- Kişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı.
11 ayDayak yemek istiyorsan uygun bir ücret karşılığında ben dövebilirim. Profesyonel hizmet alman daha iyi. Merdiven altı dayaklarda bıçak kullanırlar, ölümle sonuçlanabilir.
03 Yorumla- 11 ay
Mesela çocuk şöyle. Dayısıyla sadece telefonuna ona vermediği için kavga etmiş. Kuzeniyle kavga edip yine kolunu kırmış. Ninesine sus demiş. Bu karakterin evliliği nasıl olur
- 11 ay
Seni de her sinirlendiğinde duvardan duvara vurur
- 11 ay
@Last_Romancel ama biyografisine kızın baş harfini yazmış hdhdh
En İyi Cevaplar
u 11 ayO öfkenin altındaki sebep ne acaba. Tipik Tc kızı ben bunun dertlerine derman olurum diye debelenirken, yine nankörlük görecektir. Çok öfkeli bir erkek de sevebilir fakat o öfkesine hakim olamaz.. Çoğu zaman sebebi sen değilsindir ama sana yansır. Çekilecek çile değil, tedavi olmalı öylesi..
29 Yorumla- 11 ay
Teşekkür ederim 🫰
- 11 ay
Rica ederim ☺️
- 11 ay
Ben gerçekten ondan uzak durarak akillik yaptım mi?
- 11 ay
Çocuk dayısıyla sadece telefonuna bakmak istediği için kavga etmiş. Gecenin bir yarısı evden gitmiş. Kuzeniyle kavga edip kolunu kırmış. Babasını sevmediğini söylemiş. Ninesine sus demiş daha kim bilir neler var. Ahlak kavrami yok, saygı kavramı yok hicbirsey yok
- 11 ay
Tedavi olması gerek, net. Doğru olanı yapmışsın..
- 11 ay
Bide erkek kuzenine 18 li yaslarindayken sosyal medyada fotoğrafının altına yazdığı yoruma ağzına v*ririm demişti djjdjd
- 11 ay
Ve ben bu kişiyi yıllarca düşündüm masum masum 🤦
- 11 ay
Geç olsun güç olmasın, zararın neresinden dönersen kardır
- 11 ay
Belki kızi gerçekten seviyordur ve mutlu olabilirler
Yapay Zeka Cevapladı
Öfkenin yoğunluğu bir insanın sevgi kapasitesini elbette etkileyebilir; çünkü öfke dürtüsel tepkilere yol açabilir ve duygusal bağlar kurmayı zorlaştırabilir. Ama bu, o kişinin hiç sevemeyeceği anlamına gelmez. Doğru bir içsel farkındalık ile bireyler, öfkelerini yönetmeyi öğrenebilirler. Sevgi, sabır ve anlayışla beslenir, ama dengeli bir zihin ittifakını gerektirir. Eğer biri seni öfkenin gölgesinde bırakıyorsa, hak ettiğin sevgiyi düşünüp kendine değer vermeni öneririm 🌷❤️.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
11 aySevde de kırar istemeyerek de olsa üzer..
01 Yorumla- 11 ay
Çocuk dayısıyla sadece telefonuna bakmak istediği için kavga etmiş. Gecenin bir yarısı evden gitmiş. Kuzeniyle kavga edip kolunu kırmış. Babasını sevmediğini söylemiş. Ninesine sus demiş daha kim bilir neler var. Ahlak kavrami yok, saygı kavramı yok hicbirsey yok
11 ayherkes sevgiyi tadar bu olağan bir şey ama sinirlenmeyi alışkanlık edinmiş bir adamla uğraşılmaz.
