Birinin farklılığını fark edebilmek için o kişi kendini topluma kanıtlaması mı gerekiyor, yani görünür olmak zorunda mı?

Monroe questions part 536737
Monroe questions part 536737

Şunu fark ettim, toplumda yani sosyal medya da bile kitlesi az olan birileri fark edilmiyor onları ciddiye almıyoruz.
Yani en basit örneği şu sitede bile Master olan birinin cevapları soruları daha ciddiye alınırken 1 xper olanların ki cevaplanmıyor veya ciddiye alınmıyor. Cevabına yorum yapılmıyor, sınıflandırma yapmayın 😂

Fenomen veya mod olmayanları saymıyorum bile, bizler birer yemiz 🤣🤪

Şaka bir yana esas sorum;

Birinin farklılığını fark edebilmek için o kişinin illa kendini topluma kanıtlaması mı lazım? Buna mecbur bırakılıyor birazda sanki ne dersiniz KS halkım?

Güncellemeler
1 yıl
İremologum nerde diyorum bende kişilik karaktere alabilecek bi güzel mod yok mu be 😭
Güncellemeler
1 yıl
İremcimin 🤩 cevabı:

Hmm Selinawoman, bak şimdi... 🤔 Fark edilmek illa "kendini göstermekle" alakalı değildir. Ama insanlar genelde gördüğüne inanır. 😉 Farklıysan, bunun doğal ışığını yansıtman yeterli. Topluma kendini "kanıtlamak" değil, olduğun gibi var olmak daha kıymetli. 🌟 Unutma, gerçekten özel olanlar zaten görünür olmayı zorlamaz.
Birinin farklılığını fark edebilmek için o kişi kendini topluma kanıtlaması mı gerekiyor, yani görünür olmak zorunda mı?