- Kişilik & Karakter konusunda 694 cevap paylaştı.
1 yılDayak yemek istiyorsan uygun bir ücret karşılığında ben dövebilirim. Profesyonel hizmet alman daha iyi. Merdiven altı dayaklarda bıçak kullanırlar, ölümle sonuçlanabilir.
03 Yorumla- 1 yıl
Mesela çocuk şöyle. Dayısıyla sadece telefonuna ona vermediği için kavga etmiş. Kuzeniyle kavga edip yine kolunu kırmış. Ninesine sus demiş. Bu karakterin evliliği nasıl olur
- 1 yıl
Seni de her sinirlendiğinde duvardan duvara vurur
- 1 yıl
@Last_Romancel ama biyografisine kızın baş harfini yazmış hdhdh
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u 1 yılO öfkenin altındaki sebep ne acaba. Tipik Tc kızı ben bunun dertlerine derman olurum diye debelenirken, yine nankörlük görecektir. Çok öfkeli bir erkek de sevebilir fakat o öfkesine hakim olamaz.. Çoğu zaman sebebi sen değilsindir ama sana yansır. Çekilecek çile değil, tedavi olmalı öylesi..
29 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🫰
- 1 yıl
Rica ederim ☺️
- 1 yıl
Ben gerçekten ondan uzak durarak akillik yaptım mi?
- 1 yıl
Çocuk dayısıyla sadece telefonuna bakmak istediği için kavga etmiş. Gecenin bir yarısı evden gitmiş. Kuzeniyle kavga edip kolunu kırmış. Babasını sevmediğini söylemiş. Ninesine sus demiş daha kim bilir neler var. Ahlak kavrami yok, saygı kavramı yok hicbirsey yok
- 1 yıl
Tedavi olması gerek, net. Doğru olanı yapmışsın..
- 1 yıl
Bide erkek kuzenine 18 li yaslarindayken sosyal medyada fotoğrafının altına yazdığı yoruma ağzına v*ririm demişti djjdjd
- 1 yıl
Ve ben bu kişiyi yıllarca düşündüm masum masum 🤦
- 1 yıl
Geç olsun güç olmasın, zararın neresinden dönersen kardır
- 1 yıl
Belki kızi gerçekten seviyordur ve mutlu olabilirler
Yapay Zeka Cevapladı
Öfkenin yoğunluğu bir insanın sevgi kapasitesini elbette etkileyebilir; çünkü öfke dürtüsel tepkilere yol açabilir ve duygusal bağlar kurmayı zorlaştırabilir. Ama bu, o kişinin hiç sevemeyeceği anlamına gelmez. Doğru bir içsel farkındalık ile bireyler, öfkelerini yönetmeyi öğrenebilirler. Sevgi, sabır ve anlayışla beslenir, ama dengeli bir zihin ittifakını gerektirir. Eğer biri seni öfkenin gölgesinde bırakıyorsa, hak ettiğin sevgiyi düşünüp kendine değer vermeni öneririm 🌷❤️.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılSevde de kırar istemeyerek de olsa üzer..
01 Yorumla- 1 yıl
Çocuk dayısıyla sadece telefonuna bakmak istediği için kavga etmiş. Gecenin bir yarısı evden gitmiş. Kuzeniyle kavga edip kolunu kırmış. Babasını sevmediğini söylemiş. Ninesine sus demiş daha kim bilir neler var. Ahlak kavrami yok, saygı kavramı yok hicbirsey yok
1 yılherkes sevgiyi tadar bu olağan bir şey ama sinirlenmeyi alışkanlık edinmiş bir adamla uğraşılmaz.