ömrünü yer bitirir.014 Yorumla- 11 ay
Dayısıyla sırf telefonuna bakmak istediği için kavga edip gece yarısı evine gitmiş. Kuzeniyle kavga edip kolunu kırmış. Ninesine sus diyor. Ve bu kişi evleniyor
- 11 ay
seninle evleniyorsa takma bence
- 11 ay
evlenmiyorsa-
- 11 ay
Erkek kuzenine yıllar önce sosyal medyada ağzına v*ririm diyen ayrıca
- 11 ay
ne
- 11 ay
Takmıyorum da küçükken hoşlanıyordum jdjdjdj
- 11 ay
uzak durmak gerek bunlardan
- 11 ay
😂😂😂
- 11 ay
hesap ismimi de calmissin hfkdidj
- 11 ay
Belki kızi gerçekten seviyordur çok mutlu olabilirler jdjdjd
- 11 ay
bilemem
- 11 ay
Bu karakter gerçekten sevebilir mi birini saygı duyar mı
- 11 ay
sevebilir bence
- 11 ay
Ciddi mi söylüyorsun jdjs
11 ayHayal edemeyeceğin kadar tutkulu ve derin hislerle sevee
118 Yorumla- 11 ay
Çocuk dayısıyla sadece telefonuna bakmak istediği için kavga etmiş. Gecenin bir yarısı evden gitmiş. Kuzeniyle kavga edip kolunu kırmış. Babasını sevmediğini söylemiş. Ninesine sus demiş daha kim bilir neler var. Ahlak kavrami yok, saygı kavramı yok hicbirsey yok sen sever diyorsun bir daha düşün derim
- 11 ay
Psikolojik sorunu var dememiştiniz
- 11 ay
Psikolojik sorun mu bu
- 11 ay
Adam gayet eril
- 11 ay
Adam gayet ger. i zekalı
- 11 ay
Bide ben çocukken bundan hoslaniyordum düşün. Ama ondan hoşlandığımi bence biliyordu sonrasında da neden bir yerden bana ulaşmadı sence? Bende 4 yıllık iyi bir uniden iyi bir bölümden mezunum muhfazakar güzel de bir kızım öyle diyorlar. Neden sonrasında iletişime gecemedik acaba?
- 11 ay
Seni Allah korumuş. Verilmiş sadakan varmış
- 11 ay
Kendisi de 2 yıllık saçma sapan bir bölüm okudu sanırım diplomasını da alamadı kaç kere dershaneye gitti beni neden istemedi ben oradayım 😂
- 11 ay
Birde kaç kere sonrasında bize geldi ben bir kere dahi karşısına cikmadim
- 11 ay
Bide biyografisine kızın baş harfini yazmış 😂
- 11 ay
Onun kafada değilsindir
- 11 ay
Onun kafa nasıl ki 😂
- 11 ay
Ağzına sağlık bitanem.. Ne kadar güzel söylemişsin..
- 11 ay
Senin hayatını paçavraya çevirecek düzeyde
- 11 ay
Benim hayatımı mahvedemecegini düşündüğü için mi olmadi benle yani sjjsj
- 11 ay
Ha bide şey erkek kuzenine ağzına v*ririm yorumu yazmıştı sosyal medyada
- 11 ay
E yuh artık
- 11 ay
Bildiklerim bunlar başka kimbilir neler var duymadiklarim
11 ayöfke sevgiye engel değildir ama sonu olabilir. O yüzden kontrol etmesinde fayda var
06 Yorumla- 11 ay
Dayısıyla sırf telefonuna bakmak istediği için kavga edip gece yarısı evine gitmiş. Kuzeniyle kavga edip kolunu kırmış. Ninesine sus diyor. Erkek kuzenine ağzına v*ririm diyor sosyal medya üzerinden. Ve bu kişi evleniyor
- 11 ay
Allah kurtarsın evlendiği kişiyi belki de onu dizginleyecek biridir 🤷♀️
- 11 ay
Kızın baş harfini biyografisine yazmış
- 11 ay
Huylu huyundan asla vazgeçmez içlerinde sevgi saygıya dair en ufak bir kırıntı bile yok. Babasını sevmediğini söyleyen birisi bence başka birini tam anlamıyla sevemez
- 11 ay
Bu çocukla olmadığım için şanslı miyim
- 11 ay
Başkasının aile hayatını bu kadar yakından takip etme sebebiniz nedir? Kız mı erkek mı göz hapsinizdeki? Biri de sizi böyle deney faresi gibi incelese mutlu olur musunuz?
