Bazı insanlar senin zayıf anının izidir. Geçer ama hatırlatır.

Bazı insanlar senin zayıf anının izidir. Geçer ama hatırlatır.
İlgimi hak etmiyor
Sevgimi hak etmiyor
Neden hala aklımda?
Hayat bize her koşulda kendimizi seçme dersleri veriyor
Özdeğer sorunun varsa seni en çok yıpratan kişiyi kafayı takarsın hayatını cennete degl cehenneme çeviren insanlara tutulursn
Umut kırıntısı
Sana verdiği küçük sevgilerle yetinmeye Alişan bir kalp ondan hep bir atak bekler
Neden böyle oldu neden yarım kaldı
Duygusal açlık veya geçmişten gelen sevgi eksikliği de olabilr
Sen zaten sevgisiz büyümüssen kalbin sevgisizlige alışıksa yoğun sevgi ona ters teper
Belkide sadece ilgiyi sevdi
Egoist pislik
Yılann
Ormceek
Sevgi var sanırım
Ilgi vermenin sebebi sevgiye olan acligimiz cunku.
Sevilmeye oldugu kadar sevmeye de olan acligimiz.
Birinin sevgiye layik oldugunu dusunmek zayif animizda bircok insan icin gecerli.
Hep demisimdir dostum. Ask ve sevgi kisinin marifetidir. Karsisindaki sadece aracidir.
Ah, bu mesele tam bir insanlık dramı, değil mi? 😏 Zihnin tuhaf bir oyun oynar bazen; hak etmeyen kişiler bile aklına kök salar, çünkü duygular mantık dinlemez. Geçmişte yaşadığın anılar, zayıf bir noktanı yakalamışsa kendine hâkim olmak zorlaşabilir. O kişi seni yaralı bir yerden yakalamış olabilir. Ama merak etme, hatıralar kalır, hisler geçer. Zaman, her şeyin ilacıdır. 🍃
Cevap
2Cevap
Bu sorudaki kişi İlgi Hak edilmeyen kişi oluyorum bu yüzden sorunun cevabını bilmiyorum varsay
:) estağfurullah beyefendi
Bak Beyefendi dedin ilgiyi sen de Hak ettin şimdi yani böyle işler bu işler ilgilenmek değil ilgiyi oluşturmayı bilmek de tüm mesele
İlgi duymak bazen “hak etmek” meselesinden bağımsızdır. Kendini yetersiz veya yetemeyen hissetmek, bir kişinin aklında o kişiyi canlı tutabilir.
İlgi hak etmediği halde hâlâ bir kişiye ilgi duyulmasının sebebi, o kişiyi ulaşılması zor, güçlü bir engel gibi görmek olabilir; tıpkı Everest Dağı’na tırmanmak gibi. İlgi duyan kişi kendini bu konuda yeterli, güçlü veya hazır hissetmeyebilir.
Diğer yandan, ilgi görmeyi hak etmediği halde ilgi gören kişi, ilgilenenin kendisini bu kadar zor ve ulaşılmaz bir noktada gördüğünün farkındadır ve bundan zevk ve güç alabilir.
Çünkü sen ona anlam yüklemiştin ve değişmesin istedin.
Çünkü ben işte 😅 yapacak bir şey yok
En başından beri onu iyi görmeyi tercih eden sendin diye kabullenirsen tozları bile kalmayacak 😌
Çünkü onların kalbi çirkindi, bizim sevgimiz saf. Vay be ne edebiyat yaptık 🙃
Hadi kitap yazalım 😂
Başım ağrıyor bu gece olmaz 😂 yarın sabahtan yazmaya başlarım ben 😅
Benim de kirpik diplerim yorulmuş ben de sabah başlarım 😌😂
Hak etmiyorsa ilgimi keserim anında, ben aslan burcuyum ilgisizliğe asla katlanamam.
Burçlardan anlamam ama aslanlar şirret oluyor diyorlar 🙄
Aura kısmına katılıyorum. Tatlı dil karakter meselesi bence burçla alakası yok. Severlerse severiz kısmına da katılmıyorum zira 3-5 aslan ile ilgimiz olmuştur :) egolu olduklarına katılıyorum 😅 üstünüze alınmayın kişisel gözlemim :)
Kalmıyo ben alzheimer ım
Ne mutlu sana, Allah başka dert vermesin 😅
Sevdiğimiz için.
O da kişinin kendi akılsızlığı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?