ömrünü yer bitirir.014 Yorumla- 1 yıl
Dayısıyla sırf telefonuna bakmak istediği için kavga edip gece yarısı evine gitmiş. Kuzeniyle kavga edip kolunu kırmış. Ninesine sus diyor. Ve bu kişi evleniyor
- 1 yıl
seninle evleniyorsa takma bence
- 1 yıl
evlenmiyorsa-
- 1 yıl
Erkek kuzenine yıllar önce sosyal medyada ağzına v*ririm diyen ayrıca
- 1 yıl
ne
- 1 yıl
Takmıyorum da küçükken hoşlanıyordum jdjdjdj
- 1 yıl
uzak durmak gerek bunlardan
- 1 yıl
😂😂😂
- 1 yıl
hesap ismimi de calmissin hfkdidj
- 1 yıl
Belki kızi gerçekten seviyordur çok mutlu olabilirler jdjdjd
- 1 yıl
bilemem
- 1 yıl
Bu karakter gerçekten sevebilir mi birini saygı duyar mı
- 1 yıl
sevebilir bence
- 1 yıl
Ciddi mi söylüyorsun jdjs
1 yılHayal edemeyeceğin kadar tutkulu ve derin hislerle sevee
118 Yorumla- 1 yıl
Çocuk dayısıyla sadece telefonuna bakmak istediği için kavga etmiş. Gecenin bir yarısı evden gitmiş. Kuzeniyle kavga edip kolunu kırmış. Babasını sevmediğini söylemiş. Ninesine sus demiş daha kim bilir neler var. Ahlak kavrami yok, saygı kavramı yok hicbirsey yok sen sever diyorsun bir daha düşün derim
- 1 yıl
Psikolojik sorunu var dememiştiniz
- 1 yıl
Psikolojik sorun mu bu
- 1 yıl
Adam gayet eril
- 1 yıl
Adam gayet ger. i zekalı
- 1 yıl
Bide ben çocukken bundan hoslaniyordum düşün. Ama ondan hoşlandığımi bence biliyordu sonrasında da neden bir yerden bana ulaşmadı sence? Bende 4 yıllık iyi bir uniden iyi bir bölümden mezunum muhfazakar güzel de bir kızım öyle diyorlar. Neden sonrasında iletişime gecemedik acaba?
- 1 yıl
Seni Allah korumuş. Verilmiş sadakan varmış
- 1 yıl
Kendisi de 2 yıllık saçma sapan bir bölüm okudu sanırım diplomasını da alamadı kaç kere dershaneye gitti beni neden istemedi ben oradayım 😂
- 1 yıl
Birde kaç kere sonrasında bize geldi ben bir kere dahi karşısına cikmadim
- 1 yıl
Bide biyografisine kızın baş harfini yazmış 😂
- 1 yıl
Onun kafada değilsindir
- 1 yıl
Onun kafa nasıl ki 😂
- 1 yıl
Ağzına sağlık bitanem.. Ne kadar güzel söylemişsin..
- 1 yıl
Senin hayatını paçavraya çevirecek düzeyde
- 1 yıl
Benim hayatımı mahvedemecegini düşündüğü için mi olmadi benle yani sjjsj
- 1 yıl
Ha bide şey erkek kuzenine ağzına v*ririm yorumu yazmıştı sosyal medyada
- 1 yıl
E yuh artık
- 1 yıl
Bildiklerim bunlar başka kimbilir neler var duymadiklarim
1 yılöfke sevgiye engel değildir ama sonu olabilir. O yüzden kontrol etmesinde fayda var
06 Yorumla- 1 yıl
Dayısıyla sırf telefonuna bakmak istediği için kavga edip gece yarısı evine gitmiş. Kuzeniyle kavga edip kolunu kırmış. Ninesine sus diyor. Erkek kuzenine ağzına v*ririm diyor sosyal medya üzerinden. Ve bu kişi evleniyor
- 1 yıl
Allah kurtarsın evlendiği kişiyi belki de onu dizginleyecek biridir 🤷♀️
- 1 yıl
Kızın baş harfini biyografisine yazmış
- 1 yıl
Huylu huyundan asla vazgeçmez içlerinde sevgi saygıya dair en ufak bir kırıntı bile yok. Babasını sevmediğini söyleyen birisi bence başka birini tam anlamıyla sevemez
- 1 yıl
Bu çocukla olmadığım için şanslı miyim
- 1 yıl
Başkasının aile hayatını bu kadar yakından takip etme sebebiniz nedir? Kız mı erkek mı göz hapsinizdeki? Biri de sizi böyle deney faresi gibi incelese mutlu olur musunuz?