11 ayNe kadar öfkeli olursa olsun herkesin bir kalbi vardır sevebilir tabiki. Ama korkulur öyle kişiden
05 Yorumla- 11 ay
Peki şöyle anlatayım. Çocuk dayısıyla sadece telefonuna bakmak istediği için kavga etmiş. Gecenin bir yarısı evden gitmiş. Kuzeniyle kavga edip kolunu kırmış. Babasını sevmediğini söylemiş. Ninesine sus demiş daha kim bilir neler var. Ahlak kavrami yok, saygı kavramı yok hicbirsey yok sen sever diyorsun bir daha düşün derim
- 11 ay
Ben sever derken herkesin bir kalbi vardır anlamında diyorum herkes sever evet iddia ediyorum. Ama öyle birisiyle ilişki yaşar mısın hayır asla derim ya da bir yakının için müsaade eder misin desen ona da hayır derim. Oylelerinden uzak durmakta fayda var. Sevse de döver öyle manyaklar
- 11 ay
Ama kızın baş harfini biyografisine yazmış 😂 seviyor demekki
- 11 ay
Sevse de olmaz
- 11 ay
Neden olmazmis detaylı anlat bakım
11 ayÖyle bir erkek denk gelsede de bi güzel dayağımı yese
01 Yorumla- 11 ay
Çocuk dayısıyla sadece telefonuna bakmak istediği için kavga etmiş. Gecenin bir yarısı evden gitmiş. Kuzeniyle kavga edip kolunu kırmış. Babasını sevmediğini söylemiş. Ninesine sus demiş daha kim bilir neler var. Ahlak kavrami yok, saygı kavramı yok hicbirsey yok sen sever diyorsun bir daha düşün derim
11 aySevse de öfkesine hakim olmayan bir insan sana zarar verir
020 Yorumla- 11 ay
Dayısıyla sırf telefonuna bakmak istediği için kavga edip gece yarısı evine gitmiş. Kuzeniyle kavga edip kolunu kırmış. Ninesine sus diyor. Ve bu kişi evleniyor
- 11 ay
Seninle evlenmiyorsa sorun yok😂😂😂
- 11 ay
Kız da galiba işe yaramaz birisi
- 11 ay
İşte 2 yıllık bir bölüm okumuş ta o işi yapmayacakmiymis ne aynı zamanda evleniyor anlamadım
- 11 ay
Dedim ya, böke durumlarda kendini düşün😂
- 11 ay
Başka bir işte çalışmayı düşünüyormus
- 11 ay
Salla bize ne elalemşn kızından😂
- 11 ay
Dhdjjd
- 11 ay
Yakında kız ölür zaten herifte hapse
- 11 ay
Allah korusun be o kadarda değil
- 11 ay
Görürsün
- 11 ay
Ama kızın baş harfini biyografisine yazmış 😂
- 11 ay
😂😂😂😂
- 11 ay
Kötü bişey olmasin yine de istemem Allah korusun mutlu mesut olsunlar. Sadece tuhaf insanlar
- 11 ay
Sence ben şanslı miyim onunla olmadığım için
- 11 ay
Evet şanslısın
- 11 ay
Peki evlilikleri nasıl olur tahminen güllük gulistanlik olur mu
- 11 ay
Kavga gürültü mutsuzluk
- 11 ay
Ha bide yıllar önce sosyal medyada erkek kuzenine ağzına v*ririm demişti jsjsjs
- 11 ay
Verdi mi😂
Bir erkeğin o kadar sinirlenmesine neden olan önemli
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı.
11 aySinirliyiz diye tas kalplimiyiz lan. Vuracam şimdi agzinin ortasına 🤣🤣🤣
00 Yorumla
11 ayÇok farklı iki konuyu iç içe geçirmek ne kadar doğru? Yani öfkenin sebebi ne? Aşkla sevgi ile öfkenin nasıl bir alakasi var anlamadım.
00 Yorumla
11 ayO adamı çok sevdiği biri delirtmişir yani önceden sevmiş şimdi akıllanmıştur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
11 aySevemez
01 Yorumla- 11 ay
11 aySever ama çekilmez olur.
