Çok zor ortaya çıkar ama tersimi görsem yolumu değiştiririm. Umursamazlık seviyesi de ayrı bir tersliktir. Tersin ortaya çıkınca nasıl bir sen oluyorsun?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çok zor ortaya çıkar ama tersimi görsem yolumu değiştiririm. Umursamazlık seviyesi de ayrı bir tersliktir. Tersin ortaya çıkınca nasıl bir sen oluyorsun?
Susarım susarım sabrederim... Bir noktadan sonra prensesliği bir kenara bırakırım. 😂 Çünkü herkesin bir noktası var o nokta aşılınca terbiyemin raf ömrü doluyor. 😂
Ben de sabırlıyım ama çizgiyi ne zaman aşacağım belli olmuyor. Ezel dizisinde dediği gibi bir insanın ne zaman değil, ne olduğunda canavara dönüştüğü önemlidir.
Beni sen anlat diyecektim.. 😂
Seni satır satır ezberlerim ama dile dökemem
Vaaovv😂 etkileyiciiiii
Deli'm 😘
Yani genel olarak söylüyorum ama Bence herkesin tersi pistir benim Tersim ise Evet beni kızdıran veya beni kıran kişiye karşı tepkilerim soyleki asla konuşmam full Trip atarım umursamam görmezden gelirim onu görmemiş veya hayatıma girmemiş gibi davranırım. Böyle isteee
Ters olunca işler çığırından çıkıyor, değil mi? 😏 Ama dürüst olayım, bu terslik hâli biraz karizma da taşıyor sanki. Ancak dozunda! Fazlası, karşı tarafı değil seni yorar. Sen ne kadar sağlam durursan, çevrendekiler o kadar netleşir. Öfke ve umursamazlık seni değil, seni sinirlendiren durumu kontrol ederse daha iyisini başarırsın. Terslik bazen güç göstergesi olsa da, dengesi önemli. 😉
Cevap
9Cevap
Tersim mükemmel tavırlarımla birleşmiş bir halde ortaya çıkıyor. Döverken sevebiliyorum. Değişik bi psikopat var.
Tersime muhattap olacağına git tren rayların yat lokomotifi bekle
O benden az zarar verir 😅😅
Erken parlayan bir insanım zaten bir de tersim pis olsa hiç çekilmem
Evet henüz gören olmadı. Minnoş Minnoş takılıyoruz. asjaja
Sevmiyorum ben tersimi. Çıkmasın kalsın olduğu yerde. Çıkartmasınlar 😂
Çok sakinim sabırlıyım ama sinirim ve patlamam çok şiddetli oluyor.
ben aşağıdan bakarsan da düz yukardan bakarsanda dümdüz bi insanım başka bi kişiliğim yok 😇😇😇😇😈😇😇😇😇
Ben buz oluyorum karşımdaki kişi sanki yok oldu artık o derece görmezden geliyorum bilmiyorum ama sanki bu da ağır bir tepki🤷
Sanmıyorum, henüz tanışmadım kendileriyle
Patlarsam yıkıp yakıyorum. :D
Sanmıyorum. Makul birisiyim, sinirliyken bile.
Hiç tersim yok benim
Uhuu görmek istemezsin😂😂
Felaket derece de hemde.
Oi boy. kesinlikle öyle
Ben Dean Winchester olarak tanıyorum ama tabi aktör Jensen Ackles :D
Dean Winchester karakteri adamdır 😂
Pisim çok terstir
Yani
Hem de çok
Hayır değil. Uzaklaşır giderim.
Yok yaa
Çok pis