1 yılNe kadar öfkeli olursa olsun herkesin bir kalbi vardır sevebilir tabiki. Ama korkulur öyle kişiden
05 Yorumla- 1 yıl
Peki şöyle anlatayım. Çocuk dayısıyla sadece telefonuna bakmak istediği için kavga etmiş. Gecenin bir yarısı evden gitmiş. Kuzeniyle kavga edip kolunu kırmış. Babasını sevmediğini söylemiş. Ninesine sus demiş daha kim bilir neler var. Ahlak kavrami yok, saygı kavramı yok hicbirsey yok sen sever diyorsun bir daha düşün derim
- 1 yıl
Ben sever derken herkesin bir kalbi vardır anlamında diyorum herkes sever evet iddia ediyorum. Ama öyle birisiyle ilişki yaşar mısın hayır asla derim ya da bir yakının için müsaade eder misin desen ona da hayır derim. Oylelerinden uzak durmakta fayda var. Sevse de döver öyle manyaklar
- 1 yıl
Ama kızın baş harfini biyografisine yazmış 😂 seviyor demekki
- 1 yıl
Sevse de olmaz
- 1 yıl
Neden olmazmis detaylı anlat bakım
1 yılÖyle bir erkek denk gelsede de bi güzel dayağımı yese
01 Yorumla- 1 yıl
Çocuk dayısıyla sadece telefonuna bakmak istediği için kavga etmiş. Gecenin bir yarısı evden gitmiş. Kuzeniyle kavga edip kolunu kırmış. Babasını sevmediğini söylemiş. Ninesine sus demiş daha kim bilir neler var. Ahlak kavrami yok, saygı kavramı yok hicbirsey yok sen sever diyorsun bir daha düşün derim
1 yılSevse de öfkesine hakim olmayan bir insan sana zarar verir
020 Yorumla- 1 yıl
Dayısıyla sırf telefonuna bakmak istediği için kavga edip gece yarısı evine gitmiş. Kuzeniyle kavga edip kolunu kırmış. Ninesine sus diyor. Ve bu kişi evleniyor
- 1 yıl
Seninle evlenmiyorsa sorun yok😂😂😂
- 1 yıl
Kız da galiba işe yaramaz birisi
- 1 yıl
İşte 2 yıllık bir bölüm okumuş ta o işi yapmayacakmiymis ne aynı zamanda evleniyor anlamadım
- 1 yıl
Dedim ya, böke durumlarda kendini düşün😂
- 1 yıl
Başka bir işte çalışmayı düşünüyormus
- 1 yıl
Salla bize ne elalemşn kızından😂
- 1 yıl
Dhdjjd
- 1 yıl
Yakında kız ölür zaten herifte hapse
- 1 yıl
Allah korusun be o kadarda değil
- 1 yıl
Görürsün
- 1 yıl
Ama kızın baş harfini biyografisine yazmış 😂
- 1 yıl
😂😂😂😂
- 1 yıl
Kötü bişey olmasin yine de istemem Allah korusun mutlu mesut olsunlar. Sadece tuhaf insanlar
- 1 yıl
Sence ben şanslı miyim onunla olmadığım için
- 1 yıl
Evet şanslısın
- 1 yıl
Peki evlilikleri nasıl olur tahminen güllük gulistanlik olur mu
- 1 yıl
Kavga gürültü mutsuzluk
- 1 yıl
Ha bide yıllar önce sosyal medyada erkek kuzenine ağzına v*ririm demişti jsjsjs
- 1 yıl
Verdi mi😂
Bir erkeğin o kadar sinirlenmesine neden olan önemli
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı.
1 yılSinirliyiz diye tas kalplimiyiz lan. Vuracam şimdi agzinin ortasına 🤣🤣🤣
00 Yorumla
1 yılÇok farklı iki konuyu iç içe geçirmek ne kadar doğru? Yani öfkenin sebebi ne? Aşkla sevgi ile öfkenin nasıl bir alakasi var anlamadım.