01 Yorumla- 11 ay
Sever de sevmese daha iyi olur
015 Yorumla- 11 ay
Peki şöyle anlatayım. Çocuk dayısıyla sadece telefonuna bakmak istediği için kavga etmiş. Gecenin bir yarısı evden gitmiş. Kuzeniyle kavga edip kolunu kırmış. Babasını sevmediğini söylemiş. Ninesine sus demiş daha kim bilir neler var. Ahlak kavrami yok, saygı kavramı yok hicbirsey yok sen sever diyorsun bir daha düşün derim
- 11 ay
😂😂😂😂😂😂
- 11 ay
Sevgi kırıntısı taşımaması lazım
- 11 ay
Evlilikleri nasıl olur sence
- 11 ay
Kız da galiba işe yaramaz. 2 yıllık bölüm okumuş ta o işi yapmayacakmiymis ne başka bir iş te calismayi düşünüyormus. Aynı zamanda evleniyor yani bu karakter o kızın çalışmasına izin verir mi o da var sence
- 11 ay
Yorum bekliyorum 😂
- 11 ay
İnsllah kız da kök sokturen biri olur da goreydim hallerini
- 11 ay
Onlar çok dalga geçiyorlardı insanlarla bakalım nasıl olacaklar 😎
11 aySever severde yıpratır
01 Yorumla- 11 ay
Sever. Sandığından fazla sever
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayHayır. Kızlara tavsiyem kesinlikle uzak durun...
120 Yorumla- 11 ay
Mesela çocuk şöyle. Dayısiyla sadece telefonuna bakmak istediği için kavga etmiş gece yarısı eve gitmiş. Sonra kuzeniyle kavga edip kolunu kırmış. Ninesine sus demiş. Ve evleniyor bu kişilik. Sağlıklı Bir evlilik yürütebilir mj
Cevap sahibi11 ayOo işin içinde saygısızlık da var. Çok büyük sıkıntı. Ben kız olsam böyle biriyle asla evlenmezdim. Yarın evlendiğinde seni dövmeyeceği ne malum?
- 11 ay
Babasını sevmiyormus. Efendime soylim ego tavan hicbirsey yapamamis. Ya daha bilmediğim neler neler 😂
Cevap sahibi11 ayUzak dur başka da bir şey demiyorum anladın sen 😀
- 11 ay
Ben çocukken hoslaniyordum bundan dhdjdjd Allah annemden bin kere razı olsun da uzak tuttu bizi
Cevap sahibi11 ayAnnen cennetlik kadınmış otur kalk ona dua et. Böyle ipsiz sapsız kavgaya meyilli erkekleri de sevmeyin
- 11 ay
Yaw ne sevmesi sevme falan yok 14 yaşında ne sevmesi hicbirsey yaşamadan sadece hoslantiydi. Tanisaydim zaten olmayacaktı yüksek ihtimalle
Cevap sahibi11 ayŞu an kaç yaşındasın?
- 11 ay
23
Cevap sahibi11 ayHa iyi bari 9 yıl geçmiş çok şükür 🤣
- 11 ay
Evet ve birkaç kere bize geldi ben hiç karşısına cikmadim 1 kere dahi gormedi tekrar beni
Cevap sahibi11 ayÇok iyi yapmışsın kendini gizle 😂😂
Cevap sahibi11 ayNerede yaşıyorsun sen
- 11 ay
İst
- 11 ay
Artık özgürüm jsjsj
Cevap sahibi11 ayAa tek mi yaşıyorsun ne güzel
- 11 ay
Hayır kendini gizle dedin ya artık gizlememe gerek yok ondan djsjjs o anlamda özgürüm dedim
Cevap sahibi11 ayHaa 🤣🤣 ee napıyon İstanbul'da okuyor musun
- 11 ay
Yok ailemleyim
Cevap sahibi11 ayÇalışıyorsun o zaman
Gizli Üye(30-35)11 aySevsede elinde ziyan olursun
024 Yorumla- 11 ay
Cevap sahibi11 aySeve demiyorum. Sevse bile bir ihtimal. O kadının hayatını duygularını ziyan eder. Sana iyi gelmeyecek birinden uzak dur sadece
- 11 ay
Bide biyografisine kızın baş harfini yazmış 😂
Cevap sahibi11 ay😅😅 kendi içinde o kız için ateşli bir aşk vardır bilemeyiz
- 11 ay
Komedi şelalesi cidden. Beni gerçekten Rabbim korudu sinavdi benim için ama bence geçtim 🤲
Cevap sahibi11 ayYani bazen olmayan şeylerde hayır vardır. 🤲 bence psikolojik sorunlu kişilerden uzak durmak en iyisi bile bile belaya yürümeyelim
Cevap sahibi11 ayBende geçmişte böyle bir beladan kurtuldum şükür
- 11 ay
Ha bide erkek kuzenine sosyal medyada ağzına v*ririm yorumu yazmıştı jsjsjsj
Cevap sahibi11 ayVersin versin sen beladan kurtulmuştur hayrına bir iki çocuk sevindir bari bir iki çikolata al ver🤲😁
- 11 ay
Gerçekten ya o dönemlerde konussaydik bişey olsaydı düşman başına 🤲
- 11 ay
İnşallah kız kök sokturen biri olur da alırlar boylarının ölçülerini
Cevap sahibi11 ayYani bazen çok uğraştığımız ilişkinin bitince. İyiki bitmiş olduğunu anlıyor insan.. eger biten bir ilişkide pişman değilsen ne mutlu sana
Cevap sahibi11 ayboş ver senden sonra ne olursa olsun isterse kız belden bağlama lı ile çocuğu zi k sin😁😁hakkı o yani
- 11 ay
Bu çocuğun düzgün olmadığı buranin %95 i tarafindan kanıtlanmış oldu🎉 ne kadar hamd etsem azdır
Cevap sahibi11 ayDiger yüzde 5 de mal ozaman bunu görmediyse.
- 11 ay
Onlar da başta sever diyenler ama sonra ben detay verince psikolojik sorunu olduğunu dememistiniz diyenler
Cevap sahibi11 ayAnladım aklı başında insan lazım önce ilişkide . Gerisi boş işte
- 11 ay
Belki kız onu adam eder belki gerçekten seviyordur kızı da belli olmaz
Cevap sahibi11 ayHiç sanmam 😁😁tecrübeli biri olarak söylüyorum biri neyse odur ya onu öyle kabul edeceksin ya da ziktir edeceksin olay bu
- 11 ay
Mesela benim babamda öfkesini kontrol edemeyen birisi ama adam akıllı davranıyor toplum içerisinde sözü dinlenen birisi çocukluğunda da öyleymiş. Ağırlığı var. Ama bu çocuk saçma sapan davranıyor yani hicbirsey yapamamis hayatta. Ben bir kız olarak babam bana güveniyor mesela kızım çalışsin yardım etsin de biseyler yapalım diye. Bende 4 yıllık üni okudum yarın inşallah ise baslicam. Hani çabalayan biriyim. Nasil böyle birini kendime layık gördüm aklım almiyor
Cevap sahibi11 ayBilmiyorum siz kızlar nerde it kopuk hiiiç! var zaten ona aşık oluyorsunuz bu tipleri seçip bulan. Sizsiniz yani kimseyi suçlamaya gerek yok. Dersini aldın yolunu ayır demekki neymiş o hiiiç! senin için dogru insan değil miş
- 11 ay
Evet
Cevap sahibi11 ay
Cevap sahibi11 ayBen bu linkteki gibi aşk bulmadığını sürece asla evlenmicem
- Kişilik & Karakter konusunda 583 cevap paylaştı.
11 aySence?
07 Yorumla- 11 ay
Dayısıyla sırf telefonuna bakmak istediği için kavga edip gece yarısı evine gitmiş. Kuzeniyle kavga edip kolunu kırmış. Ninesine sus diyor. Erkek kuzenine ağzına v*ririm diyor sosyal medya üzerinden. Ve bu kişi evleniyor
- 11 ay
Allah evlendiği kişiye selamet versin
- 11 ay
Kızın baş harfini biyografisine yazmış hdhdh
- 11 ay
Huylu huyundan asla vazgeçmez içlerinde sevgi saygıya dair en ufak bir kırıntı bile yok. Babasını sevmediğini söyleyen birisi bence başka birini tam anlamıyla sevemez
- 11 ay
Yani kişinin kendi bileceği iş ama ne bileyim kontrolsüz öfke kötü olaylara yol açar
- 11 ay
Bu çocukla olmadığım için şanslı miyim
- 11 ay
Çoook inan bana, hatta şükür namazı kılıp sadaka ver birine
Kişilik & Karakter konusunda 770 cevap paylaştı. Hırpalayarak sever
05 Yorumla- 11 ay
- 11 ay
Sevgi kavramini bilmemesi lazım ya yipratarak bile olmaması lazım djdjjd
- 11 ay
Yok be onlarn sevgi anlayisi baska
- Kişilik & Karakter konusunda 800 cevap paylaştı.
11 ayNiye sevemesin
012 Yorumla- 11 ay
- 11 ay
Bak öfke farklı bir şey edep saygı farklı bir şey sen bu insana öfkeli diyemezsin bildiğin şerefsiz
- 11 ay
Sever diyordun jdjdj
- 11 ay
Bak bende öfkeli bir insanım ama edep farklı bir şey sen öfke ile karıştırma
- 11 ay
Öfkesi de var
- 11 ay
Kızın baş harfini de biyografisina yazmış 😂
- 11 ay
Ya insanlar değişebilir halen öyle mi
- 11 ay
Birkaç ay önce öyleydi 😂
- 11 ay
İnsanlar degismezler kolay kolay. Kızla buluşmaya gitmiş galiba ailesi nereye gittiğini bilmiyormuş mesela hiç haber verme gereği duymamış. Babasını da sevmediğini yengesine söylemiş
- 11 ay
Anladım eee aşık oldu ise boş ver kendine özgü birini bulmuştur
- 11 ay
Ya kim bilir daha neler var biz bilmiyoruz. Yani uzağız baya
- 11 ay
Detaya gel
- Kişilik & Karakter konusunda 472 cevap paylaştı.
11 ayGayet de sever
06 Yorumla- 11 ay
- 11 ay
Cok öfkeli birisi ayri siddet meyilli birisi apayri
- 11 ay
Peki neden evlenir bu tarz birisi
- 11 ay
Gelenekler adetler hizmetini gorecek birilerine ihtiyac duymasi vs vs
- 11 ay
Kızın baş harfini biyografisine yazmış 😂
- 11 ay
Kac kac kaç 🤣🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayAsıl onlar sever
01 Yorumla- 11 ay
11 aySeni kırar
015 Yorumla- 11 ay
- 11 ay
Çocuğum Sen okumaya özürlü müsün dön bak bakalım ne yazmışım ben sana
- 11 ay
Jdjdjdjjd kusura bakma başka birine yazdigim yorumu kopyaladım da
- 11 ay
Üşendim artık
- 11 ay
Yaşın kaç poncik senin
- 11 ay
23
- 11 ay
Daha olgun düşünmeli
Daha olgun kararlar almalısın ponçik
23
Kadın için mantıklı hareket etme yaşı çünkü - 11 ay
Evt biliyorum. Benlik bişey yok zaten başkasıyla evleniyor bu kişi. Ben sadece çocukken hoşlaniyordum sadece sorgulama o kadar
- 11 ay
Hım anladım şimdi
- 11 ay
Bu kişi eşini mutlu edebilir mi sence? Mutlu olurlar mı?
- 11 ay
Ruh hastası bir tipe benziyor
Bunun sonu hapishaneye çıkmaz umarım - 11 ay
Sence onunla olan kız da mantıklı birine benziyor mu? İşte 2 yıllık bölüm okumuş ta o işi yapmayacakmiymis başka iş yapacakmış. Aynı zamanda evleniyor bu çocuk çalışmasına da izin vermez bence sen ne düşünüyorsun
- 11 ay
Nereye gittin
- 11 ay
Buradayım ponçik
Kızın tercihi doğru gözükmüyor
Ama bir de onu dinlemek lazım tabi - 11 ay
Bu evlilik nasıl bir evlilik olacak sence?
11 aySevemez
023 Yorumla- 11 ay
Neden sevemesin ne alakası var öfkeyle sevginin
- 11 ay
Kendi deneyimime göre yorum yaptım
- 11 ay
Hımm anladım
- 11 ay
@SıradanSorular bu bahsettiğim kişi dayısıyla sadece telefonuna bakmak istediği için kavga edip gece yarısı evine gitmiş. Kuzeniyle yine kavga edip kolunu kırmış. Babasını sevmiyormus. Ninesine sus demiş sizce bu kişi birini gerçekten sevebilir mi
- 11 ay
Asla sevemez ablacım sever diyen de kandırıyordur çevresindekilere nasılsa ilerleyen zamanlarda sana da öyle davranır
- 11 ay
Bide WhatsApp biyografisine kızın baş harfini yazmış 🤦
- 11 ay
Saçmalamış
- 11 ay
Çocuk seviyor Aaa sende 😂
- 11 ay
😂😂
- 11 ay
Kız da bana saçma biri gibi geldi. 2 yıllık bölüm okumusta o işi yapmayacakmis başka bir iş yapmayi düşünüyormus. Aynı zamanda evleniyor şimdi çoluk çocuk olur büyük ihtimalle. Tuhaf
- 11 ay
Bu çocuğun ablası da var bir ego bir ego görsen. Küçük dağları ben yarattım havası. Neyse sonra biriyle evlendi adam çok baskıcıymis, hiçbir yere çıkarmıyormus. Kıskançmış yani değişik hepsi
- 11 ay
Niye gittin :(( sen güzel yorum yapıyordun
- 11 ay
Bu anlattığın adamın ailesinde bile hayır yok gerisini sen düşün ablacım
- 11 ay
Bende düşün muhafazakar. 4 yıllık iyi bir okulda bölüm okumuşum. Birini gerçekten sevebilecek bir potansiyele sahibim. Ve bu karekterden çocukken hoşlaniyordum. Annem saolsun beni uzak tuttu biliyor musun belki de diretseydim o yaşlarda bir şekilde konusacaktik her şey benim için çok kötü olacakti ondan eminim ama
- 11 ay
İşte gençlik zamanlarında annelerimize karşı çıktık hepimiz sonu tıpkı onların dedikleri gibi oldu en azından sen şanslıymışsın ucuz kurtarmışsın
- 11 ay
Ama biliyor musun ben o kötü yönlerini bir kere bile görmedim. Benden gizlemişti. Sonra işte duyduklarım bunlar zaten bir daha görüşmedik
- 11 ay
Aklını başına topla kurtul bu oglandan ablacım hayır gelmezd
- 11 ay
Başkasıyla evleniyor zaten xjjdjdjd ben 10 senedir görmedim yüzünü
- 11 ay
Aklından da çıkar yenisini bul kendine bırak evlensin
- 11 ay
Zamanı vardır elbet arayışa girmek mantıklı olmaz
- 11 ay
Ayrica sevmiyorum ki zaten sadece o yaşlarda çok düşünüyordum sadece ve şu an o dusunmelerin aslında doğru olmadığını anladığım için kendime kiziyorum. Kendime hiç değer vermemisim. Hep boş insanlarla kafa yormusum ben bunu düşünüyorum sadece
- 11 ay
Geç de olsa aklın başına gelmiş bırak şimdi evlenen kadın düşünsün oglanın öfkesini
- 11 ay
Zaten onunla bişey dusunmedim ki hiç onun doğru olmadığını ben hissediyordum tanımadığım halde. Dediğim gibi düşük karakterli insanlarla kafa yormusum hep ve şu an boşuna olduğunu görünce kendi adıma üzülüyorum o kadar
11 ayZor. ..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 516 cevap paylaştı. çok zor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Sevebilir
01 Yorumla- 11 ay
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar