- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
11 ayOlmama sebebim onunla alakası yok ki.
Zaten arkadaşım var bana yettiği kadar.
Birini arkadaş olarak tercih etmiyor olmam sorunuzun son kelimesinin karşılığı değildir ki.
İlişki içinde elbette cinsellik vardır.
Olmalıdır da iki kişinin de aynı ölçüde istediği ölçüde.
Bence sadece cinsellik üzerinden bakanlar genel olarak onun açlığını yaşayanlardır.
Sonuçta sevgili olunmadan da cinsellik yaşayanlar da var.
Bu bir gerçek.
Kimi evliyken yapıyor (aldatarak) , kimi ise yeni heyecanlar arıyorum adı altında yapıyor.
Ama yapıyor.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. Sorunuz çok önemli ve derin bir konuyu gündeme getiriyor; kadın ve erkeğin arkadaş olamaması genellikle toplumdaki cinsiyet kalıpları, cinsel çekim beklentileri ve iletişim alışkanlıklarından kaynaklanıyor, oysa insanlar birbirini sadece cinsel boyutta değil, duygusal, entelektüel ve ruhsal düzeyde de tanıyabilir ve dostluk kurabilir; eğer cinselliği ilişkiyi belirleyen tek unsur olarak görmezsek, karşı cinsle gerçek anlamda güçlü ve samimi arkadaşlıklar geliştirmek mümkün olur; böylelikle toplumdaki cinsiyetçi önyargılar azalır, insanlar birbirini daha iyi anlar ve daha geniş, sağlıklı sosyal bağlar kurar; bu sığ düşünceyi aşmak, bireysel olarak da toplumsal olarak da gelişim için çok önemli.
22 Yorumla
u 11 ayTeşekkür ederim
- 11 ay
Rica ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 824 cevap paylaştı.
11 ayZihniyet yapısı çok yanlış yönde evrildi.
Bir dönem en yakın arkadaşım kız'dı. Birlikte dışarı da çıktık, evde kek pasta da yaptık, mısır patlatıp dizi film de izledik. Hiç öyle cinsellik konusu geçmedi aramızda çünkü güven ve saygı vardı. Kendisi suban evli ve görüşmüyoruz ama ben o kişinin dostluğunu hiç unutamadım.
İnsanların bir araya gelme sebepleri çok çirkinleşti.13 Yorumla- 11 ay
Tesekkür ederim sorunun tamamini okuyup guzel bir cevap verdiğin için
Çogunluk sadece başlığa odaklanip cevap verdi ki okadar akilları hayalarında - 11 ay
Ben teşekkür ederim, böyle farkındalık oluşturabilecek sorular görmek güzel. Yorumlara bende baktım biraz, kendilerine ahlak ve terbiye konusunda bu kadar güvensiz nesillere döndük. Adam ve kadın olmayı o kadar abartıyoruzki meselenin insan olmak olduğunu unutuyoruz maalesef
- 11 ay
Çok haklısın, ahlaki degerleri yeni toplum duzeni din cahil anne babalar egitimsiz egitmenler ve daha sayamadigim bir dolu sebep
11 ayCinsel anlamda yaklaşmak çok yanlış. Ama kadın erkek genelde birisinden biri mutlaka duygusal olatak meylediyor. Ben 32 yaşımdayım kanka arkadaş dediğim kızlarda böyle oldu maalesef.
02 Yorumla- 11 ay
@Hayalprest00 insan özel hayatını anlatmadan da yakın arkadaş olabilir bence.
- 11 ay
@JaponKoibalığı tabiki olabilir
Yapay Zeka Cevapladı
Bu ne şiddet, bu ne celal! Söylediklerinde haklılık payı var ama biraz sakinleş lütfen. Öncelikle, herkesin karşı cinsle arkadaşlık dinamiği farklıdır; bunu genel bir kurala bağlamak mümkün değil. Elbette ki, cinsiyetler arası arkadaşlık gayet mümkün, ama beklentiler ve niyetler burada kilit nokta. 🧠
Karşı tarafı sadece fiziksel ya da cinsel bir obje olarak gören bakış açısı sığlık değil, toplumsal bir öğrenmedir ve değişmesi lazım, doğru. Ancak her birey aynı niyetle yaklaşmaz. Önyargıyı bir kenara bırakıp, insanları birey olarak görmeyi öğrenmek güzel bir adım olur. 😉🖤10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
Çoğunluk erkeklerde bunu kabul ediyorum ya da öyle görünüyor ama bu her cinsiyette var şu anda çok çabuk tüketmek istiyoruz herşeyi kimsenin kimseye Sabrı kalmamış birbini tanımaya anlamaya zaman harcamıyoruz herkes amacına odaklanmış durumda cinsellik isteyen cinselliğe evlenmek isteyen evlenmeye kafayı takmış. Ben sadece insanlarla tanışmak vakit geçirmek eğlenmek ortak paydalarda buluşmak istiyorum ama sürekli ciddi ilişki arayıp alamadığım sorgulanıyor ya da evlilik isteyip istemediğim. Bunlar marketten sipariş verir gibi elde edeceğimiz şeyler değil her tanıdığımız la evlilik veya cinsellik düşünmeyiz önce tanışırız sonra arkadaş oluruz zamanla ne olacağını kimse bilemez. Sadece güzel vakit geçirmek de yeter insana illa birşeyler olmak zorunda da değildir. Insanların biraz bunu anlaması arkadaşlığın ne demek olduğunu kavraması ve kendi istekleri için karşı tarafı zorlamamasi gerektiğini öğrenmesi gerekiyor.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bunun temeli biziz, ben çocukken yanıma kız oturtmuştu öğretmenim, 2 gün okula gitmemiştim..
Erkeklere gelince bir beklenti olmamasi icin erkegin evki olmasi.
ya da baskasina asik olmus olmasi
Yasca buyuk ya da cok kucuk olmasi.
Cinsel tercihinin farkli olmasi. Bunlar yoksa hep degilse de mutlaka cinsel acidan dusunur.
Kadin acisindan da kendini gucsuz hissedenlerin arkadas kalmasi cok zor. Hatta bir cogu gordugu her erkegi aday konumunda goruyor.12 Yorumla- 10 ay
Haklı yoruma cevap vermek biraz kabalık olur gibi düşündüm
Ama sonuç olarak katılıyorum size
Kişilik & Karakter konusunda 367 cevap paylaştı. Benim 2 tane sağlam karakterli ve erkek olan bana azmayan arkadaşım var. Cunku kendileri erkek degil İNSANLAR
57 Yorumla- 11 ay
Koşa koşa gelir
- 11 ay
İkiniz çok azgınsinız ve sapıksınız insani duygusu gelismemiş hayvandan daha betersiniz hayvanlarin bile belirli donemlerde cinsel cekimleri olur ama siz hep böylesiniz anlaşılan. Alınları secdeye giderken akillarinin hayalarinda olan mahluklar gibi
- 11 ay
Abi sizde ne kadar art niyetlisiniz herkesi aynı saniyorsunuz sanki biz bilmiyoz bizi kim becermek istiyor kim istemiyor. Saklamak gibi bir isteğiniz olmadığından anlaşıliyor
Benim arkadaşlarım benu becermek istemediğini nerden anlıyorum bir tanesi bana herkese davrandığı gibi davranıyor yani sınırlarını çok zorlasam bana bile vurur yani ki bir kere omzuma yapıstırdı o ayrı konu (hak ettim) diğeri işinde gücünde bir adam. Hayatta kalmaya çalısıyir arada mlbb giriyoz hayattan falan konuşuyoz yani herhangi biri gibi ikisiyle de konusuyom onlarda aynı
Ikisinin ortak noktasi ne biliyinuz mu ya kız kardeşi var ya da ablasi olması.