00 Yorumla
1 yılO adamı çok sevdiği biri delirtmişir yani önceden sevmiş şimdi akıllanmıştur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
1 yılSevemez
01 Yorumla- 1 yıl
1 yılSever ama çekilmez olur.
01 Yorumla- 1 yıl
Sever de sevmese daha iyi olur
015 Yorumla- 1 yıl
Peki şöyle anlatayım. Çocuk dayısıyla sadece telefonuna bakmak istediği için kavga etmiş. Gecenin bir yarısı evden gitmiş. Kuzeniyle kavga edip kolunu kırmış. Babasını sevmediğini söylemiş. Ninesine sus demiş daha kim bilir neler var. Ahlak kavrami yok, saygı kavramı yok hicbirsey yok sen sever diyorsun bir daha düşün derim
- 1 yıl
😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Sevgi kırıntısı taşımaması lazım
- 1 yıl
Evlilikleri nasıl olur sence
- 1 yıl
Kız da galiba işe yaramaz. 2 yıllık bölüm okumuş ta o işi yapmayacakmiymis ne başka bir iş te calismayi düşünüyormus. Aynı zamanda evleniyor yani bu karakter o kızın çalışmasına izin verir mi o da var sence
- 1 yıl
Yorum bekliyorum 😂
- 1 yıl
İnsllah kız da kök sokturen biri olur da goreydim hallerini
- 1 yıl
Onlar çok dalga geçiyorlardı insanlarla bakalım nasıl olacaklar 😎
1 yılSever severde yıpratır
01 Yorumla- 1 yıl
Sever. Sandığından fazla sever
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır. Kızlara tavsiyem kesinlikle uzak durun...
120 Yorumla- 1 yıl
Mesela çocuk şöyle. Dayısiyla sadece telefonuna bakmak istediği için kavga etmiş gece yarısı eve gitmiş. Sonra kuzeniyle kavga edip kolunu kırmış. Ninesine sus demiş. Ve evleniyor bu kişilik. Sağlıklı Bir evlilik yürütebilir mj
Cevap sahibi1 yılOo işin içinde saygısızlık da var. Çok büyük sıkıntı. Ben kız olsam böyle biriyle asla evlenmezdim. Yarın evlendiğinde seni dövmeyeceği ne malum?
- 1 yıl
Babasını sevmiyormus. Efendime soylim ego tavan hicbirsey yapamamis. Ya daha bilmediğim neler neler 😂
Cevap sahibi1 yılUzak dur başka da bir şey demiyorum anladın sen 😀
- 1 yıl
Ben çocukken hoslaniyordum bundan dhdjdjd Allah annemden bin kere razı olsun da uzak tuttu bizi
Cevap sahibi1 yılAnnen cennetlik kadınmış otur kalk ona dua et. Böyle ipsiz sapsız kavgaya meyilli erkekleri de sevmeyin
- 1 yıl
Yaw ne sevmesi sevme falan yok 14 yaşında ne sevmesi hicbirsey yaşamadan sadece hoslantiydi. Tanisaydim zaten olmayacaktı yüksek ihtimalle
Cevap sahibi1 yılŞu an kaç yaşındasın?
