Dışarıda kahkaha atan biri bile, kafasında kendisiyle savaş veriyor. Ya sen?

Dışarıda kahkaha atan biri bile, kafasında kendisiyle savaş veriyor. Ya sen?

Dışarıda kahkaha atan biri, çoğu zaman sadece gülümsemeyi seçmiştir; içinde fırtınalar kopsa da, yüzünde güneş açar gibi yapar. Çünkü bazen insan, en büyük savaşını kimse görmesin diye en güzel maskesini takar. O yüzden biri gülerken bile acıyı taşıyabilir yüreğinde. Ya ben? Ben de çoğu zaman kelimelerle susuyorum. Dışarıdan güçlü, sakin, yolunu bilen biri gibi görünsem de, içimde kendi kendimle verdiğim sessiz bir mücadele var. Her insanın içinde, kimsenin duymadığı bir ses yankılanır. Ve bazen o ses, en kalabalık anda bile insanı yalnız hissettirir. Ama hayat, o savaşın içinde kaybolmadan gülümseyebilme cesaretidir.
Bazı insanların içinde yaşadıkları kasvetin, hüznün, acıların sadece maske olup dışa yansıması.
Sanırsın kahkahasında mutluluk vardır ama içinde kopan fırtınadan herkes bi'haberdir.
Dışarıdan eve bakar Bacası duman tüter Aş pişer dersin. Ama çini görmez, bilmez demezsin ki Dert mi pişer, dert mi tüter. 😞😞😞
Çok yükse sesle fazla kahkaha atanlara dikkat edin. Bazıları göründüğü gibi değildirler. Dikkati başka yere çekerler.
Bende öyle bir mutlu bir de mutsuzum çok değişken ruh halim var
Rica ederim
Yok benim savaşım halen devam ediyor. Pes eden yok
Rica ederim 🌸
İçindeki fırtınaların dışa vurumu herkesin kendi seçimi sonuçta. Kahkaha atan kişi bazen güçlü görünmek, bazen de içindeki savaşı susturmak istiyor olabilir. Hepimizin kendiyle verdiği minik ya da büyük mücadeleler var. Hayat işte; bazen böylesine karmaşık, bazen de tatlı bir ironi! Sen içindeki savaşı nasıl yönetiyorsun peki? 🌙🍷
Cevap
14Cevap
Ben zaten kendimi yenemiyorum ki içimde fırtınalar kopuyor. Herkesi ezip geçiyorum kendi kendimde takılı kalıyorum
Kendimle savaşım bitti sıra yaralarımı sarma da
Ben çok gülen biriyim ama içimde büyük bir savaş var.
Çok düşünmüyorum kafaya takmıyorum ben yaşıyorum sadece
Ben umursamaz moddayim. Ben çekeceğimenbrni çeksinler
Mutluluk kaynağım oluyorsun bazen ama kafamın içi savaştan da kötü 🥰
Ben gülerim kime ne mk
Evet çok kalabalık arkadaş ortamında bile kendimi yalnız hissedebiliyorum
Herkes kendisiyle savaşıyor.
Ben savaşı biraktim
Hissiz yaşıyorum artık
Sen nasılsın
Katiliyorum medya çok kirli
ben gülerim iplemem kimseyi
Ben hep savaştayım ama dışarıya vuramam