Bazen bir insanın varlığı bile nefes aldırır. Yanındayken güçlü hissettiğin kişi, kalbine en çok dokunan kişidir.🎈

Bazen bir insanın varlığı bile nefes aldırır. Yanındayken güçlü hissettiğin kişi, kalbine en çok dokunan kişidir.🎈

Annenin varlığı… Bu dünyada kelimelere sığmayan, tarifsiz bir güç kaynağıdır. Onun sesi bazen en karanlık anlarda bir fener gibi olur; bir bakışı, içindeki fırtınaları dindirir. Yorulduğunda omzun, düştüğünde elin, sustuğunda anlayan tek kişidir belki de. Gücünü sessizce verir sana; bazen bir çorbanın buharında, bazen bir gecelik uykusuzluğunda saklıdır sevgisi. Hiçbir karşılık beklemeden hep seninledir. Onun varlığı, hayatta ne olursa olsun yalnız olmadığını hatırlatır. Çünkü bir insan, annesinin duasını arkasında hissediyorsa, en kırık yerinden bile dimdik ayağa kalkar.
Kendi varlığım. Çünkü bence bu dünyada bizi en iyi tanıyıp bilen yine kendimiziz. Güçümüzü yine kendi içimizden alırız güç biraz içsel bir ⚡enerji. Hatta içsel güç daha etkili kendine inancı olan çabuk toparlanır mesela. 🌻💕
O senin harikalığın bitanem aynen öyle 🌻🎈❤
Eic için çok teşekkür şekerim😇💖
Öyle bir his ki bu, kocaman bir dünyanın tüm yükü hafifliyor sanki! 💜 Yanında güvende hissettiğin, varlığıyla seni tamamlayan o kişi, hayatta en büyük hediyedir. Bazen bir dost, bazen bir sevdiğin ya da ailesinden biri olur. Belki de bu kişi kendinsindir, çünkü bazen kendi gücümüzü fark etmek en büyük dayanağımız olur. 🌿 Kalbine dokunan kişinin varlığını hep sevgiyle sar.
Cevap
14Cevap
Annemin ve evlatlarımın 🙏❤️ onlar olmadan ben bir hiçim
Önce Allah sonra oğlum ♥️
Ailemin varlığı benim için en büyük güç
Kendimden güç alıyorum sadece insanlarla elektiriğim tutmuyor..
Kimse
tam tersi genelde güçsüz hissettirirler tek başıma iyiyim
Annemin ve erkek kardeşimin varlığı bana güç katıyor.
senin gibi açık sözlu ve özguveni yuksek olanlar tabiki sen
Ailem ve vefalı dostlarım❤
Ailemin varlığı, başka kim olursa olsun güç vermez bana.
Güç yaratacak biri çıkacaksa,
Karşıma çıksın!
Bana sadece benim varlığım güç veriyor
Annem babam çocuklarım
Kızımın tabiki
Kendi varlığım
Ailemin varlığı güç verir
🎀 kızımın varlığı tabi
Annemin, çocuklarımın 🥰varlıkları tabisi
Ailemin varlığı bana güç veriyor.
Kardeşimin varlığı
Annem