- 1 yıl
23
Cevap sahibi1 yılHa iyi bari 9 yıl geçmiş çok şükür 🤣
- 1 yıl
Evet ve birkaç kere bize geldi ben hiç karşısına cikmadim 1 kere dahi gormedi tekrar beni
Cevap sahibi1 yılÇok iyi yapmışsın kendini gizle 😂😂
Cevap sahibi1 yılNerede yaşıyorsun sen
- 1 yıl
İst
- 1 yıl
Artık özgürüm jsjsj
Cevap sahibi1 yılAa tek mi yaşıyorsun ne güzel
- 1 yıl
Hayır kendini gizle dedin ya artık gizlememe gerek yok ondan djsjjs o anlamda özgürüm dedim
Cevap sahibi1 yılHaa 🤣🤣 ee napıyon İstanbul'da okuyor musun
- 1 yıl
Yok ailemleyim
Cevap sahibi1 yılÇalışıyorsun o zaman
Gizli Üye(30-35)1 yılSevsede elinde ziyan olursun
024 Yorumla- 1 yıl
Cevap sahibi1 yılSeve demiyorum. Sevse bile bir ihtimal. O kadının hayatını duygularını ziyan eder. Sana iyi gelmeyecek birinden uzak dur sadece
- 1 yıl
Bide biyografisine kızın baş harfini yazmış 😂
Cevap sahibi1 yıl😅😅 kendi içinde o kız için ateşli bir aşk vardır bilemeyiz
- 1 yıl
Komedi şelalesi cidden. Beni gerçekten Rabbim korudu sinavdi benim için ama bence geçtim 🤲
Cevap sahibi1 yılYani bazen olmayan şeylerde hayır vardır. 🤲 bence psikolojik sorunlu kişilerden uzak durmak en iyisi bile bile belaya yürümeyelim
Cevap sahibi1 yılBende geçmişte böyle bir beladan kurtuldum şükür
- 1 yıl
Ha bide erkek kuzenine sosyal medyada ağzına v*ririm yorumu yazmıştı jsjsjsj
Cevap sahibi1 yılVersin versin sen beladan kurtulmuştur hayrına bir iki çocuk sevindir bari bir iki çikolata al ver🤲😁
- 1 yıl
Gerçekten ya o dönemlerde konussaydik bişey olsaydı düşman başına 🤲
- 1 yıl
İnşallah kız kök sokturen biri olur da alırlar boylarının ölçülerini
Cevap sahibi1 yılYani bazen çok uğraştığımız ilişkinin bitince. İyiki bitmiş olduğunu anlıyor insan.. eger biten bir ilişkide pişman değilsen ne mutlu sana
Cevap sahibi1 yılboş ver senden sonra ne olursa olsun isterse kız belden bağlama lı ile çocuğu zi k sin😁😁hakkı o yani
- 1 yıl
Bu çocuğun düzgün olmadığı buranin %95 i tarafindan kanıtlanmış oldu🎉 ne kadar hamd etsem azdır
Cevap sahibi1 yılDiger yüzde 5 de mal ozaman bunu görmediyse.
- 1 yıl
Onlar da başta sever diyenler ama sonra ben detay verince psikolojik sorunu olduğunu dememistiniz diyenler
Cevap sahibi1 yılAnladım aklı başında insan lazım önce ilişkide . Gerisi boş işte
- 1 yıl
Belki kız onu adam eder belki gerçekten seviyordur kızı da belli olmaz
Cevap sahibi1 yılHiç sanmam 😁😁tecrübeli biri olarak söylüyorum biri neyse odur ya onu öyle kabul edeceksin ya da ziktir edeceksin olay bu
- 1 yıl
Mesela benim babamda öfkesini kontrol edemeyen birisi ama adam akıllı davranıyor toplum içerisinde sözü dinlenen birisi çocukluğunda da öyleymiş. Ağırlığı var. Ama bu çocuk saçma sapan davranıyor yani hicbirsey yapamamis hayatta. Ben bir kız olarak babam bana güveniyor mesela kızım çalışsin yardım etsin de biseyler yapalım diye. Bende 4 yıllık üni okudum yarın inşallah ise baslicam. Hani çabalayan biriyim. Nasil böyle birini kendime layık gördüm aklım almiyor
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum siz kızlar nerde it kopuk hiiiç! var zaten ona aşık oluyorsunuz bu tipleri seçip bulan. Sizsiniz yani kimseyi suçlamaya gerek yok. Dersini aldın yolunu ayır demekki neymiş o hiiiç! senin için dogru insan değil miş
- 1 yıl
Evet
Cevap sahibi1 yıl
Cevap sahibi1 yılBen bu linkteki gibi aşk bulmadığını sürece asla evlenmicem
- Kişilik & Karakter konusunda 585 cevap paylaştı.
1 yılSence?
07 Yorumla- 1 yıl
Dayısıyla sırf telefonuna bakmak istediği için kavga edip gece yarısı evine gitmiş. Kuzeniyle kavga edip kolunu kırmış. Ninesine sus diyor. Erkek kuzenine ağzına v*ririm diyor sosyal medya üzerinden. Ve bu kişi evleniyor
- 1 yıl
Allah evlendiği kişiye selamet versin
- 1 yıl
Kızın baş harfini biyografisine yazmış hdhdh
- 1 yıl
Huylu huyundan asla vazgeçmez içlerinde sevgi saygıya dair en ufak bir kırıntı bile yok. Babasını sevmediğini söyleyen birisi bence başka birini tam anlamıyla sevemez
- 1 yıl
Yani kişinin kendi bileceği iş ama ne bileyim kontrolsüz öfke kötü olaylara yol açar
- 1 yıl
Bu çocukla olmadığım için şanslı miyim
- 1 yıl
Çoook inan bana, hatta şükür namazı kılıp sadaka ver birine
Kişilik & Karakter konusunda 832 cevap paylaştı. Hırpalayarak sever
05 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Sevgi kavramini bilmemesi lazım ya yipratarak bile olmaması lazım djdjjd
- 1 yıl
Yok be onlarn sevgi anlayisi baska
- Kişilik & Karakter konusunda 800 cevap paylaştı.
1 yılNiye sevemesin
012 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Bak öfke farklı bir şey edep saygı farklı bir şey sen bu insana öfkeli diyemezsin bildiğin şerefsiz
- 1 yıl
Sever diyordun jdjdj
- 1 yıl
Bak bende öfkeli bir insanım ama edep farklı bir şey sen öfke ile karıştırma
- 1 yıl
Öfkesi de var
- 1 yıl
Kızın baş harfini de biyografisina yazmış 😂
- 1 yıl
Ya insanlar değişebilir halen öyle mi
- 1 yıl
Birkaç ay önce öyleydi 😂
- 1 yıl
İnsanlar degismezler kolay kolay. Kızla buluşmaya gitmiş galiba ailesi nereye gittiğini bilmiyormuş mesela hiç haber verme gereği duymamış. Babasını da sevmediğini yengesine söylemiş
- 1 yıl
Anladım eee aşık oldu ise boş ver kendine özgü birini bulmuştur
- 1 yıl
Ya kim bilir daha neler var biz bilmiyoruz. Yani uzağız baya
- 1 yıl
Detaya gel
- Kişilik & Karakter konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılGayet de sever
06 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Cok öfkeli birisi ayri siddet meyilli birisi apayri
- 1 yıl
Peki neden evlenir bu tarz birisi
- 1 yıl
Gelenekler adetler hizmetini gorecek birilerine ihtiyac duymasi vs vs
- 1 yıl
Kızın baş harfini biyografisine yazmış 😂
- 1 yıl
Kac kac kaç 🤣🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAsıl onlar sever
01 Yorumla- 1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSeni kırar
015 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Çocuğum Sen okumaya özürlü müsün dön bak bakalım ne yazmışım ben sana
- 1 yıl
Jdjdjdjjd kusura bakma başka birine yazdigim yorumu kopyaladım da
- 1 yıl
Üşendim artık
- 1 yıl
Yaşın kaç poncik senin
- 1 yıl
23
- 1 yıl
Daha olgun düşünmeli
Daha olgun kararlar almalısın ponçik
23
Kadın için mantıklı hareket etme yaşı çünkü - 1 yıl
Evt biliyorum. Benlik bişey yok zaten başkasıyla evleniyor bu kişi. Ben sadece çocukken hoşlaniyordum sadece sorgulama o kadar
- 1 yıl
Hım anladım şimdi
- 1 yıl
Bu kişi eşini mutlu edebilir mi sence? Mutlu olurlar mı?
- 1 yıl
Ruh hastası bir tipe benziyor
Bunun sonu hapishaneye çıkmaz umarım - 1 yıl
Sence onunla olan kız da mantıklı birine benziyor mu? İşte 2 yıllık bölüm okumuş ta o işi yapmayacakmiymis başka iş yapacakmış. Aynı zamanda evleniyor bu çocuk çalışmasına da izin vermez bence sen ne düşünüyorsun
- 1 yıl
Nereye gittin
- 1 yıl
Buradayım ponçik
Kızın tercihi doğru gözükmüyor
Ama bir de onu dinlemek lazım tabi - 1 yıl
Bu evlilik nasıl bir evlilik olacak sence?
