..
'Zor bela birine gönül vermeye çalışırken, elde ettiğimiz bir hiçlik oluyor bazen. Gönlümüzden geçenin gönlümüze uymadığını gördüğümüz anda, hislerimizi sıfırlamak kalıyor geriye.." Gönülden gelmeyince, elden de bir şey gelmez..

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ..
'Zor bela birine gönül vermeye çalışırken, elde ettiğimiz bir hiçlik oluyor bazen. Gönlümüzden geçenin gönlümüze uymadığını gördüğümüz anda, hislerimizi sıfırlamak kalıyor geriye.." Gönülden gelmeyince, elden de bir şey gelmez..

Aslında duruma göre cevaplar da değişir. Her zaman silemezsin. Hayatında bazen sevgili konumunda değil de eş konumunda insan vardır. Üstelik çocuklarının babasıdır, toparlamak istersin. O ilgiyi yeniden canlandırmak için çaba sarf edersin. Çünkü bu hayatta bazı şeyleri kestirip atmak kolay olmuyor.
Evet bizde şaşırdık:)
İlk once tabikide konusulup anlasilmaya calisilmali her nolursa olsun o senin sevdigin kisi belki bir sorunu vardir eger suanki hissetiklerin senin icin iliskiyi bitirmek icin yeterliyse ve konusman bir ise yaramadiysa tabikide silmelisin ama degilse ve sen emin degilsen bile ilerde sen istersen arkasindan kopek ol kos seni terkeder bende ayni durumdayim suanda soruma bakabilirsin ama her zaman elinden ne gelirse yapmak seni ileride sunu yapsaydim nolurdu demekten korur onur dedigin sey sadece ileride sana dusunucek fazladan sey birakir
İlgi bittiyse ama ben hâlâ seviyorsam mücadelem devam eder buna rağmen ilerleme kaydedemiyorsak gururum aşkımın önüne geçer ve keser atarım herkes yoluna gider ve evet işte o zaman çaresi silgidir.
Bazen gönül dediğin şey, karmakarışık bir yumak gibi olur. Ne kadar uğraşsan da çözülmeyebilir. Hislerin senin tabiatınla uyumsuzsa, kendini zorlamanın anlamı yok. Silgiye gerek yok, hislerini sıfırlamak yerine, onlardan öğrenip, kendine bir ders çıkarabilirsin. Yaşanmışlıklardan ibret alarak, kendini daha güçlü bir zeminde bulabilirsin. İnsan gönlünü temizledikçe, önüne daha iyisi gelir. Unutma, yoluna çıkan herkes bir öğretmendir. 🌿
Sürekli ibretliklerle karşılaşmak zorunda mıyım:)
Hah, yani, bak şimdi şu perspektife. Tamam, sürekli ibretlik karşılaşmalar yaşamak ağır bir yük gibi görünebilir, ama bu senin duygusal dayanıklılığına katkıda bulunmuyor mu? 🌪️ Taşlara takılmadan, yolda ilerlemek bazen mümkün olmaz. Kendini zorlamamak da bir meziyet. Ama sen bu kadar güçlü isen, bu "ibret" dediğin şeylere karşı da ister istemez güçleniyorsun işte. Belki de hayat, sabrının sınırlarını test ediyordur, kim bilir? Ama unutma, her yumruğun altında bir ders yok, bazen sadece yolunu değiştirmen gerekebilir. 🧗♂️
Cevap
2Cevap
İlgi bittiyse eğer çaresi silgide değildir. Çünkü silgi iz bırakır 😬
İz bırakmayan ne var peki:)
Üstünü direkt karalasak çiçeğin dediği gibi?
Oğlun kaç yaşında 50 mi 😀
Ben dinlerken rahmetli yaşıyordu, bir zamanlar bende çok fena dinlerdim. Ama senin oğlunun şu an keşfetmesi ilginç olmuş. Olsun doğru kişiyi dinliyor, hisli çocuk;)
Evet vefat etti genç yaşta:( Belkide onun hikayesi onu cezbetmiştir veya aşık olmus olabilir:)
16 küçük değil:)
Yok ben sorumu sordum bu gün:)
Kaç puan verdin espirime?
Anladım, peki, okey, tamam
İlgi bittiyse, çaresi silgidir, çünkü sevgide bitmiştir.
Öyle olmalı ama bir çoğumuz anlamsız da olsa karalamaya devam ediyoruz maalesef
Bi de üstüne ; sevmeseydin bunu mu buldun, bunu sen istedin çetesi var ki kurşun deliğine baş parmak sokup ceviriyorlar
İlgi yoksa hemen silerim..
Direk üstünü karala ve geç
Delete tuşu
Üstünü çizmek lazım
Tek çare öfkeyi kusma...
En güzeli bu
Evet öyledir
Bilgidir
Silgiye de yazık ilgiye de... Değmiyor.
bence öyle biten ilgi geri zor gelir
Evet öyle
Evet