Renkleri, ışığı, eşyaları, havası... Dağınık mı sade mi, loş mu, rengârenk mi?

Renkleri, ışığı, eşyaları, havası... Dağınık mı sade mi, loş mu, rengârenk mi?
Bunu bulmaya ömrüm yeter umarım.

Hem doğal bir ortam olsun istiyorum yemyeşil bitkiler, rengarenk çiçekler hem de beyaz fütüristik dekorlar. Son teknoloji cihazlar, uzayda yaşadığımı hissettirecek dokunuşlar.
Hem anannemin evinde hissettiren sıcacık izler olsun, hem de o ev yıllardır oradaymış gibi çiçek desenli kelebek izli dolaplar.
Hem kreş gibi renkli, canlı ve enerjik olsun hem de siyahın karanlığınk taşısın.
Ahşap mobilyalar da olsun ama kaydırak da. Doğal taştan bir mutfak masası olsun mesela, banyosu sanat galerisi gibi olsun.
Ben bu kadar çok şey isterken kişiliğim bir oda olamaz maalesef, ancak ev olabilir ki ruhumun ışığı bütün kapılarından geçsin 🥹
Cevap
7Cevap
Merhaba,
Görsel süper müthiş! 😅
Kişiliğim ben apaçık ortada zaten, görüyorsunuz anlatmaya gerek yok! 😅
https//youtu. be/I6CGnRmwA5U? si=tAEPaNOGU8xzQ4_b
Düzenli, dark academia ve coquette karışımı biraz da gothic, kitap dolu ve güzel kokan bir oda olurdu
Mecazen samimi bir hava estiren, huzur verecek detaylarla süslü bir oda olurdu.
Rengarenk cıvıl cıvıl olurdu. Belli bir rengim olduğunu söyleyemem sürekli değişiyor :D
Dağınık ama temiz , sade ama her şeyi içinde barındıran, sensörlü ışıklar olurdu kişiye göre uzun süre yanan ve ya hemen sönen
Güzel soru. Bir tarafı rengarenk pembeli cicili bicili, bir tarafı da karanlık siyah, gri olurdu. Hem barbie hem gotik
Mavi biraz pembe biraz kırmızı jsjdjf
Rengarenk ve özellikle mavi renk olurdu.
Cennet
simsiyah görünürdü
Simsiyah
Mas mavi olurdu
Karanlik olurdu
Loş ışık, az eşya, beyaz sabun kokusu, hafif serin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?