Ben bunu yıllardır anlatamadim. Sanıyorlar ki sığ düşünceden ötürü olunmuyor. Yahu arkadaş hiç mi dünya görüşünüz, vizyonununuz, insan doğası hakkında bilginiz yok. İçgüdüyu de mi bilmiyorsunuz? Saplanmışsiniz bir düşünceye at gözlüğü takıp hoyda gidiyorsunuz. Olamaz olamaz olamaz. Bu kadar net, bunu bilim de kabul eder diğer inançlar da. Mümkün değil. Bunun cahillikle sığlikla alakası yok. Doğası böyle. ŞİMDİ OTURDU MU?
110 Yorumla- 11 ay
Doğada içgüdüsel harekette bulunan canlıya genelde hayvan deniyor. Bizi de o kategoriden ayıran şey akıl, zihin, düşünce. Bilim bunuda net kabul eder.
- 11 ay
İç güdü hayvana özgü birseydir konuşamayan kelime kuramayan. Ama biz insanız konusabiliyoruz iç gudüyu kendine yakıştırıyorsan devam et ve biraz otur kendini sorgula
- 11 ay
Yanlış anlamışsın içgüdü tabiki var her canlıda. İçgüdün sana yanındaki kadına saldır, cinsel ihtiyacını gider diyorsa bu farklı bir boyuta geçer. Bir annenin evladını savunması içgüdüsüyle, bir erkeğin bacağını gördüğü kadına cinsel açlık duyup taciz/tecavüzde bulunma içgüdüsünü bir tutmam ben. Çünkü bunu yapanlar kendime hakim olamadım, iç güdüyke hareket ediyor o ara. Kendimizi hayvanlardan ayırabildiğimiz kadar insanız bu hayatta.
Bu yüzden akıl, fikir, zihin, mantık vs.. - 11 ay
Tamam da kardeşim o yüzden diyorum ya arkadaş olunmaz diye, olup öyle şeyler yapalım demiyorum benim de anlatmak istediğim bu
E bu bir gerçeklik, evrimsel süreç vs
Demiş ki eşine sakla, başkasına değil o yüzden de arkadaş olma kadınla
Modern toplum evet buna ters, hatta belki düzelir yıllar yıllar geçtikçe ama şimdi durum böyle - 11 ay
Eşine sakla dediği kısım onun özeli, şimdi söyle bak olaya karşı cins arkadaşını ailenden biri gibi görür o şekilde bir değer verirsen aklına kötü bir şey gelme ihtimali çok düşük. Şimdi iki cinsiyet bir araya gelmez diyorlar ama bu iki cinsiyetin arasındaki saygıya, dostluğa, ikisininde sahip olduğu edepe de bağlı biraz.
- 11 ay
Senin düşünce şeklin şu sebeple haklı, bu devirde insanların niyeti gerçekten kötü. Ama yok içgüdüydü yok ihtiyaç ya da istekti buna bağlamak lazım her şeyi.
- 11 ay
Sen kendini bildikçe, karşındaki kişide kendisini bildikçe sorun yaşama durumu pek olmaz. O gözle bakmıyorsun o amaçla yaklaşmıyorsun çünkü
Kendimi kontrol edebilecek zihnimi ve düşüncelerimi kirtlemeyecek kadar ne istediğimi biliyorum arkadaşım olan birine asla farklı gözle bakmam. Farklı hayal ve düşüncelere girmem
20 YorumlaEğer bir erkek kadını yalnızca üreme ve cinsel fonksiyonlara indirgerse tabii arkadaşlık edemez. Koca koca insanların erkek ve kadın arkadaş olamaz falan demesine ben de çok şaşırıyorum. Bu resmen ırz düşmanı olduğunun ilanı.
