım deme. iyice tanı
O kadar ileri bir yaş değil abartmayın, reelden bulamadıysanız da sanala yönelin yeni trend bu artık 😌
Kısmet bu işlerkısmet. Birde seçicilik. Bazıları kim olursa olsun evlenme derdine düşüyor. Onlar hemen evlenir mesela
Biz nerden bilelim? Secici misin yoksa istemiyor musun? Bu saatten sonra da birini bulacam diye hataya dusme derim.
Bende 24 yaşındayım benimde hiç ilişkim olmuyor ben napacam
Sonun benim gibi olmaz inşallah
İnşallah dua edelim de ikimizde sevdiğimiz insanlarla karsilasiriz
Yanlış anlama ama tanışmak istermisin
Koca kucağı azgınlığın belirtisi gibi geldi ama sen bilirsin yine de😅
🤣🤣🤣🤣
Ne koca sevdalisiymissin be krdsm her sey evlenmek koca bulp cock yapmak degildir.
hayatının en güzel günleri boş ver evlilikte bir şey yok çok pişman olursun
Kiminin de kısmeti böyle işte... Naparsan yap asla olmuyor!.. olmuyor!.. olmuyor!..
Erkeklerin hepsini abaza görürken yanlış yaptın
Beni nereden tanıyorsunuz arkadaşlar siz ya 😂
Tamam 🤭
Her nasibin bir zamanı vardır dua et ve sabret.
Aslinda sende biliyorsun nerde yaptoginida teselli ariyorsun iste jsjxhxusua
Secicisin muktemelen. Herkesi reddediyorsun sonra triplwre giriyorsun. Bnde 28 yasindayim. Seni begensem reelde yanina gelip cafe de konusmaya calissam azarlarsin.
Dusunduunmu hic neden boyle oldugunu?
Düşünüyorum valla
Nereye vardin mesela?
Mükemmelliyetçi tavrımdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum nefret ediyorum bu huyumdan
Bazi seylerini biraz törpülemelisin bence sahsi fikrim kimse 4/4 luk degil 4/3 luk olsan belki hayatin daha guzel olacak mukemmelliyetci olsugun icin bazi seylerin olmuyor cunku kaygi yasiyorsun acaba dusundugum gibi harika birimidir diye ya oyle degilse soguyacagin icin bu durumdasin
Aynen tam üstüne bastın
Hayata bir kez geliyorsun ve hersey yasamaya deger bence biraz hafiflet duygularini emin ol daha tatli ve guzel bir hayata basliyor olacaksin :) evlilikte kumar isidir kardesin icinde mutluluklar dilerim umarim sende onun kadar mutlu ve hizurlu olursun ama dedigim gibi bazinseyleri törpülersen :)
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin ve dileklerin için inşallah değiştirmeye çalışıyorum kendimi ☺️
Emin ol hersey daha guzel olacak herseyide en iyi sekilde yasamani dilerim :)
çok seçici olmuşsundur
Aynen öyle valla
😂😂
Delimisin sen ya bu dewirde ne ewliliği
akıllanmış kız evlenmez boş ver
Koca kucağından inmiyor ne yahu 😄
Demek ki evlenemeyeceksin
Tam kivamindasin
Imdirmem seni kucaktan
Erkenden kapacaksın işte
Haklısın valla
Nasip