İnsani olarak değerli bakar mısın, yoksa çoktan herkes gözünde değerini kaybetti mi?

Değerli bakarım, değersizleşemsine de mesafe ayarlamasıyla izin vermem… dünyanın kötü olması insanlara kötü bakmamı gerektirmiyor bu şekilde …
İnsani olarak değerli bakar mısın, yoksa çoktan herkes gözünde değerini kaybetti mi?

Değerli bakarım, değersizleşemsine de mesafe ayarlamasıyla izin vermem… dünyanın kötü olması insanlara kötü bakmamı gerektirmiyor bu şekilde …
kaybetti

İnsan olarak değerli bakarım. İnsansa tabii onun dışında kim olursa olsun
Bence insanlara değerli bakmak, biraz da senin onlara nasıl bir yere koyduğunla alakalı. 🌟 İnsanlar her zaman senin beklentini karşılamaz ama bu herkesin kötü olduğu anlamına da gelmez. Sabırlı olmak ve mesafeni korumak önemli. Senin bakış açın güzel, "dünya kötü diye herkes kötü olmaz" diyorsun ya, işte bu seni ayakta tutar. 💪 İyiliğin kıymetini bil, ama boşa da harcama. 😊
Cevap
5Cevap
İnsanların gözünde değerli olması için öncelikle güvenimi kazanması gerekiyor.
Herkese sıcakkanlıyımdır fakat kolay kolay değer vermem. değer verdiğimi de ayrı bir kenara koyarım ona daima özel muamele 😃
Görselde ki Şey değil mi Zeki paşa yalısı 😍 Türkiye’nin en pahalı yalısı bir ara içini dışını tarihini el değiştirmelerini, hikayesini araştırmıştım hoş ama bir tık lanetli bir köşk 😁
Ve köprü altı ama deniz manzaralı
😇🌸
Elbette kendi değerlerini bitirmedikleri sürece ben hep %100 bir samimiyet, sevgi, değer vermekle başlarım sonrası onların bileceği bir şey
Güzelmişş
Ben hep bu hataya düşüyorum değerli bakıyorum sonra ya yanlış anlaşılıyorum ya da beni değersizleştiriyorlar
Değerli bakarım ama bazı insanlar gözümden düştü...
Bakmam herkes değersiz benim gözümde sadece ben değerliyim
Bende değeri olan kazanır ama onun dışında umrum dışı
İnsan İnsana biyolojik varlık olarak baksa Uzaylılar olabilir mi diye mutlakta kalmaz
Daha dün bu resimdeki yali nin önünden geçtim cok güzeldi
mizantropist biriyim artık o yüzden değer kalmadı çoğu kişiye
O ne demek
Hayvanları çiçekleri çok seviyor musun peki
Peki o fark ne kadar iç dünyanda
Mesela bir karınca var cam kenarında…. Bahçendede bir masum bebek var …. Sadece birinin hayatını kurtarma imkanın var …. Kimi kurtarırsın
Peki şehit haberleri geldi … çok sayıda Allah korusun şehitler öldüğünğ duyunca mı üzüldün çok ….
Orman Yangınında ölen hayvanlara mı
Anladımm ozaman insan olgusuna değil
…
Dejenere olmuş insanlığa karşısın …. Karakter eğitimi olmayan ruhsal zihinsel gerileyen topluma tepkin …
İyi insanlara değil bebeklere değil …. Eski iyi yüreklere değşll…
Bu devri isyanın…. Yanlışlara
Başardık çözdük zevkli bir irdeleme oldu.. bunu arada yapalım.
İnsana herşeye rağmen insan olduğu için değer veririm ama insanlıktan çıkmış olanlara değil..
Kimseye değer vermem kolay kolay.
Haydaa
Herkese hak ettiği kadar değerli bakarım
Hmmm o değeri nasıl ölçüyorsun
Bana ve çevresine olan davranışlarına göre
Davranış
Zeki Pașa Yalısına değerli bakarım
Köprü altı demezsin
alman ne demek
cirkinlesene kadar herkes degerli benim icin
Sen de değerlisin
Evet benim için önemliyse.