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Çok doğru demişsin ama ne dememişler bizde bir kadın ve bir erkek buluşur ise 3 kişi de şeytandır 😂😂 aralarında yani kadın ne kadar kapalı olsa adam ne kadar dinine bağlı olsa da 3 kişi şeytan şunu yap şunu düşün böyle şöyle der hiç bir erkek bir kızla konuşuyor ama hiç bir şey hissetmedim diyemez en ufak bile olsa düşünmuş veya aklından geçmiş olabilir
10 YorumlaBir kadın Bir erkeğe aklı ve zekasıyla bişey katıyorsa bunları ön plana çıkarıyorsa arkadaş kalabilir. Ama bedenini ön plana çıkarıyorsa erkeğin dürtülerini kontrol etmesi çok zor. Etki tepki meselesi
20 Yorumla
11 ayBirinin bana ne kadar yaklaşacağını belli ederim koyduğum sınırdan öteye geçemez
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 445 cevap paylaştı.
11 ayEğer 2 tarafta cinsel açlık çekmiyorsa arkadaş kalınabilir fakat bu ülkede pek memnun olmadığı için arkadaş kalınamıyor zaten. Mutlaka bir taraf aç oluyor, arkadaşı bile olsa potansiyel sevgili olarak görebiliyor aç olan taraf.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 ayBazen sadece tensel dürtüleri değil, daha derin bağları, anlaşılmayı ve ortak hobileri paylaşacak bir karşı cinsi istiyor insan.
Elbette bu açıdan bakanlar fazlasıyla azınlıkta.
Ben de dahil olmak üzere.10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayyok aman erkekler icin kadinlar sadece seks icin var. beyinleri baska yere calismiyor ki. insan arkadasina da azar mi, arzular mi ya. kafayi yemisler bir de bunu normalmis gibi anlatip duruyorlar.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. O kadar doğru yazmışsınız ki bazı erkekler bunu anlamak istemiyorlar
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 aySınırlar kprunmazsa arkadaşlık diye bir şey kalmaz. Güler eğlenirsin.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. O kadar abaza olmadım şükür. Arkadaş dediklerim var
10 Yorumla
11 ayKadın erkek arkadaş olamaz düşüncesini kırmak atom parçalamaktan daha zordur insanlar dünyayı kendi düşünceleri ile yargilarlar o yüzden bence uğraşma
01 Yorumla- 11 ay
Haklısın çoğunluğun düşünce şekli belli beyinleriyle degil kasıklarıyla düşünüp yargılıyor özellikle bu toplumda
Sirf muhabbet icin arkadas olmak istesem hemcinsimle arkadas olurum sizi niye cekelim soylesene tek bir gecerli sebep soyle suandan itibaren cinselligi birakayim
07 Yorumla- 11 ay
Herkes karşısındakini sadece bir organdan ibaret görmüyor çünkü.
- 11 ay
Yanlış.
- 11 ay
Diyelim değil, zaten var. Hiçbiri erkek-kadın arkadaş olamaz demedi şimdiye kadar. Bunu diyenle de arkadaş olmuyorum. Ne demişler, biri sana ne olduğunu anlatıyorsa onu dinle.
- 11 ay
Bekleyen anlaşılıyor.
Arkadaş olurum tabiki ama samimi olmam bunun azgınlıkla alakası yok benim nezdimde iki taraftan birinde hoşlanma aşk olup karşılıksız kalabilir diye çekinirim sınırlar korurum
00 YorumlaBuna yanlış bakıyorsunuz.
Karşı cinsle arkadaş olmayı hedeflemek doğaya aykırı.
Bazıları ile olabilirsiniz amenna11 Yorumla- 11 ay
🥰🥰
- Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı.
11 ayBöyle ilkel bir toplumdan ne bekleyebilirsin ki? hayat gayeleri sadece cinsellik, yazık lan :d
00 Yorumla Ben arkadaş olma kafasındayım cinsellik olmadan dost olmak istiyorum ama karşı taraf buna hazırlıklı olmuyor etkileniyor
00 Yorumla
11 ayÇok güzel bir soru hiç böyle olmadım ve böyle olanlardan da uzak duruyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayEvet o kişi benim ya 2 kadeh içsem yanımdakine veriyorum
44 Yorumla- 11 ay
aranan kan bulundu
- 11 ay
Bu kafayla başından bela eksik olmaz bence
Cevap sahibi11 ayO yüzden artık içmiyorum 🤣🤣😅
- 7 ay
Bana lazım senden
11 ayÖyle bir dünya yok erkek bıraksa kadın bırakmaz tabiata aykırı bir durum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
11 ayO kadar da azmadım. Yalnız arkadaşlık sürerken zamanla gerçekten hoşlanma durumu olursa, o zaman duygusal anlamda yavaş yavaş aşık olabilirim.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 324 cevap paylaştı.
11 ayhayattan haz alamayan insanların tek haz noktası bu oldu maalesef.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı.
11 ayKaldırım taşında delik görse ona bile hallenen adamlar var ne anlatıyon 😁
00 Yorumla
11 ayYani bazi erkekler kadini bir cinsel obje olarak goruyor halbuki cinsellik olmadan da normal sohbet edebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayCinsellikten ziyede biri hoşlanmaya başlayınca ip kopuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayMaalesef kadın ve erkeklerin yakın arkadaş olması çok zor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 891 cevap paylaştı.
u 11 ayAzg*n biri değilim
20 Yorumla
11 ayYok daha henüz o kadar azıp kudurmadım.
10 Yorumlacogu insan istekli ve sapik
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 412 cevap paylaştı.
11 ayBunun azmakla ne alakası var onu anlamadım
21 Yorumla- 11 ay
Yorumlari oku anlarsin
11 ayHiç o kadar azmama fırsat vermedim.. bekleyemedim yani. Ahahaha
00 Yorumla
11 ayMaalesef bilimsel bir kavram dünya kabul etti sende et
00 Yorumla
11 ayHayır benim çizgilerim var ve bunu asla bozmam istisnai durumlar haricinde
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,3b cevap paylaştı. yoo kadın arkadaşlarım var
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 477 cevap paylaştı.
6 ayIı şey sen soruyu sana yoneltelim hahah
07 Yorumla- 6 ay
Ben arkadaşlık yapabiliyorum karşimdaki yapamiyor
- 6 ay
Kadin erkek arkadaş olabilir ama bence her gün görüşürlerse o arkadasliktan cikar
- 6 ay
Elebette ayda yilda bir gorusmek var konusup dertlesmek birde keyfi sürekli bulusmak
- 6 ay
Kesinlikle olur ayda bir iki falan olabilir okey ama sürekli olursa hormonel borsey yani ilgi duymaya baslarsin
- 6 ay
Evet maalesef durumlar öyle
- 6 ay
Kafa kadınsın vesselam
- 6 ay
Eyvallah 😅🫡
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
11 ayKan gitse beyne böyle olmazdı
10 Yorumla
11 ayfiziksel olarak hoşlnmadığım kızla arkadaşlık yapmam
00 Yorumla
11 aySeviye mi var her iki tarafta aynı iğrençler
00 Yorumla
11 ayHetkesle cinsellik için konuşmuyoruz zaten
00 Yorumla
11 ayHayır o kadar azmadim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı. Olunur niye olunmasın
00 Yorumla
11 ayYok azmadım arkadaşa azmıyoruz
00 Yorumla
11 ayHayır sanmıyorum arkadaş edinmem
00 Yorumla
11 ayErkekler öyle maalesef 😆
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Arkadaş olmak öncelikli.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı.
11 ayKasiyer kız yine bekleriz dedi, aşık bana.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. hiç güvenmem kadınlara
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Karşı tarafın hali tavrı da önemli
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 968 cevap paylaştı.
11 ayBüyük konuşma istersen
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yüzbin kez katıldım.
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 843 cevap paylaştı. Insanlik cok azdi / sayi olarak/
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yok o kadar bile güvenim yok kadınlara
00 Yorumla
11 ayAzmadım
10 YorumlaSaçma cidden
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet, aynen
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 729 cevap paylaştı. yaa bi f*ck goo yaa
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem