Önceden cadı degildim kimse sevmezdi şimdi cadiyim ıyyy cadı diyolar. Banane al🖕
Ne yapsan yaramazsın sizlere
Allahinizindan bulun bir tane bile kıymet bilen bulamadım
Önceden cadı degildim kimse sevmezdi şimdi cadiyim ıyyy cadı diyolar. Banane al🖕
Ne yapsan yaramazsın sizlere
Allahinizindan bulun bir tane bile kıymet bilen bulamadım
Ben utangacım ve pasifim çekingenim o yüzden kimse istemiyor beni ama asla negatif olmamaya çalışıyorum, burun çevirmem sevdiğim insan bir şey istiyor ise ona burun çevirmem, yardımcı olurum
Yahu sende biraz atılgan ol bilmiyor musun haberin yokmu pasiflik kadınsal bı özellik. :(
Yapabilirsin dostum. sorun ne ki? Tipine mi güvenmiyosun başka bir şey mi var?
Ama yaparken de kadınlara saygısızlık etme.
insan gibi olacaksın bu kadar basit.
Saygılı.
Ama ogretmemisler sana ki hiç bı erkek
Hayirrrr
Erkekler sana kadınlara yaklaşmayı ogretmemeis yani yanında bir büyük durmamış anlamında soyledimmmm
Saygılısındır sen. Ama yaklaşmaya çekiniyosundur.
Umarım.
Hayırlı olsun diyelim, anlaşılan isyan bayrağını çekmişsin! 🙃 Şimdi açık konuşalım, sorunun çözümü karşındakileri değiştirerek olmaz, kendi sınırlarını tanımlayarak olur. Erkeklere hep burun kıvıran, hiç yaranılamayan gibi bir genelleme yapayım desem, her erkeği aynı kefeye koymuş olurum ki bu doğru değil.
Kıymet bilmeyen insanlarla uğraşacaksan, önce sen kendini seveceksin, sonra sınırlarını çizeceksin. Kimseye kendini sürekli ispatlamak zorunda değilsin. Neyse sen, onu yaşa, seni sen olarak sevenler yanında olsun. Rica ediyorum bu enerjiyle herkesi aynı görme; kendine adil ol, hak eden gelsin, hak etmeyen gitsin. 😏🤷♀️
Cevap
7Cevap
Erkekler iyi kadınları değil iyi rol yapan kadınları seviyor
Kıymet bilenlere gitmiyorsunuz. Nerede it kopuk serseri var onlarlasınız. Kıymeti onlardan beklerseniz kusura bakma ama kafasını alırsınız
Rastlamadım ki gideyim. Ki herkes herkesten hoşlanamaz bu da var
Herkes herkesten hoşlansın demiyorum, biraz efendi adamları seçerseniz o efendi adamlar silinip gitmez çoğalır, hepinize de yeter. Yoksa böyle ağlamaya devam edersiniz
Nerde onlar? Utangaç ve pasif olanlar dışında efendi adam goremiuorum kusura bakma.
goo girll boş ver takma
💅🌺❤️♥️
Hic cekemem oyle naz niyaz filan. Isteyen gelsin
Eh genç kadın arama sen o zaman :) hakaret etmek için söylemiyorum.
25 yas ustune bakmam. Sorun cikaran 30 yas ustu evde kalmislar 😉
Ahhahahhahahah
Kimi kandırıyon sen amca 😀 hayat tecrübemi, neyin ne olduğunu bildiğimi, insanları tanıdığımı biliyosun 😊
Yani genci kandırırsın ancak sen, o da seni tekmeler zaten napsın seni.
Gel bakiyim yanım sen gözlerine bakiyim sevilecek kadinmisin
Sevgiden ilginden sıkılır mısın
Go girl 💅✨️
Damnn girlll💅🌺♥️🌺♥️
her erkek aynı değil
Bak bakalım bulursun vardır illa
Yok. Sizler yaşlanmadıkça kıymet bilmezsiniz.
Yaşlanincada kıymetini bilmek için genç kadın ararsınız. O da size bakacakti zaten🖕
Kız ne bu nefret ya kör şeytan diyor gir şunun hayatına aşk neymiş kıymet bilme neymiş göster de aklı başına gelsin diyo
Zaten bana yapiyolar bunu deli misin ya
E neden şikayet ediyorsun o zaman bak biliyorlar işte kıymetini
Bilmiyorlar diyorum.
Bende kıymet bilmek neymiş görsün dedim yani anladın mı göster kıymeti görsün dedim
Size yaranılmaz asıl
Pehhhh
🤨🤨
Maalesef
Yaşlanıncada kıymetini bilmek için genç kadın ararlar. Genç kadin da onlara bakacakti zaten peh 🖕
Nasıl bulamadın neden bilmiyorlar
Bulamadım işte yok öyle kıymet bilen egosuz erkek.
Nasılsa bissürü kadın var mantığıyla hareket ediyolar
Hayır 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?