..
Bu aralar canım çok sıkkın. Bazen her şey üst üste geliyor gerçekten. Nereye vurup bir şeyler kırsam bilemiyorum..

..
Bu aralar canım çok sıkkın. Bazen her şey üst üste geliyor gerçekten. Nereye vurup bir şeyler kırsam bilemiyorum..

İnsanlardan, kişilerden beklentim yok. Kimse kimseyi umursamıyor. Herkes kendisine odaklı. Birisinden bir şey beklemek bana acizce geliyor. Size daha farklı gelebilir.
Çok büyük konuştun
28 yaşındayım, çocuk değilim. Ne dediğimin farkındayım.
Bazen değil özel birinin öyle yanımdan geçen birinin bile iyi misiniz hanfendi? demesine çok ihtiyaç duyuyorum ama bu aralar gayet iyiyim bu nedenle böyle bir beklentim yok..
Her gün kafamın içerisinde bu soruyla yüzleşiyorum, bundan olsa gerek başkasından duymak sevimsiz hissettiriyor.
Umarım iyi olursun.
Düşünen insanlar müthiş üzülürler.
Teşekkür ederim iyi dileklerin için, aynısını diliyorum
Kimsenin.. böyle bir beklentim de isteğim de yok
Ve sorunun detayı ile alakalı şunu da eklemek istiyorum.. herkesin zmn zmn üst üste zorluklar yaşayıp da tükenmiş hissettiği bir dönem oluyor.. o ruh halinden çıkamadığın sürece o dönem de uzar.. daha kısa sürmesi yine insanın kendisine bağlı.. olumlu düşünceleri kafanın içinden eksik etmeyeceksin
Teşekkür ederim emeğinize sağlık, bende iyimser biriyim zaten. Anlık yoğunluktan dolayı fena sıkıldım, birazdan geçecektir diye düşünüyorum..
Rica ederim.. umarım kısa zmnda toparlarsınız..🙏🏻yaşamak bunu gerektiriyor çünkü zmn durup iyi olmamızı beklemiyor.. akıyor
Toparlanmayacak bir şey değil, sıkıldım sadece. Ancak diğer taraftan hayat görüşünüzü çok beğendiğimi söyleyeyim.
Güzel o zmn sıkıntı daha çabuk geçer.. ve teşekkür ederim güzel düşünceniz için🙏🏻
Ben teşekkür ederim, ilaç gibi sözleriniz..
Teşekkürler🙏🏻
Ben teşekkürler
Saçma bulduğum bir soru, o yüzden kimse.
Saçma ise gelme neden geliyorsun?
Detayda yazmışım canım sıkkın diye, hala gereksiz cevaplar
Detayı okumadım ki iyi be gel fırlat şu vazoyu ödeşelim ⚱️
Nereye fırlatıcaz vazonu
Şöyle yana doğru ➡️
Vazo senin olduğu için işe yaradı hakikaten
İyi bari ne mutlu bizlere 🙂
Ah be dostum, belli ki içindeki ağırlık seni ezip bunalttı. En zoru da ne biliyor musun? Güçlü olmaya çalışırken kimsenin “Nasılsın?” diye sormaması. Ama sana o soruyu sormasını beklediğin biri varsa, işte asıl oradan başlayabilirsin.
Kime söylemek istiyorsan açık ol. Yüklerin paylaşıldıkça hafifler. Emin ol, bu geçici. Belki şimdi karanlık ama sen güçlüsün, bunu da atlatırsın. 🌟
Cevap
8Cevap
Kimseye gerek yok kimse içten söylemiyor. Birkaç kişi dışında. Onlar da zaten anlıyorlar nasıl olduğunu o zaman soruyorlar.
Kimse bana bişey demesin mümkünse
Kime ne desem , o benden beter çıkıyor 🤦♀️
Yine yorulmuş bir cevap 😀
Haklısın
Al benden de o kadar. Bu gerginliği öfkeyi nasıl atacağız azizim...
Bir çok birikince... atasın geliyor..
Sahile gidelim taşları atalım belki iyi gelir
İyi geleceğine emin misin
Hiç bir şeyden emin değilim ama deneyelim...
Deneyelim..
Gerçekten dertlesebilecegim bir kadinin olmasını isterdim karşımda
Bunu sadece ailem ve en yakın arkadaşım dese yeterli olur çünkü gerisi yalan gelir.
En sevmediğim soru bıt bıt her yerde soruyorlar jskskskks
Sevmediğin soruya da gelip yorum atmak çok abes
Duygusuzca otomatiğe bağlamış gibi soruyolar çünkü içten candan sorana lafım yok
Valla ben candan sordum
İçimden geldi
Duyguyla sordum
Gerisi senin takdirin:)
Beklentiye girmek insanı daha çok yorar. Ansızın park köşesinde otururken samimiyetle iyi isin demeleri daha cazip
Vakıfbankin..
Beni matriks bildirimleri mutlu ediyor
Lise yılındaki ilk aşkımın çok zaman geçti ama bir merhaba demesi bile şu an hayata bağlardı
Çok eski bir arkadaşımın.
Kimsenin demesini istemezdim açıkçası
Köpeğim ya köpeğimin konuşmasını çok isterim
Sennn
Nasılsın?
İyi misin diyceksin lsosöa
İyi misin 😀
İyiyim sen
İyiyim, balkondayım
Güzel aşağı bak
Seni gördüm
Kimmiş o kız ben aşağıdayım mı dedim 🤨