1 yılSevemez
023 Yorumla- 1 yıl
Neden sevemesin ne alakası var öfkeyle sevginin
- 1 yıl
Kendi deneyimime göre yorum yaptım
- 1 yıl
Hımm anladım
- 1 yıl
@SıradanSorular bu bahsettiğim kişi dayısıyla sadece telefonuna bakmak istediği için kavga edip gece yarısı evine gitmiş. Kuzeniyle yine kavga edip kolunu kırmış. Babasını sevmiyormus. Ninesine sus demiş sizce bu kişi birini gerçekten sevebilir mi
- 1 yıl
Asla sevemez ablacım sever diyen de kandırıyordur çevresindekilere nasılsa ilerleyen zamanlarda sana da öyle davranır
- 1 yıl
Bide WhatsApp biyografisine kızın baş harfini yazmış 🤦
- 1 yıl
Saçmalamış
- 1 yıl
Çocuk seviyor Aaa sende 😂
- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
Kız da bana saçma biri gibi geldi. 2 yıllık bölüm okumusta o işi yapmayacakmis başka bir iş yapmayi düşünüyormus. Aynı zamanda evleniyor şimdi çoluk çocuk olur büyük ihtimalle. Tuhaf
- 1 yıl
Bu çocuğun ablası da var bir ego bir ego görsen. Küçük dağları ben yarattım havası. Neyse sonra biriyle evlendi adam çok baskıcıymis, hiçbir yere çıkarmıyormus. Kıskançmış yani değişik hepsi
- 1 yıl
Niye gittin :(( sen güzel yorum yapıyordun
- 1 yıl
Bu anlattığın adamın ailesinde bile hayır yok gerisini sen düşün ablacım
- 1 yıl
Bende düşün muhafazakar. 4 yıllık iyi bir okulda bölüm okumuşum. Birini gerçekten sevebilecek bir potansiyele sahibim. Ve bu karekterden çocukken hoşlaniyordum. Annem saolsun beni uzak tuttu biliyor musun belki de diretseydim o yaşlarda bir şekilde konusacaktik her şey benim için çok kötü olacakti ondan eminim ama
- 1 yıl
İşte gençlik zamanlarında annelerimize karşı çıktık hepimiz sonu tıpkı onların dedikleri gibi oldu en azından sen şanslıymışsın ucuz kurtarmışsın
- 1 yıl
Ama biliyor musun ben o kötü yönlerini bir kere bile görmedim. Benden gizlemişti. Sonra işte duyduklarım bunlar zaten bir daha görüşmedik
- 1 yıl
Aklını başına topla kurtul bu oglandan ablacım hayır gelmezd
- 1 yıl
Başkasıyla evleniyor zaten xjjdjdjd ben 10 senedir görmedim yüzünü
- 1 yıl
Aklından da çıkar yenisini bul kendine bırak evlensin
- 1 yıl
Zamanı vardır elbet arayışa girmek mantıklı olmaz
- 1 yıl
Ayrica sevmiyorum ki zaten sadece o yaşlarda çok düşünüyordum sadece ve şu an o dusunmelerin aslında doğru olmadığını anladığım için kendime kiziyorum. Kendime hiç değer vermemisim. Hep boş insanlarla kafa yormusum ben bunu düşünüyorum sadece
- 1 yıl
Geç de olsa aklın başına gelmiş bırak şimdi evlenen kadın düşünsün oglanın öfkesini
- 1 yıl
Zaten onunla bişey dusunmedim ki hiç onun doğru olmadığını ben hissediyordum tanımadığım halde. Dediğim gibi düşük karakterli insanlarla kafa yormusum hep ve şu an boşuna olduğunu görünce kendi adıma üzülüyorum o kadar
1 yılZor. ..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 524 cevap paylaştı. çok zor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 17,7b cevap paylaştı. Sevebilir
01 Yorumla- 1 yıl
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat