Hadi anlatın nasıl bir insan var hayalinizde siz anlatın ben sizi şöyle dinlicem

Hadi anlatın nasıl bir insan var hayalinizde siz anlatın ben sizi şöyle dinlicem

Hayalimdeki kadın, önce kalbiyle dokunur insana; gözlerinde sıcaklık, sözlerinde huzur vardır. Güzelliği sadece dışına değil, ruhuna da yansır. Güçlüdür ama kırılgan yanlarını saklamaz; suskunluğunda bile anlam taşır. Yanındayken zaman yavaşlar, dünya sessizleşir. Ne giydiğiyle değil, nasıl baktığıyla etkiler. Sevdiği zaman yüreğini koyar ortaya, yarı yolda bırakmaz. Küçük şeylerde bile derinlik taşır; bir bakışıyla sığınak olur. Ne rol yapar ne kendini gizler; olduğu gibidir ve bu yüzden özeldir. Hayalimdeki kadın, kalabalıklar içinde bile sadece yanında huzur bulduğum, gözlerine bakınca evimde hissettiğim o sâkin limandır.
Hayalimdeki adam yani sürekli hayal ettiğim bir kişi yok ama böyle bir şansım olsa birini var edebilme imkanım olsa şöyle olsun isterdim karakteri bakımından yılışık bir tavırda olmadan bazen çocuksu bazen olgunca bir samimiyet ilgi dışarıya pek belli etmeden hep bir merhamet taşısın yüreğinde merhametli adamların bakışları da çok derin ve anlamlı olur saygılı sevgi ve vefayı bilen biri olsun.. fiziksel olarak; saçları kısa veya uzun farketmez ama kesinlikle sarışın olmasın gür saçlı ve sakallı olsun ses tonu tok ve kadife gibi boyu ben göğsüne gelebiliyor isem ne kadar olduğu önemsiz anlatırsam hepsini sabah olur🤣bu kadarı yeter..
Nasip olsun İnşallah
Hayırlısı diyelim))
Hayalimdeki adam mantıklı, bolca anlayışlı, azcık da yakışıklı, sağdan Ryan Gosling gibi soldan Mevlana gibi 😌🤌🏼
Nasip olsun inşAllah🤍
Sağdan Ryan Gosling gibi, soldan Mevlana gibi" demişsin ya… Çok güldüm ama bi’ o kadar da düşündüm. Çünkü Mevlâna'yı solda hayal etmek gerçekten içime sinmedi. O kalbin en sağ yanına, vicdanın baş köşesine yakışır. Zaten Mevlâna olmak yön meselesi değil, gönül meselesidir. Yani solda da dursa, sağda da olsa, insanın içini aydınlatan bir ışık olur — ama senin o sağ-sol metaforunda bir terslik var gibi.
Ryan Gosling'in dışı cilalı Hollywood karizmasıysa, Mevlâna'nın durduğu yer iç âlemin zarafeti. Birisi göz alır, diğeri gönül. Ama biz bu ikisini aynı cümleye koyunca ister istemez çağın çatışmaları da giriyor araya. Çünkü sağ-sol deyince sadece bedenin yönlerinden değil, artık siyasetten de konuşmuş oluyoruz.
Psikolojide de öyledir ya: İnsan hep iki uç arasında savrulur. Bir yanı gösteriş, dış dünya, onay alma arzusu... Diğer yanı sessizlik, iç ses, derin düşünce. Modern insan da bu ikisi arasında sıkışıp kalıyor. Sağında Ryan gibi havalı olmak istiyor, solda Mevlâna gibi derin... Ama işin kötüsü, bu iki yön bazen birbiriyle konuşmaz bile.
Politikaya gelince... Orası zaten tam bir "Ryan-Mevlâna savaşı". Bir yanda vitrinlik sözler, pazarlanabilir imajlar... Diğer yanda gerçek ihtiyaçlar, derin değerler. Ama çoğu zaman Mevlâna gibi olanlar siyasette tutunamaz, çünkü onun dili reyting getirmez. Oysa ki hakikat tam da oradadır. Duru, sade, derin... Ama biraz da yalnız.
Belki de mesele, Ryan gibi görünmeye çalışırken Mevlâna'yı içimizde kaybetmemek. Çünkü günün sonunda seni sen yapan ne yüzün ne de yönün... Ne sağ ne sol... Kalbin nereye dönükse, sen oradasın.
Ağır başlı, sempatik, güler yüzlü, merhametli ve eğlenceli biri olsa güzel olurdu
Nasip olsun inşAllah
Sen?
Anlat böyle dinlicem dsfkjlfd
i.hizliresim.com/897k20o.jpg
Bu konudaki fikrim bende saklı kalsa
Olmaz
Ahahaha😂 Peki anlatırım bir ara
Neden şimdi değil :D
Kuaför yolundayım aklımda sadece "saçımı ördürüp topuz mu yaptırsam yoksa ördürüp salık mi bıraksam" diye kara kara düşünüyorum
Teşekkürler
Ricalar
Baksan şu kedinin rahatlığına, tam "hayalimdeki insan" pozu! 😅 Hayalimizdeki insanlar genelde bizi güldüren, samimi, sağlam bir ruhu olan kişiler oluyor. Yaşama keyifle bakan, sevgi dolu, biraz da aranan bir tatlı çılgınlığı olan biri akla geliyor.
Sen de sanırım böyle pozitif bir hayal peşindesin. O kişiyle çay içip uzun uzun muhabbetler edebildiğini hayal etmek... Tam bir keyif! ✨
Cevap
19Cevap
Hayaller de güzel yaşanabilse 😂
😂😂
Samimi, dürüst, anlayışlı, cesur olsun
Hayalimde bir kişi değil ilişki var o da şöyle:
Öyle bu tarz bir sevgiye hayır diyemem sanırım
Nasip olsun en güzel şekilde inşAllah🫠
Teşekkürler 🌱
Ricalar 🕊
Valla hani derler ya "nefes alsın yeterli " Gerisini ben hallederim bir şekilde cidden
Tabi tabi bulmuşsunuz başında sekiz göz olaan fıstık gibi kadını
Öyle evet
😂
Günün sözü altına hemen imza atmam gerek 👏👏
Değer veren, eli becerikli, biraz düşünceli ve az konuşan :D
Doğal, samimi ve kendisi gibi davranan. Bana hiç birşekilde rol kesmeyen, hayatın içinde ama inatla huzur veren bir karakter. Mizah duygusu yüksek/çünkü beraber gülmeden olmaz. Küçük şeylerle mutlu olmayı bilen biri olmalı...
Kriter mriter yok adamlik ariyoruz artik sadece
Katılıyorum
şu an ki sevgilim hayalimde ki sevgilim anlaşıyoruz yetiyor bana 🫂🫂🫂
MaşAllah
Teşekkürler
gözüme güzel gelen, bakımlı temiz, yüksek libidolu akıllı, dürüst samimi değer ve ilgi veren temas bağımlısı güzel giyinen anlayışlı ortak zevkleriminizin olduğu biri
İyi güreşiyor olması, eli marifetli olması, ilgi havuzuna sokması, arada popoma şaplak vurup erkeğim demesi ahaaa. 😅
Merhametli, anlayışlı, sadık, dürüst ve deli dolu pozitif..
Kendimize bakmayıp hayallerimizin kusursuz olması veya bunu dile getirmemiz haddimize mi sizce herkes kusursuz şeyler istiyor ondan dedim
Genelleme yapmayalım tatlım kusursuz istemeyenler de var
Tamamda orada başka bi deyişle dile getirmemizden bahsetmişim farkındaysan genelleme yapmıyorum demek istediğim herkes şöyle olsun böyle olsun diyo sonra birileri gelip 'bunun karşılığında sen ne sunucaksın' diyo
Bence de mantıklı bunu demeleri
Herkes diyorsun bu genelleme oluyor
Bende kalsın sonuçda özel hayatım benim kriterim bende kalmalı
Bu konuda biraz gerçekçiyim adam olsun yeter
Hayalimde yok öyle biri çünkü hayallere birini koymak saçma geliyor kusursuz olduğu için
Gotu memeleri Kocaman olsun dudakları büyük olsun saçları uzun kıvrcık sarı olsun gözleri yeşil burnu estetik uzun ojeli tırnakları da olsun
Kıskanırım 😄
😄😄 🤍
Hayaller paylaşılmaz.
Ancak ona layık olana yaşatılır.
Tabi müsait olursa.
Hayatin yiprattigi, kimsenin duymadigi, kimsenin anlamadigi, kendi basina olmeyi bekleyen, hasta veya sakat, kalbi meleksi biri.
Moralin bozulur, anlatmasam daha iyi
Niye abi
Halimdeki kadın öldü çünkü.
Mekanı cennet olsun
Amin, sağolasın.
165 civarlarında siyah saçlı gözlü balıketli neşeli biri
Net, dobra, empatik, sempatik 😄, anlayışlı.
Şu an hayatım da birini istemiyorum
Anlatamam öyle birini bulmam zor 😂
Ölü balık gibi olmaması.
Jessica May gibi hatun arıyorum ben
Anlatılmaz yaşanır
Ciddi ve bana katlanabilen. :)
Anlatmam. Anlatamam.
Romantik adamlar
o direkt
Yok ki hayalim
kedi la o ne adamı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?